Bildirim
1 tb yi nasıl bölmeliyim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben olsam 3 e Bölerim Hocam. C: 150 GB
D = OYUNLAR ve PROGRAMLAR
E = FİLM VE MÜZİKLER
d = 400 GB
E = 400 GB -
C : 70 GB
Geri kalanıda D yapmanı öneririm. -
windowsu c ye kuracağım acaba c yi küçük boyutlarda tutmamın performansa bi faydası olurmu?
öyle bişey okumuştum ama. -
Evet küçük boyutta olmasının hıza belli bir düzeyde faydası varhttp://forum.donanimhaber.com/m_35948193/mpage_3/key_/tm.htm burada sayfa sonundaki testlere bakabilirsin. -
c ye 100gb dan fazla ayırma diye tavsiy edebilirim :) -
neden c ye fazla alan bırakmak istemiyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: yse 4 ever
neden c ye fazla alan bırakmak istemiyorsunuz
http://forum.donanimhaber.com/m_35948193/mpage_3/key_/tm.htm sondaki testlerde küçük birim ve büyük birim arasındaki hız farklı belli oluyor. -
100
300
600 -
ne 70 mi 100 müü.. saçmalamayın arkadaşlar.. oyun bilgisayarı kuracağım diyor.. 70 gb veya 100 gb'nin neresine oyun kuracak.. ver minumum 250 gb.. rahatlıkla yeter.. gerisini de D yap.. bu arada sistemi kuracağınız hdd'inizin maximum boyutu 500 gb olmalıdır. 1 tb lik hdd'ler sisteminizi yawaşlatır. -
quote:
Orijinalden alıntı: mmnder16
ne 70 mi 100 müü.. saçmalamayın arkadaşlar.. oyun bilgisayarı kuracağım diyor.. 70 gb veya 100 gb'nin neresine oyun kuracak.. ver minumum 250 gb.. rahatlıkla yeter.. gerisini de D yap.. bu arada sistemi kuracağınız hdd'inizin maximum boyutu 500 gb olmalıdır. 1 tb lik hdd'ler sisteminizi yawaşlatır.
Bizim bilgisayarda oyun yokmu oyun illa C yemi kurulur bütün oyunları D ye atar olur biter. -
100
400
400
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızıldag -- 16 Haziran 2010; 19:40:53 > -
D'nizin karışmasını göze alıyorsanız atın :D :D :D benimki sadece bir öneriydi.. -
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
başka hdd olmadığı için bu harddiske kurmak zorundayım.performans değişikliği göze batarmı bilemem.
150 gb ayırdım c için.galiba orta yol bu oldu :D -
diskin ilk kesimlerine daha hızlı ulaşılabildiğini düşünürsek ben c ve d olarak iki bölüm yapmanızı 250 vy 750 gibi tavsiye ederim.sistemi kurduktan sonrada en çok kullanacağım programları ilk yüklerim. -
Mesela benim hddnin durumu bu 1 yıllık sistem içinde ihtiyacım olan bütün programlar kurulu ve sonuç;
70gb C için yeterli. Arkadaş zaten bölümlemeyi yapmış, başkaları fikir sahibi olsun diye ekliyorum. -
forumda birisi caviar black için depo olarak kullanmamak gerek bozuluyor gibi bişey demişti.
acaba d nin fazla kullanılmaması problem yaratırmı? saçma bi sorumu oldu bilmiyorum ama :D -
Ben de caviar black aldım ve hiç memnun değilim... Tavsiye etmiyorum...
http://forum.donanimhaber.com/m_40546464/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: exFAT
Mesela benim hddnin durumu bu 1 yıllık sistem içinde ihtiyacım olan bütün programlar kurulu ve sonuç;
70gb C için yeterli. Arkadaş zaten bölümlemeyi yapmış, başkaları fikir sahibi olsun diye ekliyorum.
bu bölümleme güzel yinede bir iki sürücü daha eklenebilir.film arşivin varmış kategori yada hd sd ayrımı olabilir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- sistem kesintileri 100 cpu
- klavye tuş değiştirme
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- press any key to boot from usb
- udf nedir
- bağlantı sıfırlandı hatası
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- root nasıl kaldırılır
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X