< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ) (8. sayfa)
-
-
Yanlış bilgilendirme yapmışsınız. Zira kampanya detay sayfasında yer alan bilgi bu şekilde değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba 10 gün önce türk telekoma geçmiştim türkcell e kızıp ama telekom çekimi yazlıkta yerlerde tekrar türkcell e geçeyim diyorum. Bu paketlerde detayda 4.5G de 100mbps üst sınır diyor. Yani 100 e sınırlamış. Her türlü telekomdan iyidir ama bu paketlerle milletin 150 gördüğü yerde bize 100 verecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaa 150 mbps olsa ne olacak 200 olsa ne olacak ? 100 mbps sanırsın çok düşük bir hız. Altı üstü kotalı internet ne yapacaksınız Steam'den oyun mu indireceksiniz ? Donma yapmadan işini görüyor mu görüyor ? Bitti, gitti.
-
Ben acaba bu paketler bu yüzden mi ucuz diye düşünüp platinum paketlere falan da bakmıştım ama hayır en pahalı pakette de aynı hız sınırı var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeş atarlı cevap yazmana gerek yok, burası bir forum burada insanlar akıllarına gelen soruları paylaşarak çözüm arıyor birbirlerine yardımcı oluyor. Bir alttaki arkadaş da aynı şekilde düşünüp sorgulamış ve cevabı paylaşmış olay bu kadar…
Arkadaşlar selam Turkcell e geçeceğim. Turkcell kullanıp,Beni davet etmek isteyen var mı?
100₺ migros çeki + 5gb kazanacak.
www.turkcell.com.trArkadaşını Turkcell’e Davet Et Kazan!https://www.turkcell.com.tr/kampanya/arkadasini-davet-et-kazan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
100 mbps yazıyor ama uygulanmıyor hocam. Ayrıca tt nin 20-30 mbps i zor gördüğü yerde turkcell de öoğu zaman 70-80 üstü alırsınız
Bunu ben sormuştum daha önce burada. Yeni tarifelere geçen varsa hız testi paylaşabilir mi?
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-de-ust-hiz-limiti-uygulaniyor-mu--159088605
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 3 Ağustos 2024; 16:50:30 > -
Vakit daralıyor 😂 bu konuda bilgisi olan var mı? Bir de marketten geçiş yaptığımızda marketteki görevlinin evrakları göndermesi/sisteme yüklemesi gecikirse geçiş süreci uzar. Diğer operatörlerin bir tanesine ait bayiden geçiş yapsak hangi operatör daha avantajlı?
Daha önce hiç denemedim ve de bu tarife git-gele uygun mu bilmiyorum (araştırın bence)
Ama ben olsaydım TT faturasız geçer, hat açıldığı gibi geri Turkcell'e başvururdum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yetişir. Ben perşembe akşamüstü Bimcell başvurdum, Cumartesi sabah taşındı. Bugünde tekrar Turkcell başvurdum.
Ben Turkcelliyim davet edebilirim.
Zaten artık tablet üzerinden yapılıyor evrakları geç girmesi gibi bir problem yok eskisi gibi.
-
Selam,
- TT'de 9 Eylül 2024'te taahhüt bitiyor, 9 Ağustos 23:59 fatura kesim, 7 veya 8 Ağustos'ta başvuru yapsam yeterli olur mu?
- Online eSim olarak başvuruda hat sahibinin kimliğinin eski tip olması sıkıntı yaratır mı?
-
Yetişirsin. En geç 4 güne taşınsa 4. gün tekrar Turkcell' e başvur.
-
Faturasızda buna benzer bir paket varmıdır?
Bütün operatörlerde son ayındaysan cayma bedeli çıkmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X