Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ynsdur

quote:

Orijinalden alıntı: teknologi

quote:

Orijinalden alıntı: jason_st34

quote:

istanbuldan gidecek olanlar varmı

ben istanbuldan gidicem kardesim manisa merkez

otobüsle mi gidicen kardeş

bende ıstanbuldan gıdecegım beyler esenlerden paslasalım :)

14 ağustos kamıl koc saat 8 otobüsündeyim
  • quote:

quote:

quote:

yani otobüsle gideyim diyorum ama daha bilet almadım sen napıcan ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende ıstanbuldan gıdecegım beyler esenlerden paslasalım :)

14 ağustos kamıl koc saat 8 otobüsündeyim

sülüsü aldın mı kardes bazıları almıs teslım tarıhı 14 u yazıyormus. o yuzden kararsız kaldım ben de 14 unde mı bıneyım 13unde mı bıneyım dıye.

• ynsdur Y kullanıcısına yanıt
    sabah 8 otobüsü herhalde:)bende 14 ü gideyim diyordum sabah yola çıkıp akşsam da inince teslim olurum diye düşünüyordum :)
    istanbul neresi anadolu mu avrupa mı ?
  • jason_st34 kullanıcısına yanıt
    kardes ben 4 sene once ızmıre gıtmıstım gece gıtmek daha mantıklı hele agustos sıcagında. gece 11-12 arabalarına bınsek sabah 7-8 gıbı ınerız. bıraz sehrı gezdıkten sonra teslım oluruz :)
  • avrupa yakası küçükçekmece senın?
    bende bu haziranda izmire gittim zaten izmir bodrum mugla otobüslerinin hepsi geçiyo manisadan :) sen şimdi kaçında gitmeyi planlıyon
  • quote:

avrupa yakası küçükçekmece senın?

anadolu yakası benim.kartal
    sülüste yazıyormus teslım tarıhı o yuzden tam karar veremedım sımdılık pazartesı sulusu alırım ondan sonra da bıletı alırım netten baktım otobuslere bostu
  • quote:

sülüste yazıyormus teslım tarıhı o yuzden tam karar veremedım sımdılık pazartesı sulusu alırım ondan sonra da bıletı alırım netten baktım otobuslere bostu

ben sülüsü perşembe alıcam çarşamba işyerinden ayrılıyorum :)senn usta birlik neresi ?
    ben pazartesı alırsam haber ederım sana ne yazdıgını. benım usta bırlıgı lüleburgaz beyaaaaaa :)))
    tamamdır :)tekirdağ merkez benimde :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kleberson1903

Eğitim Birliği 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Esas Birliği 8'İNCİ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 2'NCİ MKNZ.P.TB. 2'NCİ MKNZ.P.BL./TEKİRDAĞ MERKEZ

benimde manisa merkezden tekirdag merkez ama istihkam savas bolugu benim:)

acemilik zaten aynı sonrada yakınız :)
    tuhh kıl payı usta bırlıgınde ayrılmısız :) baska forum sıtelerınde de manısaya gıden cok gordum yukarıda lınkını paylastım bak ıstersen.
  • quote:

quote:

quote:

Esas Birliği 8'İNCİ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 2'NCİ MKNZ.P.TB. 2'NCİ MKNZ.P.BL./TEKİRDAĞ MERKEZ

aynen :)nerden gidiyosun sen ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ankara

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ankara

istanbul bende neyse orda görücez nede olsa :)

• quote:

tuhh kıl payı usta bırlıgınde ayrılmısız :) baska forum sıtelerınde de manısaya gıden cok gordum yukarıda lınkını paylastım bak ıstersen.

eyvallah kardeşim :)
  • quote:

ben uydudan yerine baktım tam adresi şöyle

1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı
    2. Anafartalar Mah., Anafartalar Cd, Çarşı/Manisa ‎
    (0236) 231 4633 ‎

tam merkezde ve batı kışla diye geçiyo bizim kısa dönemlerin gideceği yer

Bu bilgi güzel oldu teşekkürler. Çok merak ettiğim bir konuydu.

