Şimdi Ara

1 mb sınırsız ADSL Faturası bu ay 59 tl geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 mb sınırsız ADSL Faturası şubat ayı faturası 59 tl geldi acaba konu hakkında bilgisi olan varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppocu -- 21 Şubat 2009; 17:37:07 >

• Faturanın ayrıntılarınıda yazarsanız belli olur.

Ödenmemiş fatura vs.

SS ekleyebilirseniz, anlaşılır olay.
  • fatura ayrıntılarını ekledim teşekkürler
  • yeni abone olunca 1.5 aylık fatura geliyor mesela ondan olabilir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :SworD: -- 21 Şubat 2009; 16:43:22 >
  • aboneliğimin 4 üncü yılı bu yıl ondan değil sanırım
  • dostum benim internetim sınırlı değil maalesef. 1 mb sınırsız 49 tl olması gerek

quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

http://forum.donanimhaber.com/m_28986647/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET 12 AY İNTERNET 540 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fatura ttnetinse normaldir herşey beklenir onlardan.. oturduğun şehirdeki ttnet merkezi nereyse oraya gitmen gerekli kardeş başka türlü itiraz edemez ödersin
  • yok zaten mecburen ödeyeceğiz de ben sandım bu ay zam falan geldi bi araştırma yaptım öyle bişi yok anlam veremedim artık hafta içi bi arar sorarım.

quote:

Orjinalden alıntı: Secateurs

fatura ttnetinse normaldir herşey beklenir onlardan.. oturduğun şehirdeki ttnet merkezi nereyse oraya gitmen gerekli kardeş başka türlü itiraz edemez ödersin
  • Ek katma değerli servis ücreti yazıyor. Vitamin gibi birşeye üye oldunuz mu?
  • Hayır olmadım. En azından bizzat müracat etmedim
    quote:

Orjinalden alıntı: seiko1

Ek katma değerli servis ücreti yazıyor. Vitamin gibi birşeye üye oldunuz mu?
  • benimde 4 nbit sınırsız 101.8 gelmis
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rx3004

benimde 4 nbit sınırsız 101.8 gelmis

tarife degiştirmiş iseniz kıst ayliktan kaynaklanabilir veya yenı baglatmişsanız baglanti ücreti olabilir. fatura bilgilerinde yazar zaten neyin nekadar fiyatta oldugu.
  • Konu açacağınıza TT'yi ararsanız neden olduğunu öğrenirsiniz.
  • Orda Ek Katma Değerli Servis denilen bi hizmet var. 8.5YTL değerinde vergisinden hariç.

Müzik, Vitamin vs gibi bi hizmeti kullandınız büyük ihtimalle.
  • evet ttnet müzik kullandıysan olabilir. Ya da son çare fatura yanlış düzenlenmiştir. 444 0 375 i arayıp soramanız en doğru bilgiyi verecektir.
  • arkadaşlar teşekkürler ilginiz için. TT yi aradım kendileri bir yanlışlık olmuş dediler bir dahaki faturadan düşeceklerini söylediler. Bakalım hayırlısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.