Bildirim
1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şöyle yeni gelene özel yapınca ne anlamı kalıyor 30. yılı kutlamayı içerdeki 30 yıllık aboneye geçirmeye devam.
-
Vay arkadaş zam gelmeden taşıyayım diye eski operatörümden taahhüt bozup faturasız->faturalı 30 gb 360 TL tarifesine geçtim. Sonra zam gelince şanslıymışım ha dedim. Şimdi karşıma çıkana bak.
Sitede var mu bu tarifeler?
-
Bu fiyatlar gerçekse çok iyi aksine kardeşimin hattını faturasız olarak taşıdım turkcelle yarın açılacak direk başka operatör yapıp geri buna çeviririm hatta kendi hattımı da Turkcell’den çıkarıp bu tarifelere geçiririm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell ve bu fiyatlar... Gerçekten ilginç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yeni hat taşımada başka operatöre geçmek için süre yok mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hattı yeni almadıysanız aynı gün bile operatör değiştirebilirsiniz ama hattı yeni aldıysanız üstünden 90 gün geçmesi gerekiyor 90 günden sonra istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz
Ya turkcell taahhütüm 23 gün sonra bitiyordu 20gb 1000 dk 250 sms kullanıyordum 166 tlye aradım bugün aynı tarifeyi 340 tlye kullanabiliyorsunuz dediler ben de 10 dk önce yeniledim acaba iptal etsem ne kadar ceza yazarlar. Valla şu paketler süper ya üzüldüm
Link yok mu tarife ile ilgili ?
Aynı kaderdeyiz hocam bende dün evde olan Turk Telekom’u yeniledim hemde turkcelle faturasız başvuru yaptım eğer gerçekse ikisinide bozucam yarın direk ne kadar ceza olur bi bilgim yok hiç direk ilk ayda bozmamıştım taahhüt turkcell uygulamasından asistana cayma bedeli yazıp bakın bi ne kadar çıkıyor orda
“sözleşmeli kampanyanızı bugün iptal etmeniz durumunda yansıyacak olan erken iptal tutarı bulunmuyor.”
Böyle bir bilgi veriyor garip bir sekilde asistan. Müşteri hizmetlerini arayıp sorayım bari eğer gerçekse gider başka hatta geçip bu paketlerden birine geçerim.
Peki hocam ben ttkoma geçtiğimi farz ediyorum herhangi bir pakete ertesi gün iptal etsem onun da cayma bedelini ödeyecek miyim yoksa 1 gün olduğu için bedelsiz mi geçiliyor bilginiz var mı? Bu tür işleri güncel hiç takip etmedim bilmiyorum o yüzden
Müşteri Hizmetlerinide arayın hocam kesin ne olur ne olmaz Turkcell bu yansıtır eğer Turk Telekom’da taahhütlü bir pakete geçersen yansıtırlar bende kendi Turkcell hattımı bozup geçicem faturasızdan faturalı yapmıştım 3 ay cayma hakkım vardı ben kendim faturasız olarak geçiş geri bu tarifeye dönücem garanti olsun bence sizde öyle yapın çok dakika lazım değilse ya da geçerseniz Faturalı ama ‘’Taahhütsüz’’ olarak geçin bayiye giderseniz başka operatöre geri dönücem demeyin işlem yapmazlar direk sıkıntı olur
Taahhütsüz olarak bile geçseniz ama yine para ödersiniz kullandığınız için hatta ilk aya özel 15-20 gb zıvırtısı bişey verirseler onunda parasını alırlar
Arkadaşlar telefondan yazıyorum. Pc başına geçince daha detaylı yazabilirim. Eğer taahhütünüzü yeni yenilediyseniz cayma bedeli kullandığınız gün kadar yansır. Operatörler tüm seneyi tahsil etmiyor. Ayrıca bunlar mevcut abone için değildir. Eğer mevcut aboneyseniz başka operatöre geçin 2 veya 3 güne geçer. Geçtiğiniz operatörde faturasıza geçin. sinyal aldıktan hemen sonra tekrar Turkcell için geçiş işlemi başlatın bayilerden. Sonrasında kampanyadan faydalanırsınız. Sorusu olan sorabilir. Keyifli geceler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karingoo -- 31 Temmuz 2024; 23:33:26 >
Evet hocam bu yeni geçenler için olanı bilmiyordum arkadaşa o yüzden uygulama üzerinden kontrol et dedim başka operatöre geçip geri dönücem bu kampanya olursa bende teşekkürler bilgilendirme için
Beyler cok detaylı bilgi vermişsiniz teşekkür ederim. Yarın müşteri hizmetlerinden son bilgiyi alıp ttkom faturasıza geçip sonra geri turkcelle geçeceğim.
Ama bu paketi gören rakipler daha agresif teklifler cıkabilirler. Vodafonedan sınırsız smli 30gb 250-300 tl gelse efsane olur.
Sınırsız sms biraz hayal hocam genelde artık operatörler 250 veriyor bi Turk Telekom’da görüyorum halen 1000SMS belki vardır ben bilmiyorum ama günümüzde smsin bi değeri kalmadığı için üstüne düşülmüyor fazla
Ha pardon sosyal medya demek istemişsiniz sms sandım ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 31 Temmuz 2024; 23:49:19 >
Arkadaşlar telekomda zaten kampanya vardı. Vodafone ‘dan bir cevap gelebilir. Beklemek isteyen bekleyebilir ama Turkcell böyle kampanyaları her zaman yapmıyor. Turkcell’in çekim kuvveti ve internet hızını yabana atmayın. Link isteyenler gece yarısından veya yarın sitesinden bakabilirler.
Takip.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Şöyle yeni gelene özel yapınca ne anlamı kalıyor 30. yılı kutlamayı içerdeki 30 yıllık aboneye geçirmeye devam. |
Yaa 150 mbps olsa ne olacak 200 olsa ne olacak ? 100 mbps sanırsın çok düşük bir hız. Altı üstü kotalı internet ne yapacaksınız Steam'den oyun mu indireceksiniz ? Donma yapmadan işini görüyor mu görüyor ? Bitti, gitti. |
Benzer içerikler
- turkcell sim kart yenileme
- turkcell operatör ismi değiştirme
- aradığınız kişi şu anda meşgul ne demek
- türk telekom mu turkcell mi
- en ucuz sim kart
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- iphone şebeke sorunu
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- turkcell internet gönderme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X