Şimdi Ara

1 TB'lık hdd format sırasında 3.9 gb gösteriyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar .Toplama bir sistem yaptım geçenlerde .Vatan bilgisayardan dün teslim aldım testlerinin yapıldığını bir sorununun olmadığını söylediler .Eve gelip işletim sistemi yüklemek istediğimde ilk önce reboot hatası verdi.Rest attım okudu bu seferde hdd yi bölme ekranında hdd 3.9 gb olarak gözüküyor.Biçimlendirilemiyor . bölünemiyor ( WİN 7 ULTİMATE 64 BİT'TE ) Daha sonra 32 bit win 7 cd si taktığımda bu sefer 128 gb gösteriyor.Konu ile bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

hdd markası / SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART

Ayrıca bıos'ta hdd yi görüyor ama kapasiteyi aynı gösteriyor 3.9 gb .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desangrado -- 14 Mayıs 2013; 23:55:55 >

• daha önce samsung hdd de başıma gelmişti. Diski sıfırlamak isterken 128gb 'a düşürmüştüm. estool idi sanırım bu program ile disk biosunu resetlediğimde geri gelmişti.
    Önerim sistemin biosunu default ayarlara getir olmadı sistemi alalı fazla olmadıysa vatan ile görüşüp diski geri götürmen. biosta ve win7 kurarken 940gb gibi birşey görmesi lazım.
  • Bu sabah götürdüm HDD arızalı dediler ve yenisi ile değiştiler sorun çözüldü.Tek çözümü bumudur bilemiyorum umarım bu konuda sıkıntısı olana bir yol gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desangrado -- 16 Mayıs 2013; 0:38:56 >
  • bendede aynısı olmuştu ama daha önceden halletmiştim ama yinede tbrkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatu_mehmet -- 20 Mayıs 2013; 15:14:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.