quote:

Orijinalden alıntı: brkdgl

İlk sayfalarda paylaşılan sitedeki arkadaşın yazdıkları bunlar:

-Ahizeli telefon kartı(3-4 tane)
    -Kağıt mendil
    -Vadka(8 tane)
    -Pudra
    -Çorap(Siyah)
    -Saat
    -Bozuk Para
    -İğne iplik
    -Büyük Kalem
    -Bankamatik
    -Fanila boxer(Açık renkler)
    -Şampuan
    -Diş fırçası macun
    -Arko krem(Kokusuz)
    -Çengelli iğne
    -Kilit(bir kaç tane bot için)
    -Cüzdan(Boyuna asmak için)
    -Not defteri
    -Traş bıçağı köpüğü
    -Ağrı kesici
    -Fener
    -Tırnak çakısı
    -Bot boyası

Eksik ya da fazla varsa düzenleyelim bunları

Fanila-boxer konusunda yeşil renkte askeriyenin verdiği ile aynı renkte olanlar haricini giymek yasakmış boşuna para vermeyin başka renklere. uzmantv'de bu konuda 10 adet video var. + ASAL sitesinde neleri kendisinin verdiğini ve askerlerin ne getirmesi gerektiğini yazmış onu da dikkate almakta fayda var.

http://www.uzmantv.com/askere-giderken-almamiz-gereken-malzemeler-nelerdir

Sevke tabi olduğu celp döneminde sevkini yaptırmayan yükümlüler bakaya suçu işlemiş kabul edilirler. Celbe icabet etmeyerek bakaya kalanlar ile sevk evraklarını aldıkları halde birliklerine katılmayanlar veya geç katılanlar hakkında suç dosyaları hazırlanarak ilgili makama gönderilir.

Berber ihtiyacınız kışlada ücretsiz karşılanmaktadır. çarşıda üç numara veya uygunsuz traş olmayınız.

Kayıt- kabul esnasında ( bot, çorap, havlu, terlik, diş macunu, diş fırçası, eldiven, pijama ve eşofman gibi ) istihkaklarınız devlet tarafından karşılanacaktır. Piyasadan satın almayınız.

Günlük gereksinimlerinizi (traş malzemesi, bot boyası, temizlik malzemesi, kalem vb.) kışla kantinlerinden piyasadan daha ucuz fiyata karşılayabilirsiniz.

Kışlaya gelirken yanınızda cep telefonu, fotoğraf makinesi, teyp, radyo, CD, disket, kesici ve delici alet, yiyecek, içecek ve benzeri maddeleri getirmeyiniz.

Sorunlarınıza daha kolay çözüm bulunabilmesi maksadıyla; kayıt–kabul esnasında, varsa özel, sağlık ve benzeri sorunlarınızı çekinmeden ve doğru olarak görevli personele anlatınız.

Tedavi amacıyla sürekli kullandığınız ilaçları getirebilir, doktor nezaretinde kullanabilirsiniz. Bu maksatla yanınızda getireceğiniz ilaçları kışlaya girişte teslim ediniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Steinevo

Arkadaşlar 4 yıllık fakülteyi 7 yılda bitirmiş eski bir Celal Bayar Üniversiteli olarak Manisa'da yıllarım geçti :) Ulaşım ve şehir hakkında sizlere bilgi vermeye çalışayım biraz.

Batı kışla denilen yer şehrin ortasında, Spil dağının eteğine kurulmuş yazları Allah'ına kadar cehennem sıcağıyla dolu bir yerdir. Bu bizi çok zorlayacak kesinlikle. Gündüzleri dışarıda nefes dahi alınmaz nemden. Bakalım ne yapacağız :)

Ulaşım için İzmir Adnan Menderes Havalimanından otobüsle garaja, oradanda Manisa Seyahat ile tugayın tam önüne inebilirsiniz. Ulaşımda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü dediğim gibi şehrin ortasında ve cadde üstünde bir birlik. Otobüsle gelecekseniz garajda inip oradan otobüsle yine tam önünde inme şansınız var.

