Şimdi Ara

1 terra WD USB yi Pc görmüyor(KURTARANA 2 Adet (2x1 TERRA WD) (1 adet sıfır 1 ad kurtarılan WD) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
7.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer format,biçimlendirme gibi bir işlem yapmadıysanız kesinlikle kurtaran program mevcut.Bu program ile diskinizin içindekileri aynı isimle görüp başka bir diske kopyalamanız gerekiyor.Programın adı Runtime GetDataBack v4.32 olup kesinlikle tarafımdan denenmiş,zamanında benim verilerimi kurtarmamda imdadıma yetişmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 21 Ocak 2013; 19:18:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Eğer format,biçimlendirme gibi bir işlem yapmadıysanız kesinlikle kurtaran program mevcut.Bu program ile diskinizin içindekileri aynı isimle görüp başka bir diske kopyalamanız gerekiyor.Programın adı Runtime GetDataBack v4.32 olup kesinlikle tarafımdan denenmiş,zamanında benim verilerimi kurtarmamda imdadıma yetişmiştir.

Bunu nasıl yapacağım. Evde 1 adet websiteden dijital 500 gb ona nasıl aatcağım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende şöyle bir şey önerim biosa girin bağlantı türünü ide yapın bir bakalım ne dicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 terra WD USB yi Pc görmüyor(KURTARANA 1 TERRA WD HEDİYE EDİLECEKTİR)

konu başlığına yazdığın taahhütü mesaj içeriğinede yazda senin verdiğin söze güvenip yardımcı olmak isteyecek insanlar o yazıyı alınıtılasınlar sonradan yok ben öyle bişey dememiştim yok kendim hallettim zaten falan fişmekana yatıpta kaçma sonra. Hani yapmazsında sözünde durmayanlarıda çok gördük biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

quote:

Eğer format,biçimlendirme gibi bir işlem yapmadıysanız kesinlikle kurtaran program mevcut.Bu program ile diskinizin içindekileri aynı isimle görüp başka bir diske kopyalamanız gerekiyor.Programın adı Runtime GetDataBack v4.32 olup kesinlikle tarafımdan denenmiş,zamanında benim verilerimi kurtarmamda imdadıma yetişmiştir.

Bilgisayarınıza hiç harici hdd bağlamadınız mı ? bu program size harddiskiniz içindeki herşeyi nasıl,ne isimde yüklüyse aynen gösterecek.Sizde size gerekli olanları bu hdd içinden başka bir hdd ye kopyalayıp verilerinizi kurtaracaksınız.Bunları anlatmamın gayesi size yardımcı olabilmek içindir.Vereceğiniz 1 tb hdd için değildir ve böyle bir isteğim olmadığı gibi versenizde almam.Programı sizin için upload ettim.Linkini aşşağıda veriyorum.

http://www.dosya.tc/server27/xTbtMV/RuntimeGetDataBackv4.32.rar.html

• tamamada hiç bir şekilde WD USB nin içini göremiyorum. görsem dediğinizi yapabilirim.
  • Sizin bahsini ettiğiniz önemli verilerinizin olduğu disk WD USB dediğiniz disk mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle

seçenekler bunlar.. diske tıklayınca.......üstteki resimde zaten disk1 olarak gözüküyor ama başlatılmamış diyor ; başlatmanız gerekiyor . küçük kutudan diski başlata tıklayın .

1 terra WD USB yi Pc görmüyor(KURTARANA 2 Adet (2x1 TERRA WD) (1 adet sıfır 1 ad kurtarılan WD)

diski başlat deyince yulardaki msj çıkyor :)

• quote:

Sizin bahsini ettiğiniz önemli verilerinizin olduğu disk WD USB dediğiniz disk mi ?

evet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

quote:

Bilgisayarınıza hiç harici hdd bağlamadınız mı ? bu program size harddiskiniz içindeki herşeyi nasıl,ne isimde yüklüyse aynen gösterecek.Sizde size gerekli olanları bu hdd içinden başka bir hdd ye kopyalayıp verilerinizi kurtaracaksınız.Bunları anlatmamın gayesi size yardımcı olabilmek içindir.Vereceğiniz 1 tb hdd için değildir ve böyle bir isteğim olmadığı gibi versenizde almam.Programı sizin için upload ettim.Linkini aşşağıda veriyorum.

http://www.dosya.tc/server27/xTbtMV/RuntimeGetDataBackv4.32.rar.html

programı denedim FAT olanda da NTFS olandada denedim sadece C: yı görüyor.

