Şimdi Ara

1 Senelik Vestel marka televizyonumun anakartı yandı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar 14/09/2021 tarihinde almış olduğum Vestel marka 49UA9800 model televizyonum bu sabah aniden kapandı ve birdaha açılmadı. Hemen servisi çağırdım. Servis geldi ve evde televizyonun içini açtı ve anakartın yandığını söyledi. Anakart yanmasınında yüksek voltaj elektrik akımından kaynaklandığını ve garanti dışı kaldığını 1.050 TL ye yeni anakart almam gerektiğini söyledi.

Yani Allah aşkına böyle birşey olablirmi. Neredeyse 1 senelik olan televizyonun anakartı yanıyor. Bunun sorumlusu ne Vestel oluyor, ne bölgemde bulunan elektrik dağıtım şirketi oluyor ne de başka birisi oluyor. En suçsuz kişi olan ben sorumlu oluyorum ve benden para isteniyor. Bu nasıl bir adalet ?

Tabikide para vermedim. Böyle bir durumda ne yapmam lazım dostlar.? Hakkımı nasıl savunabilirim ? Nereye başvurabilirim.? Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilecek varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bevkon -- 17 Kasım 2022; 15:16:4 >

• İyi dayanmış, bizim komşununki 1,5 ayda mefta olmuştu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tüketici hakem heyetine başvurun hocam. Hakem heyeti sizi haklı bulacaktır

Sizin modelde bir araştırma yapın benzer örnekler varsa daha hızlı sonuç alırsınız

Bizde awox tv vardı 2 yıla 1.5 ay kala ledler patladı adamlar saatli bomba gibi tasarlamışlar. 2 ay sonra olsa garanti dışı neyse adamlar sıkıntının onlarda olduğunu bildiklerinden tamir ettiler hala kullanıyoruz. Yerli malı sıkıntı hocam malın arkasında durmuyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.