Şimdi Ara

1 TB HARİCİYİ GÖRMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hafta western digital in 1 tb lik harddisklerinden aldım.ağ üzerinde 100mb lik gigabit ağ kurdum..gittim 1000 mg lik ethernet aldım ama ağ üzerindeki performansı normal 100 mb lik performansla aynı neyi yanlış yapıyorum..bide ikinci bi sorun olarak usb kablosundan bağlıyorum bilgisayarda hiçbi tepki yok..yani görmüyo ayrı bi ayarmı yapmam gerekiyo bilgisi olan varmı dosltlar...

• konu hakkında bilgisi olan yada herhangi bi şekilde 1000 mb lik ağ kurup transfer hızını yükseltebilen kimse yokmu...
  • çok ilginç...
  • Gördüğünüz gibi deneyimi olan insan çok az forumda herhangi bir konu ile ilgili olsa bile.
    Şimdi şöyle söyliyim.
    Gigabit ethernet kartı aldım dediniz,kurduğun ağ tamamen fiziksel etmenlere bağlıdır,windows size soruyor olsa bile, etken değer kullandığınız arabirimdir.Bu nedenle aldığınız hdd ile ağ iletişim değerleri farklı değerler.Standart bir kurulum yaptıysanız sorunu başka başlıklarda aramalısınız.Örneğin windows bağladığınız kabloyu 100mb/s mi görüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift -- 7 Kasım 2007; 13:33:42 >
  • 100 MB lik bir ağda istersen terabit lik ethernet al farketmez. Kablo sana sadece 100 MB veri aktarımı sağlar dolayısıyla veri aktarımında birşey değişmez. Standart ethernet bağlantısından fazlasını veremez. Kabloyu da değiştirip öyle denemen gerekir.

Usb sorununa gelince

Disk kutusunun üstünde herhangi bir on/off düğmesi veya kilit gibi birşey var mı ona bakın. Sonra başka kabloyla deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drift

Gördüğünüz gibi deneyimi olan insan çok az forumda herhangi bir konu ile ilgili olsa bile.
    Şimdi şöyle söyliyim.
    Gigabit ethernet kartı aldım dediniz,kurduğun ağ tamamen fiziksel etmenlere bağlıdır,windows size soruyor olsa bile, etken değer kullandığınız arabirimdir.Bu nedenle aldığınız hdd ile ağ iletişim değerleri farklı değerler.Standart bir kurulum yaptıysanız sorunu başka başlıklarda aramalısınız.Örneğin windows bağladığınız kabloyu 100mb/s mi görüyor?

hayır windows ağı 1 gbps olarak görüyor ağda teknik olarak bi sorun yok gibi ama data transferi 100 mbps den bile düşük ayrıca usb den harddiski hiç görmüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Photocromic

100 MB lik bir ağda istersen terabit lik ethernet al farketmez. Kablo sana sadece 100 MB veri aktarımı sağlar dolayısıyla veri aktarımında birşey değişmez. Standart ethernet bağlantısından fazlasını veremez. Kabloyu da değiştirip öyle denemen gerekir.

Usb sorununa gelince

Disk kutusunun üstünde herhangi bir on/off düğmesi veya kilit gibi birşey var mı ona bakın. Sonra başka kabloyla deneyin.

ağın 100 mb olduğunu nerdennçıkardınki ağ 1 gbps lik bi ağ fakat veri transferi çok düşük protokolde sanıyorum yanlış bişiler var..ayrıca kilit yok ve üzerindeki on-off düğmesini açmadanda makinayı ağdada göremem zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım SSD yi görmüyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.