Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ne zaman teslim olayım arkadaşlar ya? 35 dakika sürüyo izmirden manisa
  • Arkadaşlar benimde acemilik Manisa usta birliği Uzunköprü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Ankaradan yol alıyorum

• Bensiz olur mu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steinevo

Bensiz olur mu :D

olmaz :)
  • ben de istanbul'dan gideceğim, uçak ile.
    sülüsü henüz almadım, günümü bilemiyorum hala. haftaya çıkar demişlerdi ama alanlar olmuş, ilginç...

-merkez'deki acemlik ve ustalık döneminde arama sıklığı nedir bilen var mı acaba?
    ben telefondan daha çok mp3 player getirmek istiyorum da :) kilit, ağrı kesici hap vs yasak ama yanımızda getirirsek ilk gün arama esnasında öpmesinler bizi? gerçi orda salağa yatmak kolay da, ilk içeri girişteki arama detaylı mı oluyor mesela?

manisa merkez nasıldır? çarşı izinlerinde genelde neler yapılıyor? sinemasıydı internet kafesiydi, ps3 kafesiydi var mı :) Kışın ulaşımı zor mu?

para geçmiyor olabilir ama ziraat bankası hariç bankamatik kartının da geçmediği kesin bilgi mi? Yani pos makineleri genelde hepsinden nasiplenir, tek kart olması ciddi sıkıntı yaratmıyor mu eğer öyle değilse?

bu hırsızlık mevzusu çok can sıkıcıymış. kilit bile patlatıyorlarsa uykudan feragat edip nöbetleşmek ayrı depresyon nedeni ya :)

• Beyler Adana'dan Manisa'ya direkt otobüs yok! Turgutludan geçmeyi düşünüyorum (Merkeze gitmeyen otobüs firmalarının ilçeye gitmesi...) nerede Turgutluda nerede inmeliyim neye binmeliyim bilen gören varsa yardımcı olursa sevinirim. Ha bu konu yanlış kimse memleketinde askerlik yapmaz ama ne bileyim yazıyorum işte herşeyde mantık arayan ben daha askere gitmeden mantığı arkamda bırakmaya karar verdim orada sıkıntı çekmemek için. :D

• Arkadaşlar 4 yıllık fakülteyi 7 yılda bitirmiş eski bir Celal Bayar Üniversiteli olarak Manisa'da yıllarım geçti :) Ulaşım ve şehir hakkında sizlere bilgi vermeye çalışayım biraz.

Batı kışla denilen yer şehrin ortasında, Spil dağının eteğine kurulmuş yazları Allah'ına kadar cehennem sıcağıyla dolu bir yerdir. Bu bizi çok zorlayacak kesinlikle. Gündüzleri dışarıda nefes dahi alınmaz nemden. Bakalım ne yapacağız :)

Ulaşım için İzmir Adnan Menderes Havalimanından otobüsle garaja, oradanda Manisa Seyahat ile tugayın tam önüne inebilirsiniz. Ulaşımda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü dediğim gibi şehrin ortasında ve cadde üstünde bir birlik. Otobüsle gelecekseniz garajda inip oradan otobüsle yine tam önünde inme şansınız var.

Ben acemilik geçireceğim için çarşım olmayacak. Ama çarşısı olan arkadaşlarda öyle fazla bir aktivite beklemesinler. Son bir kaç yılda üniversite etrafında bir kaç cafe açıldı oralara takılabilirsiniz. Veya çarşıya inmek isterseniz birlikten 600-700 metre geride adliye sarayı var. Onun önünden 1 numaralı otobüsler geçer ve sizi doğruca merkezdeki çarşıya götürürler. Çarşıda PS3 tarzı yerler var, ancak okul etrafındaki cafeler daha güzeldir. Eğer aileniz gelecek olursa yine bu çarşıdaki otellerde kalabilirler. Birliğin karşısında 5M Migros ve Tevfik Lav tesisleri var, oralarda da vakit geçirilebilir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, yine de sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

• 5 kişi olduk @pckolog1905 gayet güzel :))

Ankara'dan geçeceğim muhtemelen henüz net değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steinevo

Arkadaşlar 4 yıllık fakülteyi 7 yılda bitirmiş eski bir Celal Bayar Üniversiteli olarak Manisa'da yıllarım geçti :) Ulaşım ve şehir hakkında sizlere bilgi vermeye çalışayım biraz.

