Şimdi Ara

1.Sınıfta Devamsızlıktan Kalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Muğla Sıtkı Koçman'da Bilişim Sistemleri Mühendisliğini kazandım. Kaydımı yaptırdım, ders seçimlerimi de yaptım. 1 Hafta derslere girdim sonrasında memlekete döndüm gitmedim okula. İkinci dönemde zaten hiç ders kaydı yapmadım. Seneye Muğla'ya tekrardan döneceğim ve okula devam edeceğim. Kayıt, ders seçimini nasıl yapacağım. Bazıları ikinci sınıfa geçersin ama birinci sınıf dersleri görürsün diyor bazıları bire en baştan başlarsın. Nasıl olur? Ayrıca kaydımı yenilemem mi gerekiyor yoksa seneye ders seçim tarihleri arasında kendim mi ders seçimi yapacağım yalnızca. Kayıt yenileme gibi bir durum varmı?

• sınıfta kalıp 1. sınıf görünmen yada 2.sınıf görünüp alttan ders alma olayın okulun bu konudaki yönetmelikleriyle alakalı. Bide bazen bağlı dersler oluyor yani ilkini vermeden ikincisini alamıyorsun gibi onları öğrenmen lazım. kayıt yenilemen gerekmez zaten kayıt durumunu Edevlet öğrenci belgesi kısmından kontrol edebilirsin sen sildirmeden veya kaydını dondurmadan kayıt silinmez.(disiplin yönetmeliği suçları hariç)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.