Bildirim
1 tane oyun alacam en güzelini soylermisiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gta al bence. gta gibi geniş içerikli uzun ve multiplayerı olan bir oyun yok şuanda -
quote:
Orijinalden alıntı: roseria
Fifa 15 den baska oyunum yok 2 senedir oynamadim fifa disinda bi oyun bana en guzel oyunu soylermisiniz gta mı sizce
Valla hocam iyi sabır varmış. Eğer The Witcher alırsan bi iki sene daha götürür seni... -
quote:
Orijinalden alıntı: DeLyWar
quote:
Orijinalden alıntı: roseria
Fifa 15 den baska oyunum yok 2 senedir oynamadim fifa disinda bi oyun bana en guzel oyunu soylermisiniz gta mı sizce
Valla hocam iyi sabır varmış. Eğer The Witcher alırsan bi iki sene daha götürür seni...
gta mi witcher mi unutmayalim 1 tane alcak param var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gta v
Bloodborne witcher3 gta 5 mortal kombat x bende olan oyunlar.
Witcher'dan sıkılma ihtimalin var kontrolleri berbat ve fps düşüşleri var. Sırf hikayesi ve atmosferi için alınabilir. GTA 5 diyorum ben.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Witcher 3 ü oynamadım daha. Gta 5 i oynadığım kadarını söyleyeyim. Oyna oyna bitmez online a hiç girmedim o başka bir alem
GTA içeriğinde her tür oyunu bulunduruyor zaten GTA al.
Ps3 için var mı witcher? -
quote:
Orijinalden alıntı: NedenAllahım
Ps3 için var mı witcher?
Maalesef
GTA 5 al. -
Suan psn de EA oyunlarında özellikle battlefield serilerinde büyük indirim var bakmanı tavsiye ederim (bf 4 premıum seni baya götürür)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIHAYALPERESTII -- 22 Mayıs 2015; 21:08:17 >
quote:
Orijinalden alıntı: UpTheIrons
Witcher'dan sıkılma ihtimalin var kontrolleri berbat ve fps düşüşleri var. Sırf hikayesi ve atmosferi için alınabilir. GTA 5 diyorum ben.
Witcherdaki fps sorununun 15 katı gtada var. Oyunun yarısı zaten loading ekranıyla geçiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: NedenAllahım
Ps3 için var mı witcher?
Nick-mesaj uyumu olmuş.
Bende de daha PS3 var ve ne Witcher 2 ne de Witcher 3 oynayamıyorum.
Konuya da gelirsek: RPG severseniz Witcher 3 güzel görünüyor, övgüler çok fazla oyun için. Yok çok fazla RPG sevmem, sıkılırım diyorsanız GTA V uygundur. Hele ki online'a sarınca rahat 2 sene götürür. İyi oyunlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X