Şimdi Ara

1 terra WD USB yi Pc görmüyor(KURTARANA 2 Adet (2x1 TERRA WD) (1 adet sıfır 1 ad kurtarılan WD) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
7.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msamy

"içindeki HDD yi söküp bakmak geliyor dönüp dönmediğini anlamak için"
    "biraz tıkladım belki takılmıştır diye ama değişen birşey olmadı"
    Ben de bu adama driver diyorum live Linux diyorum,yazık harcadığım zamana yazık...

live linux olayını açarmısınız lütfen nasıl olacak (bende de aynı sorun var ama benimki dahili wd 2 tb ama sorunlar birebir aynısı)

Ubuntu/Fedora/vs vs gibi live olarak çalışan bir Linux'ın imaj dosyasını indirip Cd'ye yazdırın.
    Pc'yi Cd ile açın(yükleme filan yapmaz kapatıp normal bir şekilde açarsanız eski sisteminiz açılır).
    Muhtemelen diskiniz ve dosyalarınız gözükecektir.
  • aynısından 1 adet daha alsam onun kartını buna taksam olur mu?
    alet resimdeki ile aynı :
    http://www.flipkart.com/wd-elements-se-1-tb-usb-3-0-hard-drive-black/p/itmd7yggq2gqjp99
  • hocam disk dönüyor. kulağıma koyunca ses geliyor kablosunu çıkarınca ses gidiyor bu en azından sevindirici
    içindeki disk sağlam gibi
  • Ubuntu'da deneyin bir.
  • değişik usb kablosu denedinmi ?

çoğu kez bu kablolarda sorun çıkıyor büyük ihtimal denemişsindir ama bir hatırlatayım dedim
  • Aynısından bende aldım, benimde başıma geldi. Bende aygıt yöneticisinde görmüyordu, imkanı yok düzeltemedik. Vatan'dan çek almak zorunda kaldım, içindeki 700GB'lık arşivimle birlikte. Çok koymuştu bana.

Google'da hdd kurtarma merkezi tarzında aratırsanız bu işi ankarada ücretle yapanlar vardı sanırım, fakat fiyatlar biraz uçuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Eğer format,biçimlendirme gibi bir işlem yapmadıysanız kesinlikle kurtaran program mevcut.Bu program ile diskinizin içindekileri aynı isimle görüp başka bir diske kopyalamanız gerekiyor.Programın adı Runtime GetDataBack v4.32 olup kesinlikle tarafımdan denenmiş,zamanında benim verilerimi kurtarmamda imdadıma yetişmiştir.

Bunu nasıl yapacağım. Evde 1 adet websiteden dijital 500 gb ona nasıl aatcağım?

Bilgisayarınıza hiç harici hdd bağlamadınız mı ? bu program size harddiskiniz içindeki herşeyi nasıl,ne isimde yüklüyse aynen gösterecek.Sizde size gerekli olanları bu hdd içinden başka bir hdd ye kopyalayıp verilerinizi kurtaracaksınız.Bunları anlatmamın gayesi size yardımcı olabilmek içindir.Vereceğiniz 1 tb hdd için değildir ve böyle bir isteğim olmadığı gibi versenizde almam.Programı sizin için upload ettim.Linkini aşşağıda veriyorum.

http://www.dosya.tc/server27/xTbtMV/RuntimeGetDataBackv4.32.rar.html

programı denedim FAT olanda da NTFS olandada denedim sadece C: yı görüyor.

1 terra WD harici USB nin içine erişebilsem bu program iş görecek..
    lambası aletin sazan gibi yanıp yanıp sönüyor. yani içindeki HDD yi söküp bakmak geliyor dönüp dönmediğini anlamak için
    biraz tıkladım belki takılmıştır diye ama değişen birşey olmadı. koca bir gün uğraştım elde sıfır..
    sizlerde çok yardımcı oldunuz ama sonuçta olmadı. geriye kartı değiştirmek kaldı ondada olmaz ise ne yapacağımı kara kara düşünüyorum. içindeki dosyalar çok öenemli mutlaka kurtarmamda lazım

Programda C: yi gördüğünüz yerin sağında 2 adet küçük siyah ok var.Bu oklardan alttakine tıkladınız mı ? tıkladığınızda görünmeyen diskinizin görünmesi lazım.

• 1- baska bilgisayarda deneyin.
    2- baska kablo ile deneyin.
    3- disk kasası açılabiliyorsa içindeki diski masaüstü bir pcde deneyin. ya da baska bi disk kutusuna bağlamayı...
    4- hala gorunmuyorsa get data back ntfs & fat ile tarayın. onlarca terabit kurtardım bu programla.
  • ne yapsam yemedi arkadaşlar gece 03:00 a kadar uğraştım ve bittim
    kafayı yedirdi bana. geriye kablo, pcb kartı, kaldı
    1 adet alarak deneyeceğim onunda içindeki kart farklı çıkarsa yandık.
    bendeki kablosu sert olan 1 terra WD ..son çıkanların kablosu falan değişmiş, içide değişmiş olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 22 Ocak 2013; 12:40:36 >
  • bugün aynısından 1 adet aldım. içinden çıkan yeni kabloyu eski WD ye taktımçalışmadı.
    Sonra yeni aldığım 1 terra WD nin PCB kartını söktüm arızalı olana taktım çalışmadı.
    ne kabloda nede PCB de arza var. bundan eminim yeni olanda eski pcb var çalışıyor, eski kablo ile deniyorum çalışıyor. hem kabloyu hem PCB yi ELEDİM!!!
    yeni aldığımda şu an eski 1 terra WD nin PCB kartı var şakır şakır çalışıyor.
    yalnız en azından E: olarak yeni aldığımı gördüğü için E: olduğu kesin
    bende cmd yazdım dosa yeni olanla geçtim TABİKİ ESKİ OLAN E: yazınca geçrisiz komut diyor yani c: den E: ye geçmiyor.. ben yeni ile E: ya geldim.
    sonra eski olanı taktım.
    format /FS:FAT32 E: yazdım yemedi

Aynı komutu sıfır olarak taktığıma NTFS yi FAT32 ye çevirmek istiyorsanız label girin devam edin diyor yani formatladam anında formatlıyacak.
    sonuç: elde var sıfıra sıfır.. 200 papele yeni 1 adet aldım direk başa döndüm. lamba devamlı yanıyor sanki hdd ye pc erişemiyor kulağımı koyuncada Dönmüyor

diğeri ilk başlarken vınnn deyip dönüyor sesi duyuyorum.. sorun pc den komur gitmiyor... yani gitse yiyecek..
    bu noktadan sonra ne önerirsiniz?????
    yeni aldığım için aynı komutu yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 23 Ocak 2013; 19:07:13 >

• tekrar playstation da denediniz mi ?
  • R-Studio.v4.5 bu programı kurup denesene görecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle

tekrar playstation da denediniz mi ?

bir deniyeyeim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspirin_00

R-Studio.v4.5 bu programı kurup denesene görecek mi ?

çalışan demo sürümü google da yok hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle

tekrar playstation da denediniz mi ?

PS3 görmedi hocam.. yani 1 teraa WD ye hiç bir şekilde erişemiyorum. akıl işi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 23 Ocak 2013; 20:36:36 >
  • quote:

hocam disk dönüyor. kulağıma koyunca ses geliyor kablosunu çıkarınca ses gidiyor bu en azından sevindirici

bu msj ım yanlıiş disk dönmüyor. ben o gün dinlediğimde sanırım pc notebook dan gelen sesi usb hdd den gelen ses sanmışım..bugün bundan eminim....
  • şunu dün denemiştiniz olmamıştı ,
    device manager dan , Universal Serial Bus controllers altında ne kadar USB controller varsa hepsini tek tek uninstall edip
    pc yi restrat etmek.

bunu denerken yani restart ederken hdd pc ye bağlı ve güç adptörü de takılı idi değil mi ; eğer öyle değil idi ise , kablolar takılı iken deneyin bir .
  • beslemeyi usb üzerinden alıyor. denedim olmadı hocam

ilk başta pnp olarak wd 1042 usb yükleniyor dyor, yazılımınıda yüklüyor ama wd ortalıkta görünmüyor..
    görse zaten lamba düz yanacak.. devamlı yanıp yanıp sönüyor ...diğerinde gördüğü an düz yanıyor :)
    ö.m den attığınızıda denedim olmadı hocam :)
  • kardeş ben özel mesaj atmadım ki ?
  • quote:

quote:

hocam disk dönüyor. kulağıma koyunca ses geliyor kablosunu çıkarınca ses gidiyor bu en azından sevindirici

bu msj ım yanlıiş disk dönmüyor. ben o gün dinlediğimde sanırım pc notebook dan gelen sesi usb hdd den gelen ses sanmışım..bugün bundan eminim....

disk dönmüyorsa çalışması mümkün değil

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.