Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brkdgl

Arkadaşlar alışveriş yapan oldu mu ? Acemilik için ne götürmek gerek özellikle alınması gereken birşey var mıdır burası için bilgisi olan var mı?Liste yapalım isterseniz

iyi fikir bence de bir liste oluşturalım ihtiyaçlarını bilerek ona göre alışverişini yapar herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansursuzluk

merhaba beyler beni de ekleyin listeye.

Acemilik: 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Ustalık: 2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP.A. KIŞLA HİZ.TK./EDİRNE UZUNKÖPRÜ

Acemilik: 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Ustalık: 2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP.A. 2'NCİ TOP.TB. 1'İNCİ 155/52 MM.LİK K/M OB.BT. (FIRTINA)/EDİRNE UZUNKÖPRÜ

işimiz zormuş sanırım ustalıkta @sansursuzluk @sehzade05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musami01 -- 26 Temmuz 2013; 15:25:52 >
  • İlk sayfalarda paylaşılan sitedeki arkadaşın yazdıkları bunlar:

-Ahizeli telefon kartı(3-4 tane)
    -Kağıt mendil
    -Vadka(8 tane)
    -Pudra
    -Çorap(Siyah)
    -Saat
    -Bozuk Para
    -İğne iplik
    -Büyük Kalem
    -Bankamatik
    -Fanila boxer(Açık renkler)
    -Şampuan
    -Diş fırçası macun
    -Arko krem(Kokusuz)
    -Çengelli iğne
    -Kilit(bir kaç tane bot için)
    -Cüzdan(Boyuna asmak için)
    -Not defteri
    -Traş bıçağı köpüğü
    -Ağrı kesici
    -Fener
    -Tırnak çakısı
    -Bot boyası

Eksik ya da fazla varsa düzenleyelim bunları
  • sezginvural kullanıcısına yanıt
    kardeş birebir aynı yerdeyiz eğitim de usta da
  • Kardeşimin de acemi birliği sizinle aynı ve usta birliği de Kırklareli 55. mekanize. Kaçıncı tabur falan bilmiyorum ama şimdi.
  • Torunlar Batıkışla var mı :)) Sorusu olana yardımcı olabilirim acemiliği orda yaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onearslan

quote:

Orijinalden alıntı: Volcano1907

quote:

Orijinalden alıntı: onearslan

herkese hayırlı teskereler arkadaslar..
    manisada kalıyorum

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 )

acemilik aynı, ustalık da nerdeyse aynıymış bizim :) 2.p.eğt.bl

nerden gideceksin tertip ben istanbuldan gideceğim..dun bilet aldım yer bulamam diye ama siluste teslim tarihi yazıyomus..
    bugunde kalabalıktır halıcıoğlu dıye gitmedim..oruclu oruclu bu sıcakta beklenmez orada

dostum istanbul'dan izmir'e uçakla gidip oradan araçla merkeze geçeceğim. önümüzdeki haftaiçi sülüsü alacağım, oradaki tarihe göre uçak bileti alacağım, gündüz 2-3 gibi teslim olmayı planlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkdgl

İlk sayfalarda paylaşılan sitedeki arkadaşın yazdıkları bunlar:

-Ahizeli telefon kartı(3-4 tane)
    -Kağıt mendil
    -Vadka(8 tane)
    -Pudra
    -Çorap(Siyah)
    -Saat
    -Bozuk Para
    -İğne iplik
    -Büyük Kalem
    -Bankamatik
    -Fanila boxer(Açık renkler)
    -Şampuan
    -Diş fırçası macun
    -Arko krem(Kokusuz)
    -Çengelli iğne
    -Kilit(bir kaç tane bot için)
    -Cüzdan(Boyuna asmak için)
    -Not defteri
    -Traş bıçağı köpüğü
    -Ağrı kesici
    -Fener
    -Tırnak çakısı
    -Bot boyası

Eksik ya da fazla varsa düzenleyelim bunları

ben daha birşey almadım.

-elbise askısı
    -elbise poşedi

bunlarda lazım olurmu ?

• merhaba beyler, ayni yerdeyiz sizinle @musami01 @sansursuzluk @sehzade05

Eğitim Birliği: 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Esas Birliği: 2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP.A. 1'İNCİ TOP.TB.KH. VE KH.HİZ.BL./EDİRNE UZUNKÖPRÜ
  • Beyler güzel yere düştünüz içiniz rahat olsun. Batıkışla birliği tam merkezde gibi birşey. Otogara yakın yanında hemen bir hastahane ve karşısında Magnesia alışveriş merkezi var. Komutanlar gerçekten çok iyiler ben orada 21 gün kaldım ne bir kötü söz duydum ne de işittim. Saygı gösterirseniz onlar da saygı gösteriyorlar. Kantinlerde ve tuvaletlerde su sıkıntısı olabiliyor. Bu yüzden geceden traş olanlar vardı. Ancak biz erken kalkıp sular gitmeden traş oluyorduk. Yemekler 10 numara içiniz rahat olsun. Kışlanın içinde Garanti Atmsi var. Ziraat Bankasından geçici kart veriyorlar teslim olduğunuzda Ziraat Bankası kartınız yoksa çünkü kantınlerde para geçmiyor ve bu kartlarla alısverıs yapıyorsunuz. Biz 351'ler ilk akşam 2 saat kart sırası beklemiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsnn

