Bildirim
1 Milyon 750 K Skill Points . Artık O Lv Kasıyor :) [ Güncellendi ] Lv - 99
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sp'de charda süper vesselam.
Ama artık kasma zamanın gelmiş -
quote:
Orjinalden alıntı: MaMy.eXe
Sp'de charda süper vesselam.
Ama artık kasma zamanın gelmiş
ewt aynen katılıyorum... -
120 LV'i düşünerek açtığım bir char . Daha henüz yarıladım farmı . Hedef 2.5 m Sp . . . -
lvl nasıl düşürüyosun -
Sp gerçekten Güzel -
nekadar sürede yaptın okadar sp yi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Lady_Arwen
nekadar sürede yaptın okadar sp yi ?
15 günde yapmıştır herhalde -
Sp süper -
2. tc yi Bastı buda 1aydan fazla oluyor demek :D 100k olduğu zamanı hatırlıyorum Stonebubbles le Cerb Kesmiştn Bn Ramazan söyliyimde merak etme xD -
sp kasmakta çocuk oyuncağı olmuş.. eu çok bozdu oyunu çok.. zaten 80 lv ch çarların %70 i falan eu açıp bu yöntemle doğuştan FF çarlar kastılar.. Bizim gibi garibanları parmakla gösteriyorlar serverda.. :(( -
Süper sp gerçekten emekli bi char .. -
Tüm yorumlar için çok teşekkür ederim . SP kasmak kesinlikle çocuk oyuncağı değil . Bunu hatırlatıyım . Çok zorluklar çekiyoruz . Thief olup gelen indiriyor tüm charları . DLv'e gelince Pt'deki tüm charlar bizim ve o charlarla bir sistem kurduk . Tüm charlar sırayla atak yapıyor ve ölen chara diğer charlardan biri mutlaka res veriyor . Sbot sağolsun . SP kasmak isteyen arkadaşlar callrock@hotmail.com'dan bana ulaşabilirler . Silk veya gold karşılığı kasabilme imkanlarımız var . . .
Yakında yeni ScreenShotları koyucam . . .
-
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
sp kasmakta çocuk oyuncağı olmuş.. eu çok bozdu oyunu çok.. zaten 80 lv ch çarların %70 i falan eu açıp bu yöntemle doğuştan FF çarlar kastılar.. Bizim gibi garibanları parmakla gösteriyorlar serverda.. :((
Emin ol ki Dlvl kadar sıkıcı birşey yok şu SRO'da...
Günde ortalama 5 charı 27'den 19'a düşürüyorum ve sabah 10.00-akşam 19.00'a kadar anca bitiyor... -
Evet . Sanırım bazı arkadaşlar çocuk oyuncağı zannediyor . Ama tam aksine sabır ve emek istiyor . . . -
Bırak onlar öyle zannetsnler sen ısıne yap yeter bence :D 120 lvldede kım king olursn olur biter . -
Olumlu - Olumsuz tüm yorumlara açığım . Yeterki yorum yapın . . . -
ong farm hem süper hem tam bir illet.
şu anda 1,54m sp kastım tek pre ile ve daha 6 günü var.
Basit sananlar bir daha düşünsün... dlvl çileye dönüşebiliyor, hele biri gelip flowerı kestiği zaman -
mesela sp farmı bıraktıktan sonra artık 0 gap mı gideceksin. tahmini kaç aya 70 olursun ? kaç levele kadar yetecek o sp acemiyimde -
quote:
Orjinalden alıntı: MirabLe
ong farm hem süper hem tam bir illet.
şu anda 1,54m sp kastım tek pre ile ve daha 6 günü var.
Basit sananlar bir daha düşünsün... dlvl çileye dönüşebiliyor, hele biri gelip flowerı kestiği zaman
O keseni öldüresim geliyor
@AppendiX
yapacağın builde göre o sp senin götürür...Ama ilerde yapmaktansa onglarda bu işi bitirmek daha mantıklı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamonJR -- 9 Temmuz 2009; 17:22:24 >
Benzer içerikler
- japonca nickler
- silkroad baronet görevi
- joy sro
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- silkroad thief olma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X