< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Geçme bilgisayar balon oldu herkes ilgisi olmadığı halde farklı farklı alanlardan geçiş yapıyor
|
Tıp 3-4-5-6'da başlar 1-2 tamamen angaryadır sadece tus için gerekir sadece 1.sınıfa bakarak bırakmaya karar vermeyin
Daha çok erken hocam. Senin yerinde olsam kesinlikle geçerdim ama "yurtdışında çalışma niyetim yok" diyorsun o yüzden bence bırakma |
Önce şu zorluk kolaylık meselesine açıklık getirelim. Tıp okumak zordur ama bilgisayar kolay mı? o da zor. Arkadaşım bm'de. Her hafta sözlü oluyorlar. 3 haftada 1 proje yapıyorlar. Kafasını kaldıramıyor derslerden. Eğer yüksek puanlı bir mühendislik okursanız tıp kadar zorlanırsınız bunu unutmayın.
Şimdi neden geçmek isterdim? 1-)Tıp stresli bir süreç. 6.sınıfa geleceksin bir dolu asistanın kaprisiyle uğraşacaksın. Fazlasıyla yorulacaksın 2-)Gerçi bu madde seni çok ilgilendirmiyor ama diploman yurtdışında geçerli değil. 3-)Doğu hizmeti olacak, zor iş. Ayrıca TUS stresi olacak. Bunlara hazırlıklı olmalısın. Şimdi tıpın avantajlarına gelelim: 1-)Yurt içinde kim ne derse desin 1 numaralı meslek. Hala saygınlığı çok büyük. 2-)İş arama gibi bir derdin yok. Tatilde yatabilirsin. Kendini geliştirmek zorunda değilsin. 3-)Maaşlar mühendisliğe göre daha dolgun 4-)Ne kadar tipsiz olursan ol her türlü giderin olur :) Bunu da unutma Yakışıklıysan zaten seni tutana aşk olsun |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|