Şimdi Ara

1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
396
Cevap
14
Favori
25.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nerede yazıyor bu detay?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • livazzxd kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• Online başvuru yaparken seçeneklerde mağazadan teslimatı işaretlerseniz sim kartı bayiden hemen alabilirsiniz. Sorusu olan sorabilir.

• Geçen ay Türkcell'e geçen bir yakınım bu fiyatların 1.5 katını (%50 zamlı) ödemişti. 20 GB için 365₺/ay vermişti yıllık abonelik ile. Şimdi indirim yapmışlar. Önce geçene daha fazla geçirdiler. Şaka gibi la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Ağustos 2024; 13:5:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone bir aydır darlayıp duruyordu ama taahhüt yenilemek istemiyordum çünkü verdikleri fiyatlar yüksekti biraz. O nedenle çok iyi oldu 60 GB 390 liraya eSIM geçiş için başvurumu yaptım bakalım onayın açılmasını bekliyorum :)

Edit: Ahaha olaya bak, eSIM ile geçişi seçtim ve başvuruyu oluşturdum. Her neyse bir süre sonra e-Devlet üzerinden aktivasyon seçeneği etkinleşti. Hattı aktive et diyorum, eSIM için QR kodu geliyor ama o da ne, kullanmak istediğim eSIM mobil planı başka bir cihazda kullanılıyor diye hata alıyorum telefonda. Müşteri hizmetlerini aradım, eSIM ile ilgili hiçbir şeye biz bakmıyoruz bayiler bakıyor diyor bayiye gitmem gerekmiş... 1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ) 

Senin yapacağın işe tüküreyim Turkcell :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 1 Ağustos 2024; 13:49:41 >
  • Kampanya süresi ile ilgili net bir bilgi var mı acaba?

• Şuan mevcutta Turkcell faturasızdayım. Bu kampanya için 3 Türktelekom 1 vodofone şubesine gittim faturasız geçip Turkcellin bu kampanyasından yararlanmak için hiçbiri geçirmedi ne yapmam gerekiyor?

• KnuckleeS kullanıcısına yanıt
    Hocam geri Türkcell’e dönücem veya kampanya var ondan yararlanıcam gibisinden birşey söylediniz mi bayilere?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • livazzxd kullanıcısına yanıt

yok hocam demedim asla. sadece faturasıza geçiş yapmak istiyorum dedim

Gittiğiniz bayiye herhangi birşey söylemeyin kampanya, şuraya onu yapıcam felan filan gibi bir cümle kurmayın. Sadece hattınızı faturasız bir tarifeye geçireceğinizi söyleyin.

• bayhankardas kullanıcısına yanıt
    Evet bende ondan dolayı sordum yoksa işlem yapmıyorlar tecrübeyle sabit..

Allah allah hocam artık müşteri beğenilmiyor vallaha.

• bayhankardas kullanıcısına yanıt

İlk defa yapmıyorum gitgel olayını ama hiçbiri yardımcı olmadı. Ana TürkTelekom bayisi faturasıza geçerken tarifesiz geçiş yapmıyoruz dedi sadece hat taşımak için küçük bayiye gidin dedi. Küçük bayilerden biri sistemde sıkıntı var dedi yapamıyoruz diğeri ise Sadece Faturalı hatta geçiş yapabilirsiniz dedi. Vodofone ana bayisi ise geçiş yaparsanız 3 ay operatör değiştiremezsiniz dedi.

Hocam Vodafone yanlış söylemiş 90 gün Yeni Hat Alanlar içindir siz istediğiniz zaman geçebilirsiniz bende 2 gün önce onlineden Turkcell Faturasıza taşımıştım kardeşimin hattını bugun öğlen 6 da açılacak açıldığında Turk Telekoma geri geçirip tekrar Turkcell yapıcam mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 1 Ağustos 2024; 14:14:45 >
  • Hocam bunda eminmiyiz vodafone hiç kullanmadım çekimi burdada iyi değil patlamayalım kesin mi acaba dediğiniz :) ?

• TT bana 20 GB'ı 350 liradan kitlemeye çalışıyor anlaşılan her yıl hat taşıyacağız

• Geçiş için başvuru yaptım. 270 lira cayma bedeli çıktı telekomda çekmediği halde bu parayı benden istediler

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

Hocam başka bir sorun olabilir cihaz datasıyla alakalı, önemli bir veriniz yoksa ağ ayarlarınızı sıfırlayıp deneyin Qr kodu. Sorum devam ediyorsa manuel verilen bilgileri deneyin ve genelde wifi kapalı olarak kabul ediyor.

Sabah 2 hat taşıdım Esim olarak herhangi bir sorun yaşamadım, eSim’i ağ planına ekledikten sonra Edevlet işlemlerinize devam ediyorsunuz. Başka türlü ilerlemiyor ama sizin sorun Esim eklemede o da cihazdan kaynaklanıyor genelde.

1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ)

• TurkTelekom veya Vodafone'a bayiye gitmeden online taşıma yapamazmıyız acaba? Tarifesiz geçiş yaptırmıyor sanki anladığım kadarıyla.

• Şimdi aklıma geldi en iyisi bim şubesine gidip bimcelle geçeyim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.