evet 1 tane sorumluluk sınavı kalıpta mezun olamayan lise 3 öğrencileri için(4 yıl vurmamış olanlar)üniversiteye kayıt hakkı var mı?yani 1 tane dersi olanlar kayıt yaptırıp diploma alabiliyor mu? bunları bilenler var mı lütfen cevaplayın.saat 4 e kadar bu konuyu düşürmücem yarım edin lütfen.
upppppp
uppp
Bilmiyorum,fakat güncelliyim
eywallah saol çok önemli bu
upupupup
Daha önceki öğretim yıllarında mezun olamayıp beklemeli durumda olan ve sınav hakkı bulunan son sınıf öğrencileri sorumlu oldukları ders veya derslerden,
-2006-2007 öğretim yılında 11 ve 12. sınıfa devam eden öğrencilerden alt sınıflarda sorumlu ders veya dersleri bulunanlar bu ders veya derslerden,
-2006-2007 öğretim yılında üç yıllık sisteme tabi olarak ayrı sınıf oluşturulan 10 uncu sınıf öğrencileri alt sınıfta sorumlu oldukları ders veya derslerden,
-Üç yıllık sisteme tabi olmalarına rağmen ayrı sınıf oluşturulamadığından dört yıllık sisteme tabi olan 10'uncu sınıf öğrencileri 9'uncu sınıfta sorumlu oldukları ders veya derslerden.”
Öte yandan mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarındaki öğrenciler 9 uncu sınıfta sorumlu oldukları meslek derslerinden sorumlu tutulmayacaklar.
Yeni ders yılının başlamasından bir hafta önce bitecek şekilde yapılacak olan ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavlarına, sınav hakkı bulunan öğrenciler ile birlikte 2006-2007 öğretim yılında öğrenim gören tüm öğrenciler girebilecek. buna göre nasıl oluyor yaw
arkadaşlar bu sorumluluk sınavına girme ya yanlış yoladım telaşdayım işte ne kadar önemli olduğunu görüyorsunuz.bilenler yok mu şu durumu yaw
upppppppp
yardım lütfen
Şubatta sınava girmen gerekiyorsa yani şubata kaldıysan malesef tercih edemiyorsun şubatta girip geçip seneye tercih yapmak zorundasın
yaw gidip yok esra erol yok bilmem ne şu konu kadar hayati bişe var mı şuanda üst konularda ya.la bi yardım edin link verin site verin hiç mi kimse bilmiyo şunu yaw.bilen vardır ama yazan yok
aradığım cevap bu değil bunu bende biliyorum.ben zaten üniversiteyi kazandım.ama 1 dersim kalıcak veremiyeceğim 1 dersle kayıt yaptırılıyor mu? ben bunu soruyorum.
Sinifta kalan adamin üniversitede ne isi var onu anlamiyorum.
Hayır arkadaşım kayıt yapamıyorsunuz. Okul bitmedi çünki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme