Bildirim
+1 TV Yayına başladı frekans 12540 H 30000
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet bu frekanstan yayına başladı ama görüntü çok kötü. İnşallah ilerde düzelir. Digitürkte sorun yok güzel.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
dandik frekans almış bu tür kanallarda reklam almıyor benim takip ettiğim kadarıyla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teledunyada olacakmi fikri olan paylasirmi
quote:
Orijinalden alıntı: Bülent Çelik
Teledunyada olacakmi fikri olan paylasirmi
Tahmınım tüm platformlarda olurlar çünkü yayına çok iddalı girdiler. Mutlaka yayın grafiğini yükseltmek için tüm medyada yayın yapaçaklardır.
Lene Arkadadim Tesekkurler Umarim Bir an once gelir.Ayrica sana sunuda sormak isterim pro7 kanaliyla ilgili bilgin varmi teledunyada konusuluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Bülent Çelik
Lene Arkadadim Tesekkurler Umarim Bir an once gelir.Ayrica sana sunuda sormak isterim pro7 kanaliyla ilgili bilgin varmi teledunyada konusuluyor.
O işlere @kartilki bakıyor birazdan gelir bilgi verir
Benim bi fikrim yok maalesef
Kartilkisiyle formdasiz kendisiyle yazismaktayim bu yonde Hemen hemen herkezden bilgi aliyorum bu yonde Lene arkadasim Turksat ankara bolgemudurlugunu bu konu icinde aradim Calismalar var dendi Hani olurda sizler bilhi sahibi olabilirsiniz diye dusumdum tesekkur ederim arkadasim.
12540 girdim 12541 girdim ama kanal çıkmıyor. sebebi ne olabilir acaba ? Tp listesine ekleniyor frekans ama kanal çıkmıyor hiç -
+1 kanalının frekansını ekledim ama çıkmıyor. sebebi nedir acaba -
12541
40 degil
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
12541
40 degil
12541 girdim ama kanal gelmedi halen. ne yapmalı -
quote:
Orijinalden alıntı: erhanbaba62
quote:
12541
40 degil
12541 girdim ama kanal gelmedi halen. ne yapmalı
http://turksat.net/1-tv-frekans.html
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erhanbaba62
quote:
12541
40 degil
12541 girdim ama kanal gelmedi halen. ne yapmalı
http://turksat.net/1-tv-frekans.html
Frekans: 12541 MHz
Polarizasyon: H (Yatay)
Symbol Rate: 30000
Fec: 3 / 4
tamam işte bu frekansı girdim ama kanal yayını gelmiyor. ben bunun sebebini sormuştum
-
vatana millete hayırlı uğurlu olsun -
bu kanal8 ayarlayinca halk tv ve ulusal kanal gidiyor. onlari ayarlayinca da sinyali oldugu halde arti 1 gidiyor olayi cozemedim:/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X