Git-gel yapmak için şöyle yöntem izleyeceğim. Uygunsuz bir durum var mı? Turk telekom bayisine gidip şuna taşıma yapmak: (e-sim olduğundan hat yok falan diyemezler. faturalı olduğundan 2-3 gün kullanınca fatura 15-20 tl bişey gelcek) turk telekomda hat açıldığı gün Tekrar Turkcell bayisine gidip numara taşıma yapmak (e-devlet ile uğraşmadan, normal düz bir şekilde sim kart alarak) var mıdır bir yamuk? |
1 AĞUSTOS 2024 TURKCELL YENİ KAMPANYA (YENİ HAT VE TAŞIMADA GEÇERLİ) (7. sayfa)
-
-
Gel-gitten bağımsız olarak 2 haftadır bu Telekom esim tarifesine geçiş yapmaya çalışıyorum. Bayiler “ bizim yetkimiz yok bölge müdürlüğüne gidip” diyor. Bölge müdürlüğü “Bizim yetkimiz yok bayilerin 360 isimli uygulamasından geçiliyor, bayiye gidin diyor.” Bayiyi sıkıştırdığımda “sistem bozuk, bu tarifeye geçişi kabul etmiyor.” gibi geçiştiriyor. Anlayacağınız bu tarifeye geçişte bir yol bulamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler yorum için. O zaman ücreti düşük olan başka bir tarife bulayım.
-
E-Devlet onayı düzeldi mi düzelmediyse düzeldiği zaman bilgi verebilir misiniz?
Düzelmedi maalesef. Dün öğleden beri böyle. Açıkçası dün düzeltmedilerse hafta sonu düzelteceklerini hiç sanmam ama ara sıra kontrol ediyorum yine de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
37 gün kalmış turkcell de taahhütün bitmesine ne kadar ceza çıkar git gel yapsak ?
-
sesli yanıt sistemi ile cayma bedelini öğrenebiliyormuşum. 37 güne 151 TL çıkartıyor bir şey değil. Hangi operatöre git gel yapmak mantıklı ? bimcel mi telekom mu ?
-
Bimcell için 2 tane bime gittim simkart kalmadı bizde dedi, başka bir bimi aradı orda var dendi, gün içi Turkcell’e geri dönmek için bimcelle geçiş yapacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Git gel için Turkcell’den çıkıp Turk Telekom’a geçiş için başvurdum 2 gün önce bu sabah hattım açıldı başvuru yapıcam ama e devlet hata veriyor bu yüzden online üzerinden başvuruda yapmıyorum hat üstüme değil mağazadan yapmak istesem çok saçma bi hal aldı bu iş
Bir şeyi doğru düzgün yapsalar şaşarım zaten :)
Türkcell-Bimcell-Türkcell dönüşümü tamamlandı. Bayiden…
Arkadaşlar sıkıntınız nedir tam olarak. Bayiye giderek faturasız hatta taşıma yapmak istiyorum e-sim olarak diyeceksiniz ve alacaksınız. Bunu yapmayan bayi zaten bayi değildir. Bayiliği olmayan telefonculara giderseniz değişik cevaplar tabi alırsınız. Vodafone sitesinde bayiler yazıyor. Turkcell 'de dışarıda beyaz zemine turkcell yazılı olanlar bayi. Telekom da siz bulun :). Gerçekte bayiliği olan bir telefoncu ben yapamam gibi birşey diyemez. Sizin tercihiniz en üst bayi olsun. Alt bayiler zarar görmesin : ) Esim veya fiziksel ne istiyorsanız vermek zorunda.
-
Üstadım arkadaşların sorunları biri yurtdışında şu an diğerinin hat başkasının üstüne gibi şeyler o yüzden çoğu online yapmak istiyor. ☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online işlem için bir fikrim yok açıkcası. Hizmette sorun yaşıyorsanız vatandaş hattından yardım isteyin. Yurtdışında olan arkadaşın işi çok zor. Bayiler yasal sahip olmadan işlem yapmaz.
-
Sorunun geneli E-Devletten onaylayamamız ben online olarak taşıcam ama e-sim almayacağım fiziksel olarak taşıcam zaten Turkcell kullanıyordum Turk Telekom yaptım şimdi geri geçicem fakat hat üstüme değil Annemin adına olduğu için bayiyle uğraşmak istemiyorum hat açıldı faturasız olarak şu an paket de alamıyorum bende çalışıyorum annemde bayiye gitmemiz biraz sıkıntı nasıl böyle bir sistem hata verebilir anlamış değilim
hocam bimcelldeyken iletişimi nasıl sağladınız? günlük paket falan mı?
-
Bayiye gitmeden sözleşmeye onay vermek için e-devlet kullanılıyor, o da şu an çalışmıyor o nedenle onaylayamıyoruz.
Merhaba başka operatöre geçip hat aktif olduğu zaman tekrar turkcell başvuru yapabilirsin bu sürede kaç gün kullandıysan omın ücreti çıkar istersen faturasız olarakta geçebilirsin
Bu sabah Bimcell geçiş sağlandı. Hemen Türkcell başvuru yapıldı. Haftasonu olduğu için evde wifi ile idare ediyorum . Almadım hiç paket. P.tesi sabah açılır zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 3 Ağustos 2024; 14:42:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X