Şimdi Ara

1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
396
Cevap
14
Favori
25.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcutta Turkcell abonesiyim. 10 gb + 10 gb sosyal medya 180 tl gibi bir paket kullanıyorum. Ama ay sonuna kadar yetireceğim diye göbeğim çatlıyor. Taahhüt bitimi 11. ay, bugün itibarı ile 360 tl cayma bedeli çıkıyor. Bu tutarı ödeyip 390 tl olan 60 gb paketine geçiş yapmayı düşünüyorum. Acaba bugün bim marketten geçiş için başvursam kampanya bitene kadar bu paketlere yetişebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bilgilendirme yapmışsınız. Zira kampanya detay sayfasında yer alan bilgi bu şekilde değil.

@Legolasx

1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ)

• Merhaba 10 gün önce türk telekoma geçmiştim türkcell e kızıp ama telekom çekimi yazlıkta yerlerde tekrar türkcell e geçeyim diyorum. Bu paketlerde detayda 4.5G de 100mbps üst sınır diyor. Yani 100 e sınırlamış. Her türlü telekomdan iyidir ama bu paketlerle milletin 150 gördüğü yerde bize 100 verecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaa 150 mbps olsa ne olacak 200 olsa ne olacak ? 100 mbps sanırsın çok düşük bir hız. Altı üstü kotalı internet ne yapacaksınız Steam'den oyun mu indireceksiniz ? Donma yapmadan işini görüyor mu görüyor ? Bitti, gitti.

• nymn82 N kullanıcısına yanıt
    Ben acaba bu paketler bu yüzden mi ucuz diye düşünüp platinum paketlere falan da bakmıştım ama hayır en pahalı pakette de aynı hız sınırı var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0537 kullanıcısına yanıt
    Kardeş atarlı cevap yazmana gerek yok, burası bir forum burada insanlar akıllarına gelen soruları paylaşarak çözüm arıyor birbirlerine yardımcı oluyor. Bir alttaki arkadaş da aynı şekilde düşünüp sorgulamış ve cevabı paylaşmış olay bu kadar…

• Arkadaşlar selam Turkcell e geçeceğim. Turkcell kullanıp,Beni davet etmek isteyen var mı?
    100₺ migros çeki + 5gb kazanacak.

www.turkcell.com.tr
    Arkadaşını Turkcell’e Davet Et Kazan!
    https://www.turkcell.com.tr/kampanya/arkadasini-davet-et-kazan

100 mbps yazıyor ama uygulanmıyor hocam. Ayrıca tt nin 20-30 mbps i zor gördüğü yerde turkcell de öoğu zaman 70-80 üstü alırsınız

Bunu ben sormuştum daha önce burada. Yeni tarifelere geçen varsa hız testi paylaşabilir mi?

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-de-ust-hiz-limiti-uygulaniyor-mu--159088605

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 3 Ağustos 2024; 16:50:30 >
  • Vakit daralıyor 😂 bu konuda bilgisi olan var mı? Bir de marketten geçiş yaptığımızda marketteki görevlinin evrakları göndermesi/sisteme yüklemesi gecikirse geçiş süreci uzar. Diğer operatörlerin bir tanesine ait bayiden geçiş yapsak hangi operatör daha avantajlı?

• psychô kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç denemedim ve de bu tarife git-gele uygun mu bilmiyorum (araştırın bence)
    Ama ben olsaydım TT faturasız geçer, hat açıldığı gibi geri Turkcell'e başvururdum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yetişir. Ben perşembe akşamüstü Bimcell başvurdum, Cumartesi sabah taşındı. Bugünde tekrar Turkcell başvurdum.

• Y4Ş4R kullanıcısına yanıt

Ben Turkcelliyim davet edebilirim.

Zaten artık tablet üzerinden yapılıyor evrakları geç girmesi gibi bir problem yok eskisi gibi.

• Selam,

1. TT'de 9 Eylül 2024'te taahhüt bitiyor, 9 Ağustos 23:59 fatura kesim, 7 veya 8 Ağustos'ta başvuru yapsam yeterli olur mu?
    2. Online eSim olarak başvuruda hat sahibinin kimliğinin eski tip olması sıkıntı yaratır mı?

Yetişirsin. En geç 4 güne taşınsa 4. gün tekrar Turkcell' e başvur.

• Faturasızda buna benzer bir paket varmıdır?

• phatgit P kullanıcısına yanıt

Bütün operatörlerde son ayındaysan cayma bedeli çıkmaz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.