Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitim Birliği 1'İNCİ P.EĞT.TUG.HK. VE KH.BL/MANİSA MERKEZ
    Esas Birliği 5'İNCİ KOR.ULAŞ.GRNZ.K.LIĞI HV.SVN.TB. 3'ÜNCÜ 35MM.LİK OER.HV.SVN.BT.TEKİRDAĞ ÇORLU
    Sınıf HAVA SAVUNMA
  • arkadaşlar benimde tekirdağ çerkezköy beraberiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnn_44

quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruk_02

1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Esas Birliği 55'İNCİ MKNZ.P.TUG. 1'İNCİ MKNZ.P.TB. 2'NCİ MKNZ.P.BL./KIRKLARELİ MERKEZ

herkese hayırlı olsun. Kırklareli'ne gidecek arkadaşlar irtibatı koparmayalım..

kardeşim acemi ve usta birliğinde aynı yerdeyiz. yalnız benim 2'NCİ MKNZ.P.TB. 2'NCİ MKNZ.P.BL. :)

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Kısa dönemler olarak Kırklareli'de bi şekilde beraber oluruz galiba.
  • şimdi arkadslar içeride hangi bankanın atmsi var ve bize hangi kart lazım olacak gitmeden açtırmak istiyorum lakin bize orada verecekleri kartın çıkması ve bize gelmesi 3 haftayı anca bulur gibime geliyor ..
  • hsngrms H kullanıcısına yanıt
    benim otobüs 19:45 yol zaten uzun izmirde de tanıdığım kimse yok gezeyim desem o yüzden yolu boşuna uzatmayayım dedim izmir-manisa turgutlu-manisa mesafe olarak aynı ama turgutludan sonra izmire 1 saat daha yol var eğer gezerim ben izmirde dersen izmire git yok farketmez benim için dersen benim gibi yap
  • scorpion1806 S kullanıcısına yanıt
    kardeş bildiğim kadarıyla sülüste yazan senin teslim olma tarihin yol iznin yani izin sülüste 14te teslim yazıyorsa 13ünde teslim olman erken çıkmana yarayabilir çünkü kullanmadığın izinler düşüyo askerlikten ama emin değilim dedelere sormak lazım :)
  • Eğitim 1'İNCİ P. EĞT. TUG. KH. VE KH. BL./MANİSA MERKEZ

Esas birlik 5'İNCİ KUR. 105'İNCİ TOP. A. 2'NCİ TOP. TB. 2'NCİ 155/52 MM.LİK K/M OB. BT. (FIRTINA) / TEKİRDAĞ ÇORLU TOPÇU
  • scorpion1806 S kullanıcısına yanıt
    Kardeş acemi ve usta birliğimiz aynı : ) ikamet istanbul @scorpion1806
  • arkadaşlar bişey merak ettim kütüğünüz nerede kütük etken mi acaba seçilmemizde benim İstanbul kütük
  • sözdemir19 S kullanıcısına yanıt
    hocam beraber gidebiliriz. bende amasya dan gidecem.
  • teknologi kullanıcısına yanıt
    benim konya kütük, ist.da yaşıyorum ama ailem manisada
  • teknologi kullanıcısına yanıt
    ben istanbul güngörenden gidecem buluşup beraber gidebiliriz. @teknologi
  • manisada havalimanı yok bildiğim kadarıyla izmir üzerimi gideceksin
  • arkadaşlar ben daha belgeleri almadım tam teslim tarihimi bilmiyorum ama 2 sinde gideceğim ailemin yanına... yani teslim tarihlerinizde orada olacağım. benden önce teslim olacak ya da aynı gün teslim olacak varsa yardım edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: soder

arkadaşlar bugün sülüs işlemlerini hallettim.teslim tarihim 14 ağustos.73 tl yol parası aldım.manisada görüşmek üzere..

bana da 100 tl verdiler yol parası. 12 ağustost sevk tarihi, 2 gün yol izni, teslim tarihim 15 ağustost. uçak bileti aldım izmire 250 tlye; ayın 15'inde sabah 8 de. 11 gibi izmirde olurum. o vakitlerde izmirde olacak olan varsa beraber Manisaya gecebiliriz, taksi kiralarız aynı hesap hemen hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sehzade05 S kullanıcısına yanıt
    hepimiz 14ünde teslim oluyoruz dostum.
  • 3 kisi olduk kardes iyi iyi

• Saol kardes bi de sulusu alirken subedekilere sorayim bakiyim ama pek umutlu degilim bi konu hakkinda tam ve duzgun bilgi vermediler bana su ana kadar 4-5 kez gittim tecil ettir tecil bozdur muayene transkript derken..

• quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_er

arkadaşlar benimde tekirdağ çerkezköy beraberiz :)

yasin hocam, sana pm atayım dedim gönderemedim. aynı yer ikisi de, acemilik ustalık. istersen özelden irtibatı devam ettirebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: direnay

quote:

Orijinalden alıntı: soder

arkadaşlar bugün sülüs işlemlerini hallettim.teslim tarihim 14 ağustos.73 tl yol parası aldım.manisada görüşmek üzere..

bana da 100 tl verdiler yol parası. 12 ağustost sevk tarihi, 2 gün yol izni, teslim tarihim 15 ağustost. uçak bileti aldım izmire 250 tlye; ayın 15'inde sabah 8 de. 11 gibi izmirde olurum. o vakitlerde izmirde olacak olan varsa beraber Manisaya gecebiliriz, taksi kiralarız aynı hesap hemen hemen.

nerden gelecen sen devrem
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.