1 terra WD harici USB nin içine erişebilsem bu program iş görecek..
    lambası aletin sazan gibi yanıp yanıp sönüyor. yani içindeki HDD yi söküp bakmak geliyor dönüp dönmediğini anlamak için
    biraz tıkladım belki takılmıştır diye ama değişen birşey olmadı. koca bir gün uğraştım elde sıfır..
    sizlerde çok yardımcı oldunuz ama sonuçta olmadı. geriye kartı değiştirmek kaldı ondada olmaz ise ne yapacağımı kara kara düşünüyorum. içindeki dosyalar çok öenemli mutlaka kurtarmamda lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 21 Ocak 2013; 21:20:20 >

• abi şimdi normal windows kurarken nereye kuracağını sormaya geldiğinde orda görünüyormu

şöyle başlayalım önce elektirik kaplosunu bi değiş bağlantı kaplosunu başka yere tak

sonra tak win 7 c sini kurulum yapar gibi gel orda görüyorsa format at xp cd varsa daha garanti olur ikisindede dene sen formatı at içindekileri kurtarma işini bana burak

tabi soru şu format esnasında orda görüyormu + Master/Slave ayarlar ne durumda artık herşeyden şüpenlemek zorundasın birde biçimleme yapabiliyormusun normal windowsta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 21 Ocak 2013; 21:23:31 >
  • aygıt yöneticisinden kaldır dediğimde USB WD ile bağlantıyı kesmesi lazım yani ışığın sönmesi lazım ama ışık sönmüyor. harici diskin önündeki ışık yanıp yanıp sönüyor evrensel aygıltlardan bende yanıp sönen ışıklı mouse vardı onu kaldırdığımda ışığıda söndü mouse inaktif oldu yani mause ikonu dondu kaldı
    benim anladığım pc ile bunun arasında bir iletişim yok gibi ama şimdi pc yi reset etsem gidiyor USB WD yi görüyor, tanıyor ve kuruyor ama gelgelelim pc de yok
    şaştım kaldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 21 Ocak 2013; 21:36:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

abi şimdi normal windows kurarken nereye kuracağını sormaya geldiğinde orda görünüyormu

şöyle başlayalım önce elektirik kaplosunu bi değiş bağlantı kaplosunu başka yere tak

sonra tak win 7 c sini kurulum yapar gibi gel orda görüyorsa format at xp cd varsa daha garanti olur ikisindede dene sen formatı at içindekileri kurtarma işini bana burak

tabi soru şu format esnasında orda görüyormu + Master/Slave ayarlar ne durumda artık herşeyden şüpenlemek zorundasın birde biçimleme yapabiliyormusun normal windowsta

alet beslemesini usb den alıyor
    aletin resmi aşağıda bendekide aynı bundan :)
    http://www.flipkart.com/wd-elements-se-1-tb-usb-3-0-hard-drive-black/p/itmd7yggq2gqjp99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 21 Ocak 2013; 21:39:31 >

• "içindeki HDD yi söküp bakmak geliyor dönüp dönmediğini anlamak için"
    "biraz tıkladım belki takılmıştır diye ama değişen birşey olmadı"
    Ben de bu adama driver diyorum live Linux diyorum,yazık harcadığım zamana yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 21 Ocak 2013; 21:42:42 >
  •  1 terra WD USB yi Pc görmüyor(KURTARANA 2 Adet (2x1 TERRA WD) (1 adet sıfır 1 ad kurtarılan WD)

şimdi buna baglantı türü yok dicek kasada
  • sadece notebook var bende..
    kasalı pc malesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

"içindeki HDD yi söküp bakmak geliyor dönüp dönmediğini anlamak için"
    Ben de bu adama driver diyorum live Linux diyorum,yazık harcadığım zamana yazık...

hocam bir arkadaş hafiften tıkıla dedi. telefonda görüştüğüm bir arkadaş..
    banada mantıklı gelmedi ama hdd nin kafası takılmış olabilir dedi .
    ben de hafifften tıkladım :)
  • abi bütün komşuları gezeceksin arkadaşlarını dolaşacaksın tek tek herkesin bilgisarında deniyeceksin başka yolu kalmadı gibi

ve her taktığın bilgisarayda hangi tepkiyi veriyor elinde kağıt kalem not alıcaksın burda bizimle paylaşacaksın diye düşünüyorum
  • "içindeki HDD yi söküp bakmak geliyor dönüp dönmediğini anlamak için"

live linux olayını açarmısınız lütfen nasıl olacak (bende de aynı sorun var ama benimki dahili wd 2 tb ama sorunlar birebir aynısı)
  • HDD'nin kartı bozulmuş gibi görünüyor. Aleti takınca titrer zaten diskin dönmesiyle. Dönüyorsa sıkıntı yok. Yurtdışından modele uygun kart getirtilebilir. Formatlasan bile PC gördüğü sürece üzerine veri yazmazsan kurtarılabiliyor. Zamanında formatladığım 400 GB geri döndürdüm.

Sizde veriler duruyor. Sadece PC tam görmüyor. O da kart yüzünden. HDD'nin tam marka ve modelini yazarsanız küçük bir araştırma yapabilirim kart için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.