Şimdi Ara

1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
14
Favori
26.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tekrar cayma bedeli olmayacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay Vodafone'dan Turkcell'e geçen arkadaşımın fatura kesim tarihi 10 Ağustos'tu, bugün 60 GB internetli pakete geçti. Benzer durumda olanlar, müşteri hizmetlerini arayarak geçiş yapabilir.

• edie E kullanıcısına yanıt
    Turkcell aktif olunca başvurursan telekom için 3-4 gün turkcell kullanacaksın ya o sürenin ücreti çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 11 Ağustos 2024; 15:53:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar ben dün gece geçiş yatyım ama sanki turkcell eski turkcell değil

veya benim evde tt daha iyi çekiyor du bilgisayara kişisel paylaşımla bağlanıyorum tt de kesilme olmazdı ama turkcell de oluyor

sakarya merkez ilçesinde ikamet ediyorum

bu arada iptal ettiğim tt 2 gün tek bir arama yapmadığım sıfır gb internet kullandığım halde 40 tl yaslamış hesap yapıyorum hiç kullanmasam aylık 600 tl yaslayacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 12 Ağustos 2024; 22:7:9 >
  • Fthcyr F kullanıcısına yanıt
    Bende netspede geçtim git gel için 60 mpbs hız verdi turkcele geri geldi 29 mbps hız veriyor bir tuaflık var anlamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla arkadaslar cok fanatik (sanki babamin sirketi) bir turkcell kullanicisi olarak gecen hafta vodafone a gectim. 60 gb 380 tl olan kampanyadan yararlandim. Normalde istanbulda ikamet ediyorum. 4 gundur eskisehir de idim. Valla ozellikle eskisehir de vodafone mis gibi kullandim turkcell den tek farki ses kalitesinin artmasi oldu :)
    Istanbulda internet hizi pek parlak degil ama ses kalitesi yine turkcell den daha ustun geldi bana.
    Yillardir turkcell fanı ve baska operator kullanilmaz ön yargim boyle giderse silinecek. Ve artik her yil operator degistirmeyi dusunuyorum.

• yav tam teknosacelle gectim , bütün firmalar birbiriyle rekabete girdi sansima sica... 1 ayı oldurdum cayamamda artık kötü oldu

• 1420tl cayma bedeli çıktı. kulladigim ay ve kalan aylarin ucretini aliyolarmis. teknosaya gectim diye 1200 hediye ceki vermislerdi onuda alirsalar 2420 olur. bir yil katlanicaz artik.

• turuncutimsah T kullanıcısına yanıt

Turkcell çöp artık. İptv bile kullanılmıyor. 5-10 saniye içinde hızlar 3e düşüyor. 5e düşüyor. 10na çıkıyor. Stabil bir bağlantı yok.

1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 14 Ağustos 2024; 15:13:34 >
  • 16.08.2024 23:59 itibariyle kampanya sona erecektir. Geçmek isteyenlere duyrulur.

• Karingoo kullanıcısına yanıt
    Yetişemedim turktelekom yüzünden. Tekrar yapmazlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek cayma bedeli çıktığı için bende git gel yapamadım. Umarım ileride yeni Bir kampanya olur

• 1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ) 1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ)

Arkadaşlar 5 gün sonra taahhütüm bitiyor 30 GB 245 TL kullanıyordum,fiyatlar çok uçmuş yokmu bunun bir yolu ??

• onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    netgsm bakabilirsiniz baz,istasyonu ayni alt yapi farkli

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.