Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar millet gidecek sıra bulabilecek miyiz saç kestirmek için dışarıda asker tıraşı desek olur heralde
  • BEN DE ARANIZDAYIM ARKADASLAR, USTA BIRLIGIM TEKIRDAG CERKEZKÖY TUGAY KOMT. SINIFIM TANK, COK ILGI EDINEMEDIM AMA EDINDIKLERIM DE IYI SEYLER SÖYLEMEDI:d
  • musami01 M kullanıcısına yanıt
    adanadan hangi arabayla ne zaman gidiyorsun devrem
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbeyi

BEN DE ARANIZDAYIM ARKADASLAR, USTA BIRLIGIM TEKIRDAG CERKEZKÖY TUGAY KOMT. SINIFIM TANK, COK ILGI EDINEMEDIM AMA EDINDIKLERIM DE IYI SEYLER SÖYLEMEDI:d

bende çerkezköye gidiyorum ama sürgün yeri çok sert disiplinli felan diyorlar bilmiyorum ne olur :) senin ustalık için tam ne yazıyo bölüğün taburun felan aynı mıyız acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngrms

Beyler Adana'dan Manisa'ya direkt otobüs yok! Turgutludan geçmeyi düşünüyorum (Merkeze gitmeyen otobüs firmalarının ilçeye gitmesi...) nerede Turgutluda nerede inmeliyim neye binmeliyim bilen gören varsa yardımcı olursa sevinirim. Ha bu konu yanlış kimse memleketinde askerlik yapmaz ama ne bileyim yazıyorum işte herşeyde mantık arayan ben daha askere gitmeden mantığı arkamda bırakmaya karar verdim orada sıkıntı çekmemek için. :D

devrem ben de osmaniyeden geliyorum dün seç turizmden turgutluya bilet aldım adam birine sordu otogarda inersen sık sık manisaya araç bulursun zaten 35 40 dakika sürüyor dedi 13.de çıkacağım yola inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: aasarkaya

quote:

BEN DE ARANIZDAYIM ARKADASLAR, USTA BIRLIGIM TEKIRDAG CERKEZKÖY TUGAY KOMT. SINIFIM TANK, COK ILGI EDINEMEDIM AMA EDINDIKLERIM DE IYI SEYLER SÖYLEMEDI:d

bende çerkezköye gidiyorum ama sürgün yeri çok sert disiplinli felan diyorlar bilmiyorum ne olur :) senin ustalık için tam ne yazıyo bölüğün taburun felan aynı mıyız acaba :)

arkadaşlar benim de çerkezköy istihkam. genelde kötü imiş ama istihkam sınıfı iyi dediler. hayırlısı. hepi topu 4 aydır usta birliği. bi şekilde bitcek inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: direnay

quote:

quote:

arkadaşlar benim de çerkezköy istihkam. genelde kötü imiş ama istihkam sınıfı iyi dediler. hayırlısı. hepi topu 4 aydır usta birliği. bi şekilde bitcek inş

:) doğru diyorsun kötü olsa da bitecek bana da komuta destek taburu diyor internette baktım felan bişey bulamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: direnay

quote:

quote:

:) doğru diyorsun kötü olsa da bitecek bana da komuta destek taburu diyor internette baktım felan bişey bulamadım

ben de tank sınıfındayım bılmıyorum nasıl olur. pek bı bılgı edınemedım acıkcası.surgun yerı oldugu konusunda ben de duyum aldım.hapcılar jıletcılerle aynı yerde kalcaz pek bı kısa dönem uzun dönem ayrımı yokmus yanı.

• arkadaşlar bizim askerliğimiz kaç gün sürecek? ne zamana kadar askeriz? ben hesapladım 12 ağustost ile 20 ocak arası 155 gün yapıyor. 180 gün olursa işimiz yaş.

• bende seç turizm.. yalnız ben senden önce ayın 11'inde İzmir'e geçiyorum.. 12'si sabah İzmir'deyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagramet

o kadar millet gidecek sıra bulabilecek miyiz saç kestirmek için dışarıda asker tıraşı desek olur heralde

İyi bir noktaya değindin ben o kısmı atladım Manisa zaten kalabalık oluyormuş sıkıntı olabilir beklemek, ben yola çıkmadan tıraş olacağım eminim Manisa'da da epey tıraş olacak vardır ve yine beklemek zorunda kalma ihtimali var...

quote:

devrem ben de osmaniyeden geliyorum dün seç turizmden turgutluya bilet aldım adam birine sordu otogarda inersen sık sık manisaya araç bulursun zaten 35 40 dakika sürüyor dedi 13.de çıkacağım yola inşallah

Uçak bileti 140 liraya geliyor bu gidişle bende Turgutlu veya İzmir üzerinden otobüsle gideceğim. Saat kaçta otobüsün?

quote:

Orijinalden alıntı: musami01

bende seç turizm.. yalnız ben senden önce ayın 11'inde İzmir'e geçiyorum.. 12'si sabah İzmir'deyim..

