Şimdi Ara

1 Milyon 750 K Skill Points . Artık O Lv Kasıyor :) [ Güncellendi ] Lv - 99 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
7.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni yakalayamazsın:))) 84 oldu benimkide sp miktarı aynı ama ben 85-87 lerde de farm yaptım 3 gün öncede bozdum şimdi plvl zamanı
    sanada kolay gelsin valla sabırlısın baya
  • İşte Character'in son hali . . .

1 Milyon 750 K Skill Points . Artık O Lv Kasıyor :) [ Güncellendi ] Lv - 99

@MetalGirl35

Teşekkür ederim iltifatların için ama ben senin kadar iddaalı değilim . Yorumlarınızı esirgemeyin . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallRock -- 17 Ağustos 2009; 20:51:16 >

• gerçekten cok güzel :)
  •  1 Milyon 750 K Skill Points . Artık O Lv Kasıyor :) [ Güncellendi ] Lv - 99

yakında ilhan arkadaşımız konumuzu açacak.

üstteki benim charım 1.7 m sp kastım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder AYDIN -- 18 Ağustos 2009; 12:09:01 >
  • @Lurtz

Tebrik ederim . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

İşte Character'in son hali . . .

@MetalGirl35

Teşekkür ederim iltifatların için ama ben senin kadar iddaalı değilim . Yorumlarınızı esirgemeyin . . .

TebrikLer...Partideki adama Bittim Lesbian_Girl

• @HyLa[Z]JeaN

O arkadaşım da 1 Lv'dan beri kastığım sağlam arkadaşlarımdan bir tanesidir . Yorumlarınızı esirgemeyin . Char 70 Lv olmuştur . . .
  • ah bende bi taxi bulabilsem
  • sp farmı gercekten sabır işi ama sizi kutlarım ben 1,35 m spde bıraktım dlvl bıktırmıştı hayırlı olsun geleceğin güzel charlarından biri olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murhakser

sp farmı gercekten sabır işi ama sizi kutlarım ben 1,35 m spde bıraktım dlvl bıktırmıştı hayırlı olsun geleceğin güzel charlarından biri olabilir.

Sağolasın . . .
  • Char 72 Lv oldu ve hala kasılmaya devam ediyor . En kısa zamanda yeni SS'ler ekliycem . . .
  • Hayırlı olsun Çağrı.Emin adımlarla ilerliyosun yolunda.

Bizim zamanımızda ong farm falan yoktu şimdi çekiyoruz sefilliğini çok şanslısınız ulen
  • Eyw. Tolga'cım zamanında çok char yaptık ama Ong farmlı char gibisi yokmuş . Lv atlıyorsun Skilleri Lv'ına çekiyorsun tavsiye ederim süper bir zevk . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Char 72 Lv oldu ve hala kasılmaya devam ediyor . En kısa zamanda yeni SS'ler ekliycem . . .

çok hızlısın inş. kısa zamanda 100 level olursun ve bende olurum benimki 87 ve bu levellerde bizraz zor atlıyor artık zorlanmaya başladım yani.ama hala taxi ile gidiyorum günlük 1 level ortalama:) ve hala o charı napacağıma karar veremedim str-int hala yok bakalım 90 olunca mecbur karar vereceğim.tabi bu arada alıcı bulamazsam chara
  • süper sp başarılarının devamını bekleriz
  • Biraz değişiklik olsun dedim . Cerberus Beklerken . Yarım saat bekleyip kasılmaya başlıycam . . .

• Char 98 Lv olmuştur . En kısa zamanda yeni SS'lerle karşınızda olucağım . . .
  • Char harika ona söyleyecek başka kelime yok zaten =) Bir gün satmak istersen bir ÖM uzağındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoman

quote:

Orijinalden alıntı: _slowin_

ong farmla yaklaşık 1 ayda 5000 sp kasmıştım ve sonunda sıkılıp farmı bıraktım

sp işi gerçekten sabır işi başarının devamını dilerim darısı tüm spsiz arkadaşlara

Bir ayda 5000 sp mi?!?! Sen hakkaten slowin'sin

Charın sahibine Allah sabırlar versin.bilirim sp kasmanın zorluklarını..

Neptune'den Emir&Emre

• Helal olsun...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.