< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 Milyona 2012 320d alınır mı? (2. sayfa)
-
-
Bilmeyenler, sürmeyenler atıp tutmuş.
Makyajlı E90 sorunsuz bir araç. Üstünde ki 2.0 dizel ünite zaten kendini kanıtlamış hem az yakan, hem çok iyi performans veren motor. Şanzıman yine 6 ileri sorunsuz ZF şanzıman. F30'dan daha sağlam ve güvenilir bir kasa kısaca.
Sadece zincir değişmemişse bugünün parası bir 50.000TL bakım parası harcarsın, zincir dışında dikkat edilecek bir kronik durumu yok. Oynanmamış bir araç ise alınır.
160.000km o araç için çok düşük bir km.
Aynı paraya sürekli radyatör, hortum patlatan 1.6 elektrik süpürge motorlu F30'da alınır ama 1.6 F30 ile haftalık sanayiye gidersin.
-
Araç gerçekten temizse alınır.
F30 olsa da biraz daha pahalı olsa ama zaten bütçe yarısı kadar. Haliyle güzel fırsat gibi görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
Araç gerçekten temizse alınır.
F30 olsa da biraz daha pahalı olsa ama zaten bütçe yarısı kadar. Haliyle güzel fırsat gibi görünüyor.Canı sıkılmış maytap geçiyor eleman
yok arabanın zinciri değişmedi o masrafın bana yansıyacağını biliyorum zaten araç ise oynanmamış evin ikinci aracı olarak kullanılan bir araba zaten yukarıdada yazmıştım aracı almadan önce 1 hafta bende kalacak daha sonra karar vereceğim alıp almayacağıma
Alınır bence SS varsa daha iyi olur
iki arkadaşım yakın dostlarından araç aldı. ikisi de darbeli çıktı. hele ki biri daha 5.000 km'deydi. gıpgıcır araç baktın mı ama takla atmış, taklaya geldi arkadaş. tabi dostlukları bozuldu.
-
150bine zor kurtulur. bu forumda biri paylaşmıştı seneler önce 80bini gömmüştü ama adam olmamıştı.
-
f30 ayrı bir konfordur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X