Şimdi Ara

1 Mayıs Günü Değişen Bir Şey Olmayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Toplu test yapma zorunluluğu olduğunu nerden uyduruyorsunuz.

akk gelmeden önce test mi yaptılar, santrali güncel olanların hızı zönk diye düşmeye başladı, santraller güncellenip otomasyona tam entegre yaptıktan sonra herkese uygulanmaya başladı.

Artık santrallerin hepsi güncel altyapı ve otomasyona sahip olduğundan test edilmesi gereken birşey yok.

Artık bu tür konular açanların türk telekomun adamları olduğunu düşünüyorum, troll departmanı açmışlar demek ki.

Mesaj içeriğiyle Türk Telekom adamı olduğumu düşündüğün için yılın bir şeyi bile seçemedim seni.

TT adamı olduğum için BTK-TT yeni upload hızlarını forumda yayınladım. TT'ye sor bakalım BTK'ya sunup anlaşılan yeni upload hızlarını neden haziran ayından beri güncellememişler? Santraller o kadar güncel ki modem ara yüzünde hızlar 3, 4 MBps görünmesine rağmen 2.2'yi geçip tam hız alan bir tek kişi yok.

Mesajın dursun burada mayıs ayında gelip silme.

• quote:

akk gelmeden önce test mi yaptılar, santrali güncel olanların hızı zönk diye düşmeye başladı, santraller güncellenip otomasyona tam entegre yaptıktan sonra herkese uygulanmaya başladı.

Artık santrallerin hepsi güncel altyapı ve otomasyona sahip olduğundan test edilmesi gereken birşey yok.

Artık bu tür konular açanların türk telekomun adamları olduğunu düşünüyorum, troll departmanı açmışlar demek ki.

"troll departmanı açmışlar demek ki." bu kısım harikaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: subkick

quote:

Mesaj içeriğiyle Türk Telekom adamı olduğumu düşündüğün için yılın bir şeyi bile seçemedim seni.

TT adamı olduğum için BTK-TT yeni upload hızlarını forumda yayınladım. TT'ye sor bakalım BTK'ya sunup anlaşılan yeni upload hızlarını neden haziran ayından beri güncellememişler? Santraller o kadar güncel ki modem ara yüzünde hızlar 3, 4 MBps görünmesine rağmen 2.2'yi geçip tam hız alan bir tek kişi yok.

Mesajın dursun burada mayıs ayında gelip silme.

Onu o zaman göreceğiz, mesajım burda sileceğim falan yok. 1 mayıstan sonra sizde buralarda olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 27 Nisan 2017; 15:53:5 >

• Mesajı açan arkadaş seninle neyine istersen iddasına girerim. BTK kararları uygulanacak. Ben de 1 Mayıs günü sana özelden saydiracam olur mu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekomda çalışıyorum. bu düzenlemeyle ilgili duyuru geldi. yeni akn uygulamaları 1 mayıs itibariyle hayata geçecek. detay için pm atabilirsiniz.

iyi akşamlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulquiorra Cifer

türk telekomda çalışıyorum. bu düzenlemeyle ilgili duyuru geldi. yeni akn uygulamaları 1 mayıs itibariyle hayata geçecek. detay için pm atabilirsiniz.

iyi akşamlar dilerim.

afedersiniz ama bu konuyla ilgili genele yazamayacak ne var,pm den yazacağınızı burdan yazsanızda herkes öğrense.
  • Hep beraber gorecegiz az kaldi

• Açıklama gelmiş ttden.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=125860319

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Açıklama gelmiş ttden.

• quote:

Orijinalden alıntı: subkick

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Açıklama gelmiş ttden.

• quote:

Orijinalden alıntı: emmare

quote:

Orijinalden alıntı: Ulquiorra Cifer

türk telekomda çalışıyorum. bu düzenlemeyle ilgili duyuru geldi. yeni akn uygulamaları 1 mayıs itibariyle hayata geçecek. detay için pm atabilirsiniz.

iyi akşamlar dilerim.

afedersiniz ama bu konuyla ilgili genele yazamayacak ne var,pm den yazacağınızı burdan yazsanızda herkes öğrense.

detay olarak btk'nın yayınlamış olduğu kurallardan başka değişik bir şey yok veya söylemiyorum.

konuları takip edemediğim için merak edilenlerin sorulması açısından öyle bir ibare kullandım.

• Al işte bir çocuk daha parka gitmek yerine ilgi ve alaka aramaya donanımhabere gelmiş.

Bu resmi yazıdan sonra kimse avucunu yalamıyacağına göre sen nereni yalarsın artık kimbilir.

1 Mayıs Günü Değişen Bir Şey Olmayacak
    1 Mayıs Günü Değişen Bir Şey Olmayacak

• subkick S kullanıcısına yanıt
    Mesajım burada,2 şirket uygulamaya başladı bile,siz neredesiniz ? :)
  • bencede degismeyecek 2.80 de hiz cakili durumda :D 24 e 75 e devam 3 gun sonra 3 mbps ay sonuna kadar :) ulkemi degistirme zamani geldi.
  • TT'un abone sayısını 100 kat daha az olan firmalarla kıyaslamaya devam. TT hazır olsaydı çoktan test edip geçmişti. Umut fakirin ekmeğidir.
  • 1 Mayıs itibariyle AKN'li paketlere hasret kalacağız. Kotalı geri döndü
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Aynısını sabit hat ücretinde de yapmışlardı. Adını yalın diye değiştirdiler oldu bitti. Ben başından beri inanmadım bir dolu da küfür yedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valery

Merak ediyorum, ne zaman bırakacaksınız aynı başlıkları açmayı?

1 Mayıstan sonra baktın bir gelişme yok, yazarsın BTK' ya, istersin cevabını. Firmalar BTK kararlarına uymak zorundalar ancak tekrar ediyorum baktın bir değişiklik yok, yazarsın BTK'ya şikayetini beklersin. 3 gün var daha, 3 gün, bekle.

Şöyle başlıklar açmaktan vazgeçin artık, insanları da kendinizi de karamsarlığa itmeyin, yormayın.

Haklısın ama BTK her zaman dolandırıcı ISP'lere bir açık kapı bırakıyor düzenlemede. Göreceğiz.

• 1 Mayıs Günü Değişen Bir Şey Olmayacak1 Mayıs Günü Değişen Bir Şey Olmayacak

gg izi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 30 Nisan 2017; 10:53:35 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.