Beyler güzel yere düştünüz içiniz rahat olsun. Batıkışla birliği tam merkezde gibi birşey. Otogara yakın yanında hemen bir hastahane ve karşısında Magnesia alışveriş merkezi var. Komutanlar gerçekten çok iyiler ben orada 21 gün kaldım ne bir kötü söz duydum ne de işittim. Saygı gösterirseniz onlar da saygı gösteriyorlar. Kantinlerde ve tuvaletlerde su sıkıntısı olabiliyor. Bu yüzden geceden traş olanlar vardı. Ancak biz erken kalkıp sular gitmeden traş oluyorduk. Yemekler 10 numara içiniz rahat olsun. Kışlanın içinde Garanti Atmsi var. Ziraat Bankasından geçici kart veriyorlar teslim olduğunuzda Ziraat Bankası kartınız yoksa çünkü kantınlerde para geçmiyor ve bu kartlarla alısverıs yapıyorsunuz. Biz 351'ler ilk akşam 2 saat kart sırası beklemiştik.

Hay allah razı olsun bilgiler için. biraz tereddütler vardı giderdin sağol

Bende ziraat bankasının bankametik kartı var. kredi kartı değil tabi. normal para yatırma para çekmek için. Kantinde kullanabilirmiyim bu kartı ?

Yanımızda neler götürdün sen usta ? Götrürdüklerinden neler fazlalık tı ? Ne verdiler sana orada acemilik eğitiminde ?

• Garanti icerde varmi sanki bide akbank duymustum kesin bilgi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ashab kullanıcısına yanıt
    Ne demek kardesım bız de sızın gıbıydık :)

Valla bıze kırmızı kart verdıler. Ziraat Bankasının. Seninki de geçerlidir diye düşünüyorum sen her ihtimale karşı yanına al. Kullanamasan bıle orda kullanman gerekenı temın edersın..

valla herkesın genel goturdugunu goturduk bizde. Biz mesela 2. tabur 1. bölüktük. Çok rahattık. Koğuşlarımız 16 kişilikti zemin kat denk geldi. Bol bol bozuk para götür. Kola ve kahve cay otomatları için. Elbise askısı alın. Kilit alın. Usta birliğinde kilit yasaktı ama biz kilitlemiştik. Ona rağmen patlatmıslardı sonra nobete baslamıstık. Valla acemılıkte bıze ogretılenler yuru kos surun saga don sola don tekmıl verme falan. Selamlama turlerı. Atış yaptık 3 tane 25 metreden. Tüfekli tüfeksiz hareketler bunları öğrettiler.. muhtemelen eğitim çavuşlarınız bizim tertipler olacaklar yanı sızın gıbı kısa donem o yuzden cok sıkıntı cıkartmazlar . @ashab

• scorpion1806 S kullanıcısına yanıt
    Biz akbankı görmedik kardeş. Ama batıkışlada nizamiye girişinde hemen solda garanti bankası atmsi var. çok fazla telefon klubesı var bu arada telefon sıkıntınız olmaz. Bizde tel sokanlar olmustu yogunluktan dolayı arama yapamamıslardı ama bence rıske gırmeyın.
  • Eyvallah kardes yardım icin Allah razı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün sülüs işlemlerini hallettim.teslim tarihim 14 ağustos.73 tl yol parası aldım.manisada görüşmek üzere..
  • devrelerim bende aldım bugun sülüsü teslim tarihi 14 ağustos 62 lira 25 kuruş da bana verdiler yol parası :)
  • get_latest G kullanıcısına yanıt
    sehzade05 S kullanıcısına yanıt
    musami01 M kullanıcısına yanıt
    Sevindim beraber gidecek insan olmamıza az da değilmişiz 4 kişiyiz. Nereden geliyorsunuz? Ben İstanbulda oturuyorum ama bayram bahanesiyle aile yanında izmirde olucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansursuzluk -- 26 Temmuz 2013; 21:38:26 >
  • istanbuldan gidecek olanlar varmı
  • ben Ankara'dayım.. ancak bende bayramda aile ziyareti nedeniyle Adana'dan yola çıkacağım 12 Ağustos sabahı İzmir ve malum gün Manisa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musami01 -- 26 Temmuz 2013; 23:27:06 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.