Şimdi Ara

1 terra WD USB yi Pc görmüyor(KURTARANA 2 Adet (2x1 TERRA WD) (1 adet sıfır 1 ad kurtarılan WD) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
7.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli dostum inş. Anakartını yakmamıştır. eğer anakartın yanmadı ise çözüm vardır. Ankarada veri kurtaran yer var mı diye sormuşsun var.
  • mini win7 ile ve ya acronis disk director ile çaın tavsiyem flash belleğe boot edipte kullanmanızdır
  • Bilgisayara sağ tıkla Yönet/Disk Yönetimi sonra bahsettiğin diske sağ tıkla Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir de ve oradan harf ata.
    Sonra görünmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle

..........Orda kaldır seçeneğini denedim kaldırdım yeniden takınsa pc ınn en sağ altında disk sürücü başarı ile yüklendi diyo..............

kaldırdıktan sonra pc yi restrat ettiniz mi ?

device manager dan , Universal Serial Bus controllers altında ne kadar USB controller varsa hepsini tek tek uninstall edin .

sonra pc yi restrat edin . bir de böyle deneyin.

dediklerini yaptım. alet sağ altta yeni device olarak pnp olduğundan görüyor gibi işlem yapıyor ama nafile :)

ekran bu:

1 terra WD USB yi Pc görmüyor(KURTARANA 2 Adet (2x1 TERRA WD) (1 adet sıfır 1 ad kurtarılan WD)

• quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

Bilgisayarıma sağ tıklayıp / yönet / disk yönetimine tıklayınca orda hard diski görüyorsanız sağ tıklayıp "sürücü harfi ve yolu değiştir"e basıp yeni harf vermeyi dener misiniz.

hocam harf vermem için yukarda diski görmem lazım yukardakilere harf verilebiliyor. bunu Disk1 olarak görüyor ve altta sağ tuş yapınca dediğiniz seçeneklr çıkmıyor :)

1 terra WD USB yi Pc görmüyor(KURTARANA 2 Adet (2x1 TERRA WD) (1 adet sıfır 1 ad kurtarılan WD)

•  1 terra WD USB yi Pc görmüyor(KURTARANA 2 Adet (2x1 TERRA WD) (1 adet sıfır 1 ad kurtarılan WD)

seçenekler bunlar.. diske tıklayınca
  • İçindekiler önemli olmasa her şey çok kolay olacak da tükendim hocam ben Yardımcı olamadığım için üzgünüm.
  • WD external drive is not assigned a drive letter by Windows or Mac OSX and data on the drive is inaccessible

http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/search/1/a_id/1164/c/130/p/228,219,289#

Windows 8, 7, Vista, or XP............................karşısındaki Click Here for Instructions a tıklayın.

,,,,,,,,,

Critical: If you have data on the drive that you need, do not reformat the drive. You will need to perform data recovery on the drive, before you can proceed with reformatting the drive. With a damaged partition, there is data recovery software that may restore the data. You can research the various kinds on the internet.

If the drive doesn't show up in Disk Management, then the last option you have is to connect the drive to another PC. If it works, then there's an issue with either the hardware or drivers on the primary PC. You will then have to troubleshoot that computer and operating system. For help with the operating system, you will need to contact Microsoft Support. For help with the computer hardware, you will need to contact the computer manufacturer.

If the external drive does not show up on another PC, then the drive has failed. You will need to go to data recovery if you need the data on the drive. If the drive is under warranty, you can then replace it with us. Follow the links below.

öncelikle hdd yi başka pc de deneyin diyor ..................

eğer harici diskiniz denediğiniz bu başka pc de gözüküyorsa o zaman hata evvelki pc nizde ya hardware yada driver kaynaklıdır.

eğer harici diskiniz denediğiniz bu başka pc de dahi gözükmüyorsa , o zaman hdd bozulmuştur .

eğer hdd , garanti süresi içinde ise aşağıdaki linkten bizimle temasa geçerek değiştirebilirsiniz diyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cats.in.the.cradle -- 21 Ocak 2013; 16:49:31 >

• quote:

İçindekiler önemli olmasa her şey çok kolay olacak da tükendim hocam ben Yardımcı olamadığım için üzgünüm.

HD sentinal da surface scan yapacam ama aleti görmüyor, yani yemedi
    geriye bir tek şey kaldı üzerindeki kartları atarak sıfır 1 terra wd den takmak, onla kurtardık kurtardık yoksa yandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

quote:

İçindekiler önemli olmasa her şey çok kolay olacak da tükendim hocam ben Yardımcı olamadığım için üzgünüm.

geriye bir tek şey kaldı üzerindeki kartları atarak sıfır 1 terra wd den takmak, onla kurtardık kurtardık yoksa yandık

Umrunuzda olmadı ama Live Linux denediniz mi?

•  1 terra WD USB yi Pc görmüyor(KURTARANA 2 Adet (2x1 TERRA WD) (1 adet sıfır 1 ad kurtarılan WD)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

quote:

hocam denemek için yazılımı google dan bulamadım.
    link atın deniyeyim :)
    bendeki ayrıca windowws 7
    bu linux içinse işe yaramaz gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 21 Ocak 2013; 17:18:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: memduh66

Değerli dostum inş. Anakartını yakmamıştır. eğer anakartın yanmadı ise çözüm vardır. Ankarada veri kurtaran yer var mı diye sormuşsun var.

inşallah kart falan gitmiştir hocam . akşam aynısından alıp kartlarını değiştireceğim.
    tek seçenek sanırım son seçenek bu olacak :)
    ne yaptımsa yemedi geriye son seçenek yukarda arkaşaın dediği hdd nin arkasındaki kartı yenilemek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 21 Ocak 2013; 17:19:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

quote:

hocam denemek için yazılımı google dan bulamadım.
    link atın deniyeyim :)
    bendeki ayrıca windowws 7
    bu linux içinse işe yaramaz gibi :)

http://www.ubuntu.com/download/desktop/questions?distro=desktop&bits=32&release=latest

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bu ubundu içinde download edeceğimiz proğram linki nerde var ben göremedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 21 Ocak 2013; 17:34:01 >
  • quote:

hocam bu ubundu içinde download edeceğimiz proğram linki nerde var ben göremedim :)

Program degil isletim sistemi no thanks ile devam edim img i cekip cd ye yazin cd ile boot edin.

• Ontrack EasyRecovery Professional
  • aleti başka işletim sistemi ile denedim zaten
    PS3 de denedim eskiden takınca direk içindeki dosyaları görüyordu. yani bu ubundu beni peks sarmadı eldeki pc de çökerse yandık

WD yi daha önce fat32 şeklinde formatlamaıştım. hem ps3 hemde windows görsün diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 21 Ocak 2013; 17:54:59 >
  • quote:

aleti başka işletim sistemi ile denedim zaten
    PS3 de denedim eskiden takınca direk içindeki dosyaları görüyordu. yani bu ubundu beni peks sarmadı eldeki pc de çökerse yandık

WD yi daha önce fat32 şeklinde formatlamaıştım. hem ps3 hemde windows görsün diye

Elinizdeki pc neden coksun ...
    Ps3 driverlari farkli ubuntu farkli neyse sizi sarmadiysa, siz onu sarip amerikaya gonderirsiniz. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 21 Ocak 2013; 17:59:05 >
  • seçenekler bunlar.. diske tıklayınca.......üstteki resimde zaten disk1 olarak gözüküyor ama başlatılmamış diyor ; başlatmanız gerekiyor . küçük kutudan diski başlata tıklayın .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.