Sp'de charda süper vesselam. Ama artık kasma zamanın gelmiş
25 level charın nesi güzel oluyor anlamadım yapmayın lütfen yazmak için yazmayın.Tamam sp iyi kasılmış ama charda süper ne saçma konuşuorsunz
GDFsi Görünüşü sosu itemleri mesela bi hatırla 3 dg garment setin şapkalı halini tam karizma(ch male) sonuçta emek verilmiş bi güzel demek bu kadarmı zor millete laf atmak kolay....
bende herada 5milyon sp kasmayı hedeflemiştim ama ben sabırsız çıkıp 1m300k sp kasınca sıkılıp bıraktım.çünkü level down gerçekten çok zor bir olay ve benimde yeterince vaktim yoktu.plvl başladım taki 75 olasaya kadar.75 levelde 9 gap bırakıp 85-87 lerde farma başladım ve günlük aldığım sp 40k yı buluyor bu ong farmından dahada iyiymiş en azından haftada 1 level düşüyorum:) kesinlikle tavsiye ederim 40 sp ise sadece sp tic la bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: MetalGirl35
bende herada 5milyon sp kasmayı hedeflemiştim ama ben sabırsız çıkıp 1m300k sp kasınca sıkılıp bıraktım.çünkü level down gerçekten çok zor bir olay ve benimde yeterince vaktim yoktu.plvl başladım taki 75 olasaya kadar.75 levelde 9 gap bırakıp 85-87 lerde farma başladım ve günlük aldığım sp 40k yı buluyor bu ong farmından dahada iyiymiş en azından haftada 1 level düşüyorum:) kesinlikle tavsiye ederim 40 sp ise sadece sp tic la bu arada
Şu an elimizde 92 Lv Wizard var . 85 - 87 ' de taksi yapıcak kapasitede değil . Yoksa dediğin çok mantıklı . Dlv kadar can sıkıcı bir durum olmasa gerek . . .
quote:
Orijinalden alıntı: husoman
quote:
Orijinalden alıntı: _slowin_
ong farmla yaklaşık 1 ayda 5000 sp kasmıştım ve sonunda sıkılıp farmı bıraktım
sp işi gerçekten sabır işi başarının devamını dilerim darısı tüm spsiz arkadaşlara
Bir ayda 5000 sp mi?!?! Sen hakkaten slowin'sin
malesef kardeş pc 64mb ekran kartı 512mb ram vb. oluca böle yavaş oluyo(oha ln bu pc sro kaldırmaz demeyin kaldırıo) sro login ekranını açmak 7dk olurmuu
ohaaaaaaaa
1.750k skill point de bende oldu. Darısı başımıza
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: husoman
quote:
ong farmla yaklaşık 1 ayda 5000 sp kasmıştım ve sonunda sıkılıp farmı bıraktım
sp işi gerçekten sabır işi başarının devamını dilerim darısı tüm spsiz arkadaşlara
Bir ayda 5000 sp mi?!?! Sen hakkaten slowin'sin
malesef kardeş pc 64mb ekran kartı 512mb ram vb. oluca böle yavaş oluyo(oha ln bu pc sro kaldırmaz demeyin kaldırıo) sro login ekranını açmak 7dk olurmuu
Benim pcnin kopyası.Bana kaldırıyomu diyolar ama ben 2 sro açtım pcde ayrıca botla beraber
SP kasarken ne kadar sıkılırsanız sp bitince de o kadar hevesle kasıyorsunuz :D
Katılıyorum . Aynen öyle olucağından eminim . . .
Peygamber sabrı Var Herhalde sende
SP kasmak zordur.Ne sabır var sende Helal olsun Hayırlı olsun.
Farmı bozdum artık sıra Plv'da . Gold Premium bastım bazı sebeplerden dolayı ama buna da şükür . Char kaç lv oldu bilmiyorum . Niye diyeceksiniz . Arkadaş kasıyor oyunda şu an char kim bilir kaç lv olmuştur . . .
Bro şu sp yaşamını birde benim gözümden bakın ^^ 1.[77] Lw Wiz ile üstü 69 Lw npc ve elinde staf +5 onqlara 35 k fire bolt ıce bolt 20 k atıor...şu ana kadar bana ksye gelenlerin sayısını ben unttun günde min 4 kişi gelir...100 Lw barddan tutda 100 Lw nuker 90+wizler (ne çileler çektim)ama yılmadım ...o slotta kalacağımız herkese gösterdim ama şerefsizler 85 Lw özel mob çıkartıolar..NPC theifleri getiriorlar pk warrior getiriolar...Daha neler neler... Ve 2.2 kk sp yaptım ve şu an 12.08.2009 ...Ben 02.20.2010'a kadar onqlardayım bu sıkıntıya göğüs gererek...Günde min 1.5 saat DeLw..S bot saolsun programlarala hayatta kaılıoz...Bu emek alkışlanır..Bro
(MamaMia,AperioNForc3)....
onglerden ayrılmak zor qelcek:D
@hılmı
Sağolasın . . .
coktan geciyor bile
quote:
Orijinalden alıntı: CallRock
@hılmı
Sağolasın . . .
lvl kasmak kolay sen işin en zor ve sıkıcı tarafını bitirdin gerisi çorap sökügü gibi gelir artık
kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: __BuZZ__
Peygamber sabrı Var Herhalde sende
yavaş ol birader..
Char şu an sanırım 68 Lv olmuştur . Arkadaşlar sağolsun chardan hiç çıkmıyorlar . Bir gün eğer chara girebilirsem en kısa zamanda resimi koycam . . .