İzmir Manisa arası ile Turgutlu Manisa arası oldukça aşağı yukarı aynı mesafe kararsız kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngrms

quote:

Orijinalden alıntı: Pentagramet

o kadar millet gidecek sıra bulabilecek miyiz saç kestirmek için dışarıda asker tıraşı desek olur heralde

İyi bir noktaya değindin ben o kısmı atladım Manisa zaten kalabalık oluyormuş sıkıntı olabilir beklemek, ben yola çıkmadan tıraş olacağım eminim Manisa'da da epey tıraş olacak vardır ve yine beklemek zorunda kalma ihtimali var...

quote:

Uçak bileti 140 liraya geliyor bu gidişle bende Turgutlu veya İzmir üzerinden otobüsle gideceğim. Saat kaçta otobüsün?

quote:

Orijinalden alıntı: musami01

bende seç turizm.. yalnız ben senden önce ayın 11'inde İzmir'e geçiyorum.. 12'si sabah İzmir'deyim..

İzmir Manisa arası ile Turgutlu Manisa arası oldukça aşağı yukarı aynı mesafe kararsız kaldım.

İzmir'i gördüysen Turgutlu'ya, Turgutlu'yu gördüysen İzmir'e ya da her ikisini de görmediysen yine İzmir'e al bence biletini

• musami01 M kullanıcısına yanıt
    İkisini de görmedim henüz maalesef. :) İzmirde gezmeye vakit olmayabilir sanırım Manisa'da bir tanıdık ayarlamaya çalışıyor eniştem ayarlarsa direkt onun yanına gitmem gerekecek, Manisa'yı gezdirecekmiş o da. :D
  • arkadaşlar selamlar; bugün askeri malzemeler satan bir yerde acemiliğini manisa'da yapmış 351'lere denk geldim. Genel olarak komutanların iyi olduğundan ama binanın filan eski olduğundan bahsettiler. Bakalım hepimiz için hayırlısı. Bu arada ustalığa Tekirdağ Hayrabolu'ya tek giden ben olacağım sanırım

Bir bilgide alınacaklar hakkında askerlik çarşısında genel olarak atlet-bokser takımına 5 tl, çoraba2,5 tl, cüzdanlara 5-15 arası filan fiyatlar biçiyorlar.

Haberiniz olsun. Hepimiz için hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns44

ARKADAŞLAR ACEMİLİĞİMİ BURDA YAPMIŞ 351. KD OLARAK MANİSA İLE İLGİLİ MERAK ETTİĞİNİZ SORULARA CEVAP VEREBİLİRİM. ALLAH HEPİNİZİN ŞİMDİDEN YOLUNUZ AÇIK ETSİN HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUR İNŞ..

Kantinde pos makinası var mı ATM (bankamatik) kartı ile şifre ile alış-veriş yapılabiliyor mu?
    Şayet evetse bu büyük nimet olur :) çünkü herkes tutturmuş bi' bozuk para mevzusu, düşünüp duruyordum ben de nası yapsak şu bozuk para işini. Ama eğer pos makinesi varsa çok süper. Orada görüşürüz arkadaşlar.

Edit: cevabımı aldım, önceki sayfaları okumamıştım, okudum aldım cevabımı yine de teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puraqa -- 27 Temmuz 2013; 21:29:37 >

• Bu arada usta birliği 1'İNCİ ORDU HREKAT KURMAY YARBŞKANLIĞI MEBS A.TASMUS TB.KH. VE KH.TK./İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE
    olan var mı aramızda benden başka?
    sınıfım muhabere
  • Arkadaşlar ben Çerkezköy'de yaşıyorum, sıkmak istemem ama gerçekten sürgün yeridir. Eğitimlerde sürekli ülke birincisi olur buradaki birlik, Allah yardımcınız olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: jason_st34

quote:

Orijinalden alıntı: teknologi

quote:

quote:

istanbuldan gidecek olanlar varmı

ben istanbuldan gidicem kardesim manisa merkez

otobüsle mi gidicen kardeş

yani otobüsle gideyim diyorum ama daha bilet almadım sen napıcan ?

ben aldım 14 ağustos 8 otobüsü kamil koc
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsdur

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ynsdur

quote:

quote:

quote:

istanbuldan gidecek olanlar varmı

ben istanbuldan gidicem kardesim manisa merkez

otobüsle mi gidicen kardeş

bende ıstanbuldan gıdecegım beyler esenlerden paslasalım :)

14 ağustos kamıl koc saat 8 otobüsündeyim

sülüsü aldın mı kardes bazıları almıs teslım tarıhı 14 u yazıyormus. o yuzden kararsız kaldım ben de 14 unde mı bıneyım 13unde mı bıneyım dıye.

almadım pazartesi alıcam da tarih 14 üdür yani öncesi sonrası olursa da bilet değiştirilir :)salı gunu alıcam

• dostlar son teslim tarihi 14 agustos diyor suluste ben 13unde teslim olabilir miyim? yoksa illa verilen gunde mi olmam gerekiyor? askeriyede mantik aranmaz derler ya o yuzden soruyorum:) cunku bir arkadasimin da benimle gelme ihtimali var orada bulusacagiz eger islerini ayarlayabilirse ben 13u 00.00'a bilet almak istiyorum gelirse 14unde gelmezse 13unde teslim olacagim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.