Doğru demişler genelde faturasıza hattınızı numara taşıma yapmak istediğinizde tarife seçmek zorunlu oluyor. Eski bir Ptt çalaşınayım bu yüzden söylüyorum Tt ile aynı ekranı kullanıyorduk. En düşük paket ne ise ona geçebilirsin geçerlen herhangi bir tl yükleme yapman gerekmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ) (4. sayfa)
-
-
Ama hocam tarife ve paket ayrı şeyler tarife tl üzerinden kullanım sağlamak paket ise gb sms dk olarak ayrılır artık tarifeler milad oldu zaten tarife seçecek herkes seçiyor hatta bayi kendi kafasına göre rastgele atar paket seçtirseler bile yüklemeyebilir zaten geri taşıyacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben kendim direk hiç hat açıldığı gibi taşıma yapmadım bugün ilk defa yapıcam bende ama forumda geçenler çok var hatta geneli öyle yapıyor.
Hocam tarife sözün gelişi yani herhangi birşey yapmayacak en düşüklerinden birine geçecek manasında dedim çok takılma tarife-paket ayrı şeylere önemli birşey değil şu an ki durum için.
Neyse nasıl uygunsa öyle yaparsınız ben yardımcı olmak için yazmıştım genelde bayiler faturasız herhangi birşeye tarifeye - pakete 😹 geçirmek istemezler. Kolay gelsin iyi günler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, bayiye giderek ister fiziksel ister esim olarak geçiş yapabilirsiniz. Boşuna kendinizi online olarak yormayın. İşlem süresi 15-20 dk. Yanınızda kimliğiniz veya hat sahibi kendisi kimliği ile beraber, birde üzerine herhangi resmi bir evrak (elektrik, su, doğalgaz, ikametgah vs. ) alıyorsunuz. Bu evraklar ile hemen yaptırabilirsiniz.
-
Valla hocam cihaz datası ve wifi olmak üzere defalarca denedim. Zaten daha önce yurt dışında defalarca kullandığım bir şeydi eSIM, ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum. Hatta bunun üzerine yurt dışında aktif olan başka bir eSIM hattımı eklemeyi denedim sorunsuz bir şekilde ekledi. Cihazda sorun olduğunu sanmıyorum o nedenle.
Zaten şu anda da "Çok sayıda başarısız ekleme girişiminde bulunulduğundan eSIM eklenemiyor" diyor. Anlayacağınız muhtemelen tren kaçtı tamamen. Vaktim olursa birazdan Turkcell şubesine gideceğim bakalım.
-
Trenin kaçtığı yok daha var tarifelerin bitmesine. Gidip sakince bayiden halledebilirsin.
-
An itibarıyla Bimcell’ e taşıma başvurusu yaptım Türkcell hattımı. Taahhüt de yeni bittiydi.
Yok hocam tren kaçtı derken kastettiğim evden çözüm bulmaya çalışmaktı :) Yoksa geçiş başvurusunu yaptım zaten o konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum :D Dediğiniz gibi mecburen bayiden yapacağım.
-
faturalıya yeni geçenler "BUYUKFESTIVAL40GB yaz 2200’a gönder" denesin bence.
-
-
Turkcell hattımı bende Bimcelle taşıma başvurusu yaptım.
-
Vodafone yeni kampanya başlattı onu da ekledim vodafone bölümüne ona da göz gezdirin.
-
turkcell den ayni nerdeyse hem hiz ve cekim de iyi segil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E-sim geçişi ne kadar sürüyor ? Yurtdışındayum geçiş yaptım. Ekledim ama hat gelmedi bir türlü…
Benim turkcellde taahhut bitti yenilemedim suan taahhutsuz durumdayim bu tarz bir durum icin birsey yakalayabilirmiyiz? Yoksa illa git gel mi yapicaz.
Git gel yapacaksın. Mevcut aboneye çıkmaz bu tarifeler.
-
Bu operstorlerin sadece gecis ve yeni hatta bu tarz seyler yapmasi gercekten cok sacma. Ben suan aslinda kontratim yokken turkcell icin yeni bir musteri konujundayim sonucta cezasiz baska yere gidebiliyorum. Illa insanlarin uğraştıracaklar yani git gel yaparak.
Suan vodafone veya telekomda tekrar turkcelle gecene kadar en az maliyetli hangi paketi secebiliriz?
Birşey sormak istiyorum arkadaşlar. 10 gün önce turkcell'den TT'ye geçtim. Şimdi tekrar turkcell'e geçmek istesem onaylanır mı ? Onaylanırsa TT'ye cayma bedeli ödermiyim, yada ne öderim ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X