Şimdi Ara

1 MB Hızla Online Film İzleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydunet 1mb seçeneğine başvurdum bu hız ile online dizi veya film izlerken sorun çıkar mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

• Bence yavaş dolar ama izlediğin sitenin kalitesinede bağlı tabi.
  • internet sorunsuz çalışırken youtubede 480p ile başa baş izlersin. 720p için videonun süresinin 2 - 2.5 katında yükler.
  • Ben 360p çözünürlüktekini, normal şartlarda takılmadan izleyebiliyorum. Daha fazla çözünürlükte takılmalar oluyor.
  • @yedikulee

Kütür kütür izlersin. Dizi yayını yapanlar zaten 360p'nin bile altında yayın yaptıklarından, çok rahatlıkla izlersin. 124 Kb'den aşağı düşmez hızın.
  • bi site var bütün filmler hd ve HQ derece kalitede benim sürekli önden gidiyor mesela 2 saatlik bir filmde 1 saat 15 dk da falan dolmus oluyor. cok rahat bi sekilde izleyebilirsin. 1 mb hızda takılma olmaz 720 ve 1080 le izlemediğin sürece
  • Teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı, takip ettiğim baya dizi vardı iyi oldu bu haber...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uydunet bağlandı çok memnunum ttnet kullananlar hemen uydunet e geçin....
  • bırakın allah aşkına. ankaranın göbeğideyim uydunet 1 mb var ve hiç memnun değilim.youtbe bile düzgün izlenilmiyor.sürekli takılmalar canımdan bezdirdi.ofiste 8mb e kadar ttnet var şimdiye kadar hiç sorun yaşatmadı. böyle bir altyapı olamaz. yurtdışı bağlantıları sıfır neredeyse.
  • Ben İstanbul/Beşiktaş ta ikamet ediyorum bağlantı dan çok memnunum online filmler diziler dns girilmemişse takılmadan süper izleniyor...
  •  1 MB Hızla Online Film İzleme

server mı değişmiş ?

http://www.adslcyprus.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 12 Ekim 2010; 14:08:52 >
  • online film izlemek içinmi aldın uydunet?
  • evet online dizi en fazla ama film de izliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.