Batı kışla denilen yer şehrin ortasında, Spil dağının eteğine kurulmuş yazları Allah'ına kadar cehennem sıcağıyla dolu bir yerdir. Bu bizi çok zorlayacak kesinlikle. Gündüzleri dışarıda nefes dahi alınmaz nemden. Bakalım ne yapacağız :)

Ulaşım için İzmir Adnan Menderes Havalimanından otobüsle garaja, oradanda Manisa Seyahat ile tugayın tam önüne inebilirsiniz. Ulaşımda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü dediğim gibi şehrin ortasında ve cadde üstünde bir birlik. Otobüsle gelecekseniz garajda inip oradan otobüsle yine tam önünde inme şansınız var.

Ben acemilik geçireceğim için çarşım olmayacak. Ama çarşısı olan arkadaşlarda öyle fazla bir aktivite beklemesinler. Son bir kaç yılda üniversite etrafında bir kaç cafe açıldı oralara takılabilirsiniz. Veya çarşıya inmek isterseniz birlikten 600-700 metre geride adliye sarayı var. Onun önünden 1 numaralı otobüsler geçer ve sizi doğruca merkezdeki çarşıya götürürler. Çarşıda PS3 tarzı yerler var, ancak okul etrafındaki cafeler daha güzeldir. Eğer aileniz gelecek olursa yine bu çarşıdaki otellerde kalabilirler. Birliğin karşısında 5M Migros ve Tevfik Lav tesisleri var, oralarda da vakit geçirilebilir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, yine de sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

Ben traş olmadan manisaya gitmeyi planlıyorum bu yüzden manisa da berber nerede var ? onca zaman geçirdiğine göre güzel bi berber biliyorsundur.

Ben kayseri den hareket edeceğim. bu yüzden uçak ile izmire oradan manisaya geçmeyi düşünüyordum. verdiğin güzergah güzel oldu. sağolasın

• Adana'dan geçiyorum bende. Daha dün aldım bileti.. Bilsem Adana'dan geleceğini yol arkadaşı olurduk..
  • ooo ne yalan söyleyeyim içim rahatladı gitgide çoğalıyoruz.. Çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kleberson1903

Eğitim Birliği 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Esas Birliği 8'İNCİ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 2'NCİ MKNZ.P.TB. 2'NCİ MKNZ.P.BL./TEKİRDAĞ MERKEZ

benimde manisa merkezden tekirdag merkez ama istihkam savas bolugu benim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: teknologi

istanbuldan gidecek olanlar varmı

ben istanbuldan gidicem kardesim manisa merkez

• Acemi birliğim Manisa merkez
    Esas birlik Tekirdağ Çerkezköy
    Sınıf. Istihkam

• quote:

Orijinalden alıntı: jason_st34

quote:

otobüsle mi gidicen kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns44

ARKADAŞLAR ACEMİLİĞİMİ BURDA YAPMIŞ 351. KD OLARAK MANİSA İLE İLGİLİ MERAK ETTİĞİNİZ SORULARA CEVAP VEREBİLİRİM. ALLAH HEPİNİZİN ŞİMDİDEN YOLUNUZ AÇIK ETSİN HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUR İNŞ..

selam kardeş nasıl bi yer acaba ben merak ediyorum ortam nasıl eğitimler agır mı senin nasıl geçti biraz bilgi verebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns44

ARKADAŞLAR ACEMİLİĞİMİ BURDA YAPMIŞ 351. KD OLARAK MANİSA İLE İLGİLİ MERAK ETTİĞİNİZ SORULARA CEVAP VEREBİLİRİM. ALLAH HEPİNİZİN ŞİMDİDEN YOLUNUZ AÇIK ETSİN HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUR İNŞ..

Bende ziraat bankasının bankametik kartı var. kredi kartı değil tabi. normal para yatırma para çekmek için. Kantinde kullanabilirmiyim bu kartı ?

Yanımızda neler götürdün sen ? Götrürdüklerinden neler fazlalık tı ? Ne verdiler sana orada acemilik eğitiminde ?

Ben traş olmadan manisaya gitmeyi planlıyorum bu yüzden manisa da berber nerede var ? onca zaman geçirdiğine göre güzel bi berber biliyorsundur.
  • arkadaslar acemı bırlıgı manısa merkez cıkanları beklerız asagıdakı baslık altına sımdıye kadar yaklasık 15 kısıye ulastık

http://forum.memurlar.net/konu/1859842/1.sayfa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jason_st34

quote:

otobüsle mi gidicen kardeş

bende ıstanbuldan gıdecegım beyler esenlerden paslasalım :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.