komşum 500 bin önden ver kalanıda ayda 50 bin tl olarak taksitle vereyim sana arabayı dedi araba 160x bin kmde kaza boya yok evin ikinci aracı çocukları okula bırakmak için market alışverişini yapmak için kullanıyorlar edition comfort paket ama sunroof + orjinal ekranda mevcut arabada sizce bu arabayı almak mantıklımı sorun çıkartırmı kullanırken yakıtı dert etmiyorum iş nedeniyle hergün zaten 200 tl taksiye para veriyorum hergün 200 tl arabama yakıt alırım daha iyi beni düşündüren şey ben bu arabayı 1 milyona aldıktan sonra satarken bana zarar ettirirmi |
1 Milyona 2012 320d alınır mı?
-
-
ben olsam kaçırmazdım kesin alırdım şartlar ve aracın durumu çok iyi -
önümüzdeki süreçte ev veya araba alıp zarar etme ihtimaliniz yok hatta bundan 12 ay sonra 1.5 milyona egea anca alınır.
taksit yapma işi çok iyiymiş, bu hizmeti bankalar bile vermiyor hele ki 0 faizle sizin bulduğunuz fırsat kaçmaz :)
bu araç size anca 200 bin kmde biraz masraf yaptırır belki ama bırakın yapsın
-
Sarı sitedeki fiyatları kıstas alıyorsan hata edersin, o fiyatlarla mesaj bile gelmiyor. Bizzat denedim kendi gözlerimle gördüm. Özellikle premium araçların satılabildiği fiyat, sarı site ortalamasından baya düşük bilgin olsun.
Diğer şekilde kroniklerini falan iyi araştır. Araç masraflı mı bundan emin ol. Mesela lastikler ne durumda? Lastikler bile 30-40.000 TL çünkü. Yani lastik, kasko falan derken bir bakmışsın 100 binlik olmuşsun, akaryakıt falan derken aracın ilk yıl maliyeti 200 binleri bulur. Aracın bir arızası varsa sanayiden çıkamazsın zaten. BMW'den bahsediyoruz.
Bu arada 2012 model 160.000 km bir BMW'nin "kazasız boyasız" olmasına epey güldüm
-
hatta söyle birsey söyleyeyim sıze bıraz daha gulun araci ekspertıze sokucaz aracta dedıgı harıcı bısey varsa aracin degerını ona göre düsürecegiz ve 500 bin tl verdikten sonra araci benım üzerime yapacak senet yapacağız her verdiğim taksitten sonra o taksidin senedini yirtip atacagiz :)
-
Komsunuz arabasını ilana koyduda satılmadı mı yoksa direk size böyle bir teklif mi yaptı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W00DPECKER -- 27 Aralık 2024; 22:37:38 > -
Çok güzel alışveriş aslında da komşunuzun bundan çıkarı ne? Kullandım açıkçası. Dünya malında gözü yok desen öyle insan da kalmadı bilemedim hocam. Gözünü seveyim yeni bir dolandırılma hikayesi okutma bize -
araç ilana koyulmadı benim 500e araba almaya niyetim vardı onunda arabasını değiştirmeye aracı ablaları kullaniyor bana 500 bini ver ben arabayı değiştiricem bunuda sen al kalanıda 50 50 ver dedi zaten ben aracı almadan önce 1 hafta araç bende kalacak araç bana uygunmu bi sıkıntısı varmı bakacağım o süredede ilana koyup gelen taleplere bakacağım
-
yok dolandırılacak bir durum pek olacağını düşünmüyorum avukatlarla beraber senet hazirlayip sözleşme tarzı birşey imzalayacağız noterde tasdik ettireceğiz.
-
alma hocam maceraya gerek yok.alengirli işleri hiç sevmem benim hayattaki mottom her şey net olacak.parayı bastırcan alıcan. senet sepet işlerine hayatta girmem hele ki bu bir arabaysa.
-
Prosedürde sıkıntı yok hocam araç konusunda titiz davranmak lazım. Temizine denk gelmezsen 320 ocak söndürür. Kronik arızası vs iyi araştırman lazım. Sadece expertizle olcak iş değil özel yada yetkili bir bmw servisinede gösterin. Bakım durumu ne araçta ağır bakım yapıldı mı zincir seti ne durumda? Bunlar önemli noktalar bence. -
tanıdıktan araç alınmaz
-
Ömrü dolduğu, patlamak üzere olduğu için vermek istiyordur :) bi süre sonra otomatikse o yılların modellerinde şanzıman ağlatır bi 100 150 bin de ona harcar binersiniz.:) Ben dizel adı bmw olan o yıllarda ki şeye 1 milyon vermezdim ama piyasa realiteleri de var, size çok iyi ödeme kolaylığı sağlamış. İşte o da satıp kurtulmak için olabilir. :) İlk arabası olacak fakirlere eski bmw audi gibi şeyler uymaz serviste küfürbaz olursunuz.
-
Csb
-
Ekpertiz yaparız eskik gedik bişi cıkarsa fiyat düşeri dediyse araçta birşey vardır. Eşten dostan araç alınmaz. Kasa sağlam olasada o araçları çok hor kullanıldı.
160 k km çok zor.Km düşürme olabilir. Motor ve mekanik önceliğiniz olsun.Airbaglere baktırın. Kaportaya takılmayın al satcı değilseniz. Ama yarın birgün satarken önden kazalı değişenli araçlar sıkıntı cıkarır.Hasar sorgusu yapın.
-
adam artık araçtan nasıl kurtulmak istiyorsa yeterki benden çıksın araç, kimde patlayacaksa patlasın moduna girmiş. çok rahat 1 milyon veya 900 bne bırakacağı aracı taksitle satmak akılıca değil. araçtan kurtulmaya calısan satıcı pisikolojisi. sen al da nasıl alırsan al hesabı :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: easutayEkpertiz yaparız eskik gedik bişi cıkarsa fiyat düşeri dediyse araçta birşey vardır. Eşten dostan araç alınmaz. Kasa sağlam olasada o araçları çok hor kullanıldı.
160 k km çok zor.Km düşürme olabilir. Motor ve mekanik önceliğiniz olsun.Airbaglere baktırın. Kaportaya takılmayın al satcı değilseniz. Ama yarın birgün satarken önden kazalı değişenli araçlar sıkıntı cıkarır.Hasar sorgusu yapın.
ekspertizde bişey çıkarsa fiyatı ona göre düşeriz demesinin sebebi şu bu abimiz aldığı arabaya ekspertiz yaptırmıyor bir sene önce Toyota Corolla aldı onada ekspertiz yaptırmadı ordan biliyorum bunu aldığı zamanda ekspertiz yaptırmamış ben aracı almadan önce hem ekspertiz yaptırıp hemde ustaya göstereceğim yorumlarınız için teşekkürler :)
-
12 yaşında bomboş ve iyice demode olmuş BMW ye 1 milyon verilmez hocam . 2021-2022 C segment bir araç bakın üzülmeyin. -
ne önerirsiniz 500 bin tlye
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
tanıdıktan araç alınmaz |
Benzer içerikler
- arabanın suyu biterse ne olur
- aracı üzerinden düşürme
- audi a6 bluetooth bağlantısı nasıl yapılır
- subap sesi nasıl kesilir
- 4x2 nedir
- dacia spring fiyat
- vw ıd 7
- araç kamerası
- agrotech araba
- habaş ne üretiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X