Şimdi Ara

1 pc ye 2 monitör bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir bilgisayara 2 monitör bağlanıyor bunu biliyorum ama 1. monitörden başka 2. monitörden başka görüntü alabiliyormuyuz. yani hem tv izlemek istiyorum hemde int gezinmez sörf yapmak

• evet yapabilirsin. bunu çift çıkışlı bir ekran kartı kullanarak veya tek çıkışlı iki ekran kartı kullanarak yapabilirsin
  • biraz daha açıklayabilirmisin
    tek çıkışlı iki ekran kartı ile nası yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirokcu -- 9 Mart 2005, 10:22:01 >
  • Bilgisayarcılarda monitör çoklayıcılar var. Mecidiyeköy veya kadıköyde rahat rahat bulursun. Mahalle bilg. olmaz genelde.
  • monitor çoklayıcılar anyı görüntüyü göstermiyormu bana iki farklı bilgisayar gibi çalışacak bi sistem lazım
  • ewet haklısın yazını tam okumamışım pardon. Ama monitör sadece görüntüyü yansıtır. Yani on tanede taksan ekran kart başka başka aynı şey monitör çoklayıcıyla. Microsoftun bir programı vardı dergide okumuştum windows penceresini bölüp ayrı ayrı kontrol ettiren belki o sorununu çözer. ama emin değilim
  • çift çıkıslı ekran kartıyla
  • Eğer oyun amaçlı düşünmüyorsan, matrox ekran kartlarını araştır. Bendeki g450 modeli aynı anda 2 monitöre veya monitör+tv şeklinde görüntü verir. 2 ekranda ayrı masaüstleri ve çözünürlük kullanabilirsin. Ayrıca dualhead/dvdmax özelliği ile ana ekrandaki video penceresi 2.ekranda(tv yada monitör) tam ekran oynatılır. Masaüstü renkleri ve tvout görüntüsü çok güzel.
  • Bende 128MB PowerColor 9800SE(256bit) ekran kartı var. 2 monitöre Windows masaüstünü paylaştırabiliyor. Peki oyunları 2 monitöre nasıl paylaştırırım?
  • bir monitör neyinize yetmiyor kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: inuyasha

bir monitör neyinize yetmiyor kardeşim

Hasta olmayan anlamaz benim halimden...
  • evet matrox u bir dene gerçekten memnun kalırsın ,bu ekrankartının bazı modelleriyle mesela benim bir ara kullandığım 16 adet monitöre aynı ayna eşzamanlı görüntü verebilirsin , yani her monitöre 4 mb ayarlıyosun ,tabii 64 mb ve PCİ idi , tabii isteğine göre başka modellerde var fakat fiyatları ortalamanın çok üstünde ,ama ati nin bazı ekrankartlarındada böyle bir özellik var neyse matrox un zannedersem şimdiki disbirütörü Turanlı elektronik ti oraya bakıp inceleyebilirsin
  • benim ekran kartımda bir dvi birde normal çıkış var. Dvi i normale çeviren parçasıda mevcut. 2 monitörü bağlayınca birinde tv izleyip birinde nette sörf yapılabiliyomu?

kafam karıştı ya yapılabiliyosa program fln önerirmisiniz.
  • arkadaşlar benim ekran kartı nvidia 7100 gs 512 mb bu ekran kartına çift ekran yapılırmı ?? cevaplarsanız sevinirim :D
  • arkadaşım çok kolay 2 monitör war mesela benim bi 22'' wardı bide 42'' war ikisinide pcye bağlıyordum yatay pozisyon şeklinde 1-2 diye ayarlıyorsun görüntü ayarlarından biri sağda biri solda mouse bi ona geçiyor bi diğerine sonra mesela tv kartın var onu 42'' te açıyordum sol tarafta 22'' te nete giriyordum msn açık v.s v.s çok tatlı oluyordu ama pcyi sattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 18 Haziran 2009; 9:24:15 >
  • Peki 2 ekran bağlı PCye ama biri Televizyon diyelim...Televizyoz VGA kablo ve ses için olan bir kablo ile bağladık, yada HDMI kablo ile bağladık yani TVye ses gidiyor...
    Sorum şu 2 farklı ekranda 2 farklı görüntü olabiliyor peki 2sindende 2 farklı ses alabilirmiyiz...diyelim biri PCden film izliyo, aynı zamandada TVden diğeri başka film ya da ne bilim şarkı dinleye bilirmi? Yoksa görüntü farklı ama ses aynımı olur...Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YANKILAR

çift çıkıslı ekran kartıyla

bu ekran kartlarının uzatma kabloları oluyormu ayrı odalarda kullanmak için
  • Bende bi 1920x1080 monitör var bide 1280x1024 monitör var ikisini bağladığım zaman görüntü kalitesi götü oluyor ayrı ayrı büyük olanda oyun oynarken diğerinde başka işlerimi yapabilirmiyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.