Tekrar cayma bedeli olmayacak mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tekrar cayma bedeli olmayacak mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 11 Ağustos 2024; 15:53:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
arkadaşlar ben dün gece geçiş yatyım ama sanki turkcell eski turkcell değil veya benim evde tt daha iyi çekiyor du bilgisayara kişisel paylaşımla bağlanıyorum tt de kesilme olmazdı ama turkcell de oluyor sakarya merkez ilçesinde ikamet ediyorum bu arada iptal ettiğim tt 2 gün tek bir arama yapmadığım sıfır gb internet kullandığım halde 40 tl yaslamış hesap yapıyorum hiç kullanmasam aylık 600 tl yaslayacaklar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 12 Ağustos 2024; 22:7:9 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell çöp artık. İptv bile kullanılmıyor. 5-10 saniye içinde hızlar 3e düşüyor. 5e düşüyor. 10na çıkıyor. Stabil bir bağlantı yok. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 14 Ağustos 2024; 15:13:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
16.08.2024 23:59 itibariyle kampanya sona erecektir. Geçmek isteyenlere duyrulur. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |