Bildirim
1 tane katlamalı deltoid sorusu yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
BKA' açısı 90. ADK, KDA', A'DC açıları eşit. Eğer eşit olan kenarları işaretlersen ABCD ve AKA'D dörtgenlerinin deltoid olduğunu görürsün. AKD ve AKA' eşit olduğundan her biri 45. ADK 30 olur. Dörtgenin iç açıları toplamı 360 ise ABC=60 olur. -
ben farklı yönden çözdüm diklik var katlama var diye iki açı eşit 45 45diğer taraf 30 30 3090 derece çıkıyor katlandığı için dik ikizkenar üçgen oldu 45 45 105 i 45 60 diye ayırdım 60 diğer kenar eşit diye 60 olur tepe açı da 60 olur -
çok teşekkürler arkadaşlar farklı çözümler için soruda 180 derece katlanıyor demesini tam idrak edemedim de üst üste gelecek şekilde katlandığını mı ifade ediyor tam olarak oradaki acılarla bir ilişkisi varmı acaba 180 derece katlamanın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X