Arkadaşlar Bölüm Yardımı konusuna yazdım fakat cevap alamadım o yüzden konu açmaya karar verdim. Hemen izah etmek gerekirse; 1.oyunda bir yere giriyoruz yaratıkları öldürüyoruz devasa bir heykel var, heykelin önünde bir mekanizma var daha önce oraya takmak için aldığımız kolu gereken yere takıp çeviriyoruz ve heykel dev taşı sırtına alıyor sonra biz üst kata çıkıyoruz yine yaratıklar ve okçular geliyor onları öldürüp diğer mekanizmayı aktifleştirip topu fırlatacağız ve aşağıdaki dev kapı kırılacak fakat ne yaptıysam o üst kattaki mekanizma çalışmıyor yani gidiyorum yanına r2'ye vs. basıyorum hiç bir tepki yok. Videosunu da koyayım;http://www.youtube.com/watch?v=ulPJfr162i4&feature=related
Sorun nedir anlayamadım, kaç gündür buray geçemiyorum o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.
Oyundan kaynaklı bir sorun olabilir. Eğer ondan önce save ettiğin bir nokta varsa oradan başlayıp tekrar kolun olduğu yere gelip tekrar dene.
quote:
Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT
Oyundan kaynaklı bir sorun olabilir. Eğer ondan önce save ettiğin bir nokta varsa oradan başlayıp tekrar kolun olduğu yere gelip tekrar dene.
Bende oyundan kaynakli bir sorun oldugunu dusunuyorum cunku herseyi eksiksiz yapiyorum ama ust kattaki mekanizma bir turlu tepki vermiyor. Bir tane yukleme yaptigim yer var o da yukaridan kolu alip bu yere gelirken yakinda bir nokta 50 defa o noktadan baslatmama ragmen sonuc degismedi. Oyuna da yeniden baslamak istemiyorum yine bu sorunla karsilasabilirim diye o yuzden yakin zmn da oyunu oynayip burayi gecmis arkadaslar bilgilendirirse guzel olur, en azindan sorunun neyden kaynaklandigini tam olarak ogrenip ona gore hareket etmek lazim.
quote:
Orijinalden alıntı: 1Stoudemire1
quote:
Bende oyundan kaynakli bir sorun oldugunu dusunuyorum cunku herseyi eksiksiz yapiyorum ama ust kattaki mekanizma bir turlu tepki vermiyor. Bir tane yukleme yaptigim yer var o da yukaridan kolu alip bu yere gelirken yakinda bir nokta 50 defa o noktadan baslatmama ragmen sonuc degismedi. Oyuna da yeniden baslamak istemiyorum yine bu sorunla karsilasabilirim diye o yuzden yakin zmn da oyunu oynayip burayi gecmis arkadaslar bilgilendirirse guzel olur, en azindan sorunun neyden kaynaklandigini tam olarak ogrenip ona gore hareket etmek lazim.
Oyunu PS2'den mi oynuyorsun PS3'ten mi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 1Stoudemire1
quote:
Oyunu PS2'den mi oynuyorsun PS3'ten mi?
PS3'ten oynuyorum, GoW Collection yani.
Dostum sanırım oyuna en baştan başlamak bu sorunu çözmenin tek yoluymuş gibi görünüyor.
quote:
Dostum sanırım oyuna en baştan başlamak bu sorunu çözmenin tek yoluymuş gibi görünüyor.
Evet maalesef yapacak başka bir şey yok oyuna tekrar başlayacağım, umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmam. Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler.
Oyunu baştan oynamana gerek yok öyle bir sorundan kaynaklanıyorsa, önceki save den başla aynı mantığa geliyor.
enteresan.
quote:
Orijinalden alıntı: gD
Oyunu baştan oynamana gerek yok öyle bir sorundan kaynaklanıyorsa, önceki save den başla aynı mantığa geliyor.
Maalesef aynı mantığa gelmiyor çünkü onlarca kez önceki save'den başlayarak denedim fakat olumlu bir sonuç alamadım, arkadaşlarında belirttiği gibi sorun büyük bir ihtimal oyundan kaynaklanıyor. Zaten save'i sileli baya oldu, buaralar oyuna tekrar başlamayı düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme