Şimdi Ara

1 Milyon 750 K Skill Points . Artık O Lv Kasıyor :) [ Güncellendi ] Lv - 99 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
7.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AppendiX

mesela sp farmı bıraktıktan sonra artık 0 gap mı gideceksin. tahmini kaç aya 70 olursun ? kaç levele kadar yetecek o sp acemiyimde

Tabi ki 0 Gap gidiceğim . Tahmini Tek Plus'la 80 olurum . Diğer Plus 90+ yapar . Son Plus da 100 FF . Tabi bir aksilik olmazsa . . .
  • 90 a kadar 2 plusla gidersn.Fakat 90 dan 100 tek plusla zor gıbı
  • 90-100 tek plus zor olur :D hele hele str char olursan işin zor spot bulmak baya zor oldu artık....
  • muhahah Uranus de az mı thıefle oldurdum sp kasanları alayı kufur edıyodu
    yuksek lvl cagırıp bana pk olanda oldu
    ama ben onu kesemedım
  • Onglarda sp kasmak her babayiğitin harcı değildir.Bota bırakıp gidemessin .Gitsen ne olca mechul...
    Neler cektiğini tahmin edebiliyorum.Ben 1 ayda 160k anca kasmıştım
    Rome gibi eski bir serverde hele.
    Rome de cok oynadım eskisigibi aksin varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: erden1978

Onglarda sp kasmak her babayiğitin harcı değildir.Bota bırakıp gidemessin .Gitsen ne olca mechul...
    Neler cektiğini tahmin edebiliyorum.Ben 1 ayda 160k anca kasmıştım
    Rome gibi eski bir serverde hele.
    Rome de cok oynadım eskisigibi aksin varmı

Bende zamanında 80 lvl chine charımla ancak 300k kasabilmiştim. Plv olayı çok sıkıcı en sonunda babam başlıcam ulan level düşmekten bıktım diyerek farmı sonlandırtmıştı

• Yorumlar için teşekkür ederim . Yakında yeni ScreenShotlar'ı da koyucam . . .
  • FF bir Char Eu İse Tek Premium ( Pre plus da değil) En az 78lv olur ben ff wizim vardi tek pre ile 78 2. pre ile 85 ve charı sattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaMy.eXe

Sp'de charda süper vesselam.
    Ama artık kasma zamanın gelmiş

25 level charın nesi güzel oluyor anlamadım yapmayın lütfen yazmak için yazmayın.Tamam sp iyi kasılmış ama charda süper ne saçma konuşuorsunz
  • quote:

Orjinalden alıntı: CallRock

Tüm yorumlar için çok teşekkür ederim . SP kasmak kesinlikle çocuk oyuncağı değil . Bunu hatırlatıyım . Çok zorluklar çekiyoruz . Thief olup gelen indiriyor tüm charları . DLv'e gelince Pt'deki tüm charlar bizim ve o charlarla bir sistem kurduk . Tüm charlar sırayla atak yapıyor ve ölen chara diğer charlardan biri mutlaka res veriyor . Sbot sağolsun . SP kasmak isteyen arkadaşlar callrock@hotmail.com'dan bana ulaşabilirler . Silk veya gold karşılığı kasabilme imkanlarımız var . . .

Yakında yeni ScreenShotları koyucam . . .

Msn ni Ekledim Konuşalım Acil Farm Lazım Bu Arada 100 lwle Kasılıcak Warrior/Cleric FF Kaç Sp İster?

• Hocam tebrik ediyorum , sabrın meyvesi sonuçta , ben uzun süredir oynamyan birisi olarak ağzımdan sular akarak baktım desem yeridir.

quote:

Orjinalden alıntı: firatayrilik

quote:

ewt aynen katılıyorum...

Firatçığım , imzan kural dışı ; biliyorsun satır meselesi.
  • quote:

+1
  • Yorumlar için çok teşekkür ediyorum . Bazı arkadaşlar bu konu da biraz asabi ama olsun . . .
  • Güzel kasmışsın helal.2.5m sp oldugunda bi konu daha isteriz.
  • Ya ben Şunu Merak Ediyorum Char En Fazla Kaç Lwlde Sp Alır Hangi Aralarda Kasıp Düşürmemiz Lazım Mastery YÜkseltmek Lazım mı Yardımcı Olursanız Sevinirim Bu arada Baya Emek Harcamışsın Hayrını Gör :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

Güzel kasmışsın helal.2.5m sp oldugunda bi konu daha isteriz.

Merak etme Tolga

Şu an Characterin skilleri 10 Lv'da . Ongda en fazla sp aldığım Lv 22 Lv + Akademi Bufflarıyla 22 Lv'da Ong'un Pt yaratığından 4000 Sp alıyorum . Character 25 Lv olduğunda ise 18 Lv'a düşürüyoruz . Umarım açıklayıcı olmuşumdur . . .

• Premium bitti fakat Sp Ticket'ının son 2 günü . Sanırım 15 gün daha kasıp PLv'a başlıyoruz . Yorumlarınızı esirgemeyin . Hedef 2M+ demiştim ama artık sıkıldım 100 FF olup Medusa kesmem lazım . . .
     1 Milyon 750 K Skill Points . Artık O Lv Kasıyor :) [ Güncellendi ] Lv - 99

• Tatilden dönünce sana zevkle plvl ve dlvl yaparım ..

tonyhawk_TR
  • B3B3K diye charın mı vardı ? . . .
  • 1. resim tam bir kaos ortamı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.