Şimdi Ara

1 TB lık hard diski 4 e bölmüştüm tek bölmesi açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hard diski alalı yaklaşık 1 yıl olacak fakat hiç kullanamadım. Aldığımda 4 e böldüm diski, ve bir bölmesine xp yüklemiştim. Xp çöktü. İçindeki dosyaları yedeklemeden formatlamak istemedim, aylarca bekledim .Geçen hafta da Win Pe işletim sistemi ile bilgisayarı açıp, işletim sistemi kuracağım bölmeyi yedekledim.

2 sorunum var. birincisi şu ki
    yedeklediğim yerel diskteki dosyalar başka bir bölmeye şu şekilde yedeklendi : Img_0_E.p01, Img_0_E.p02 vb vb dosyalar halinde. en son dosyanın uzantısı da pbf. Bunları nasıl açabilirim ?

İkinci sorunum ise çok önemli. Hard diskin 3 bölmesi sağlam, şu an windows 7 yüklü. Ben kalan diğer bölmeyi açamıyorum. Kişisel bütün dosyalarım, müziklerim vb o bölmenin içindeydi.

Çift tıkladığımda, Biçimlendir seçeneği çıkıyor. WinPe ile bu bölmeyi yedekleyemedim.

• arkadaşlar ???
  • Çalıştır > cmd > chkdsk /r X: ( X, sizin açılmayan sürücünüzün harfidir. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Çalıştır > cmd > chkdsk /r X: ( X, sizin açılmayan sürücünüzün harfidir. )

The type of file system is RAW.
    CHKDSK is not available for RAW drivers.

Bu yazı çıkıyor.
  • R Studio ile kurtardım. Saatlerce taradım önce. Sonra dosyaları seçip sağlam olan bir bölmeye kopyaladım. şimdi de formatladım...
  • Ne kadar az bölerseniz o kadar sağlam ömürlü olur hardiskiniz ama 1 trb genelde bu tr harsik ayarlamaları Bilgisayarım/yönet/depolama alanından da yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.