yani her seferinde aynı şey mevcut müşteri olmak ceza mıdır bize? |
1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ) (6. sayfa)
-
-
Maalesef hocam operatörler eski zaten bizde yeni gelsin kafasında hep yıllardır değişmedi bu, görüyorlar başka hatta taşıyanları ve geri dönmeyenleri buna rağmen hiçbir şey yapmıyorlar.
Günlerce ona taşı buraya geç hat bilgi paket dogru mu oldu ha geçti ha geçecek sim kart değişti bankayı ara olmadı atm’ye git uğraş dur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözemedi Turkcell. Mecburen başvuruyu iptal edeceğiz baştan yapacaksınız dediler. Yaptım, bu sefer verdikleri eSIM çalıştı ama şimdi de e-Devlet'in ilgili bölümü çalışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 2 Ağustos 2024; 17:32:47 >
-
Az once BİM'e gittim numara tasimak icin, ne hikmetse yasadigim bolgede sistem arizasi varmis. At yalanini s. inanani dememek icin kendi zor tutup ciktim simdi, Vodafone'a gidiyorum.
Bim kasiyerleri uğraşmamak için yalan atıyor. Banada kaç sefer evrak kalmadı falan dediler.
-
Bende de aynı hata var ama onaylamayacağım. Şu an telekomda 550 tl civarı fatura ödüyorum 57 gb için. Tahattütsüz fiyatı 1300 civarı görünüyor. 3 aydır kullanıyormuşum. Cayma bedeli + fatura ile beraber 3 bin liraya yakın cayma ücreti kitleyecek telekom. O yüzden vazgeçtim.
Tahattüt bozacak arkadaşlar mutlaka dikkat etsin bu duruma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell faturalı hat müşterisiyim, kontratım bu ay doluyor. Cayma bedeli çıkmıyor. Vodafone veya Telekom faturasıza geçmek için yarın başvuru yapsam. Tekrardan Turkcell 60 gb tarifeye geçmek için diğer geçiş yaptığım operatörde bekleme süresi var mı gün olarak. Yoksa aynı gün tekrar Turkcell’e geçebiliyor muyum?
Şuan vodafone kullanıyorum taahhütüm eylülde bitiyor şuan turkcelle geçsem cayma bedeli ödermiyim?
-
Sadece son ayı ödersiniz, mutlaka geçin kaçırmayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vodafone veya telekoma basvuru yaptiktan sonra hat acildigi anda tekrar turkcelle gecis icin basvuruyu yapabilirsiniz.
Bu tarifiye geçiş için faturasıza git gel yapmak istiyordum, Eskişehirde vf bayileri elinde hat olmadığı, türk telekom ise hata olduğunu bir bayi ise sadece faturalı ya geçişin mümkün olduğunu söylediler. Bu ne perhizdir arkadaş. Tavsiye verebilecek var mı?
vodafone bayiisine eSim olarak gecis yapmak istediginizi belirtin. Eger telefonda eSim yoksada tekrar turkcelle gecene kadar 3 gun civarı hatti kullanamamis olursunuz eger sizin icin sorun olmayacaksa ama en azindan kampanyayi kacirmamis olursunuz
Yardımcı olmamı istediğiniz bir konu var mı ?
-
-
İphone 13 hocam telefon, olur muhtemelen deneyim. Bugunluk pes ettim. En son gittiğim vf bayide önce turkcellden faturasıza geçip yapıp gelebilirsiniz demişti. Bim den filan mı denesem, yarın olmadı deneyim sizinkini
Benimde tel iihone 13 pro max ben bu sabah eSim olarak aldim. Neden faturasiza gecip gelecekmissiniz oyle sacma is mi olurmus. Siz yarin gidin hatti eSim olarak alin.
Ben de aynı durumdayım. Pazartesiye kadar düzelmez bence artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne zaman biter bu
7 gün kaldı diye gösteriyor sitesinde.
E-Devlet onayı hala sıkıntılı hat üstüme değil öyle onaylamam gerekiyor ne kadar saçma iş bu ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X