Ben acemilik geçireceğim için çarşım olmayacak. Ama çarşısı olan arkadaşlarda öyle fazla bir aktivite beklemesinler. Son bir kaç yılda üniversite etrafında bir kaç cafe açıldı oralara takılabilirsiniz. Veya çarşıya inmek isterseniz birlikten 600-700 metre geride adliye sarayı var. Onun önünden 1 numaralı otobüsler geçer ve sizi doğruca merkezdeki çarşıya götürürler. Çarşıda PS3 tarzı yerler var, ancak okul etrafındaki cafeler daha güzeldir. Eğer aileniz gelecek olursa yine bu çarşıdaki otellerde kalabilirler. Birliğin karşısında 5M Migros ve Tevfik Lav tesisleri var, oralarda da vakit geçirilebilir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, yine de sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

Bilgiler için teşekkürler. Ya uçakla dediğin gibi gidip ya da otobüsle Turgutludan giderim yol parası ne kadar vereceklerine bağlı :)

Aynen acemilik olduğu için izin yok maalesef, İstanbul Eyüp'te çarşı izinleri nasıl olacak bakalım. :)

quote:

Orijinalden alıntı: ashab

quote:

Orijinalden alıntı: Steinevo

Arkadaşlar 4 yıllık fakülteyi 7 yılda bitirmiş eski bir Celal Bayar Üniversiteli olarak Manisa'da yıllarım geçti :) Ulaşım ve şehir hakkında sizlere bilgi vermeye çalışayım biraz.

Batı kışla denilen yer şehrin ortasında, Spil dağının eteğine kurulmuş yazları Allah'ına kadar cehennem sıcağıyla dolu bir yerdir. Bu bizi çok zorlayacak kesinlikle. Gündüzleri dışarıda nefes dahi alınmaz nemden. Bakalım ne yapacağız :)

Ulaşım için İzmir Adnan Menderes Havalimanından otobüsle garaja, oradanda Manisa Seyahat ile tugayın tam önüne inebilirsiniz. Ulaşımda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü dediğim gibi şehrin ortasında ve cadde üstünde bir birlik. Otobüsle gelecekseniz garajda inip oradan otobüsle yine tam önünde inme şansınız var.

Ben acemilik geçireceğim için çarşım olmayacak. Ama çarşısı olan arkadaşlarda öyle fazla bir aktivite beklemesinler. Son bir kaç yılda üniversite etrafında bir kaç cafe açıldı oralara takılabilirsiniz. Veya çarşıya inmek isterseniz birlikten 600-700 metre geride adliye sarayı var. Onun önünden 1 numaralı otobüsler geçer ve sizi doğruca merkezdeki çarşıya götürürler. Çarşıda PS3 tarzı yerler var, ancak okul etrafındaki cafeler daha güzeldir. Eğer aileniz gelecek olursa yine bu çarşıdaki otellerde kalabilirler. Birliğin karşısında 5M Migros ve Tevfik Lav tesisleri var, oralarda da vakit geçirilebilir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, yine de sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

Ben traş olmadan manisaya gitmeyi planlıyorum bu yüzden manisa da berber nerede var ? onca zaman geçirdiğine göre güzel bi berber biliyorsundur.

Ben kayseri den hareket edeceğim. bu yüzden uçak ile izmire oradan manisaya geçmeyi düşünüyordum. verdiğin güzergah güzel oldu. sağolasın

Tıraş konusunda ASAL uyarmış yukarıda koyu harflerle paylaştım. Asker tıraşı orada yazmıyor ama 2 numara diye biliyorum, 3 numara kestirmeyin çarşıda.

quote:

Orijinalden alıntı: musami01

Adana'dan geçiyorum bende. Daha dün aldım bileti.. Bilsem Adana'dan geleceğini yol arkadaşı olurduk..

Kısmet :) Benim ne zaman gideceğimde belli değil sevk kağıdını 30undan sonra gel al dediler şubeye gittiğimde. Ama tabi 12-15 arası olacağı kesin fakat uçakla mı otobüsle mi giderim bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.