Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı sorun bende de var bir gün önce teslim olsak nası olur bi işe yarar mı yoksa tam tarihinde mi teslim olmak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1806

Aynı sorun bende de var bir gün önce teslim olsak nası olur bi işe yarar mı yoksa tam tarihinde mi teslim olmak gerek

Bildiğim kadarıyla erken katılabiliyoruz fakat onunda belirli bir tarihi var muhtemelen 12 Ağustos, ondan önce katılamıyoruz.

NOT: Bu aralar Pardon filmini tekrar izlemek lazım. :)
  • 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Esas Birliği 55'İNCİ MKNZ.P.TUG. 1'İNCİ MKNZ.P.TB. 2'NCİ MKNZ.P.BL./KIRKLARELİ MERKEZ

herkese hayırlı olsun. Kırklareli'ne gidecek arkadaşlar irtibatı koparmayalım..
  • Acemi birliği 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ
    Usta birliği 1'İNCİ P.EĞT.TUG. 8'İNCİ P.EĞT.A. 2'NCİ P.EĞT.TB. 2'NCİ P.EĞT.BL./MANİSA MERKEZ
    Uzun dönem erlere eğitim çavuşu yapacaklar herhalde bizi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruk_02

1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Esas Birliği 55'İNCİ MKNZ.P.TUG. 1'İNCİ MKNZ.P.TB. 2'NCİ MKNZ.P.BL./KIRKLARELİ MERKEZ

herkese hayırlı olsun. Kırklareli'ne gidecek arkadaşlar irtibatı koparmayalım..

kardeşim acemi ve usta birliğinde aynı yerdeyiz. yalnız benim 2'NCİ MKNZ.P.TB. 2'NCİ MKNZ.P.BL. :)
  • sansursuzluk kullanıcısına yanıt
    ben amasya dan gelecem. sülüsü almadım daha. ne zaman teslim olacağımı bilmiyom. sizler ne zaman teslim olursunuz arkadaşlar @sansursuzluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1806

Aynı sorun bende de var bir gün önce teslim olsak nası olur bi işe yarar mı yoksa tam tarihinde mi teslim olmak gerek

şubedeki memur ben sormadan "ne 1 gün önce, ne 1 gün sonra.. sülüsteki tarihte teslim olacaksınız" demişti..
  • get_latest G kullanıcısına yanıt
    5 kişi olduk yok mu artıran:) ben amasya dan geçecem:)
  • daha dur forumdan haberi olmayanlar vardır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzade05

5 kişi olduk yok mu artıran:) ben amasya dan geçecem:)

merhaba arkadaşlar
    eğitim : 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ
    esas : 2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP.A. 1'İNCİ TOP.TB. 3'ÜNCÜ 155/52 MM.LİK K/M.OB.BT. (FIRTINA)/EDİRNE UZUNKÖPRÜ

bende varim :) çorumdan gelecem

sülüs belgemi almadim , belirtilen tarihe göre buluşalim
    @sansursuzluk, @get_latest, @musami01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sözdemir19 -- 28 Temmuz 2013; 12:44:13 >
  • Arkadaslar ben de Denizli'den gelecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckolog1905 -- 28 Temmuz 2013; 12:50:47 >
  • 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ
    18'İNCİ MKNZ. P.TUG.KOMUTA DESTEK TB.İS.SVŞ.BL. ÇANAKKALE/GELİBOLU

HADİ HAYIRLISI :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamura1

arkadaşlar selamlar; bugün askeri malzemeler satan bir yerde acemiliğini manisa'da yapmış 351'lere denk geldim. Genel olarak komutanların iyi olduğundan ama binanın filan eski olduğundan bahsettiler. Bakalım hepimiz için hayırlısı. Bu arada ustalığa Tekirdağ Hayrabolu'ya tek giden ben olacağım sanırım

Bir bilgide alınacaklar hakkında askerlik çarşısında genel olarak atlet-bokser takımına 5 tl, çoraba2,5 tl, cüzdanlara 5-15 arası filan fiyatlar biçiyorlar.

Haberiniz olsun. Hepimiz için hayırlısı

hocam birlikteyiz ustalıkta da :)

manisada 2 kışla var biz batı kışlaya teslim oluyoruz ama sonradan doğu kışlaya atabilirler...

batı kalabalık-doğu daha sakin :)

bu arada ben ist.dayım ailem manisada o yüzden ziyaretçim bol olacak :)

sen nerede yaşıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: G.Best

quote:

Orijinalden alıntı: kutlu26

kleberson1903 devrelerim..usta birliklerinizi trakya yazmayın bi ben kalıcam heralde manisada dokunuyo off trakya offf

Devrem bana da Trakya cıksa guzeldi.istanbula hem yakın hem memleket , usta birliginde guzel olurdu hatfa sonları evci bile cıkardık yaw

keşke değişme şansı olsa :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngrms

Beyler Adana'dan Manisa'ya direkt otobüs yok! Turgutludan geçmeyi düşünüyorum (Merkeze gitmeyen otobüs firmalarının ilçeye gitmesi...) nerede Turgutluda nerede inmeliyim neye binmeliyim bilen gören varsa yardımcı olursa sevinirim. Ha bu konu yanlış kimse memleketinde askerlik yapmaz ama ne bileyim yazıyorum işte herşeyde mantık arayan ben daha askere gitmeden mantığı arkamda bırakmaya karar verdim orada sıkıntı çekmemek için. :D

hocam benim ailem manisada ve acemilik orada olacağım :)

turgutlu garajdan inersen oradan manisa merkeze otobüsler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk_tam35

Kardeşler benim de ACEMİLİK MANİSA MERKEZ 1.PİYADE / USTA BİRLİK TEKİRDAĞ MALKARA SINIF:BAKIM

Kardeş acemilikte de ustalıkta da aynı yerdeyiz desene..

Eğitim Birliği: 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Esas Birliği: 95'İNCİ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI.BKM.BRL/TEKİRDAĞ MALKARA

Sınıf: BAKIM

MALKARA'ya gidecek başka arkadaşlar var mı acaba?

Herkese hayırlı olsun, Allah utandırmasın..
  • arkadaşlar ailem manisa'da yaşıyor ve bende 15 sene yaşadım. 8 senedir istanbuldayım ama her sene bikaç defa gidiyorum manisaya...

benim acemilik manisaya çıktı.

manisa ile ilgili kafasında soru işareti olanlara seve seve yardımcı olurum. hatta teslimleri içinde yardımcı olmaya çalışırım.

bu arada arkadaşlar ist.dan erken gideceğim ailem orada olduğu için... acemilikte manisada olacak arkadaşlar pm ile ulaşırsa orada arkadaş ortamı oluşturmakta zorlanmayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmarafb -- 28 Temmuz 2013; 15:17:35 >
  • dostlar benim de acemilik manisada her gece okumaya calissam da foruma cok takilamiyorum bir grup kurulur bir aktivite olur teslim olurken beni de haberdar ederseniz sevinirim:)

• Acemilik Manisa/MERKEZ
    Usta Birliği Çanakkale/GELİBOLU

var mı devrem?

facebook'tan bir organizasyon tarzı birşey mi kursak :) askerde DH olarak birleşiriz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 28 Temmuz 2013; 15:36:25 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.