Bildirim
1. ve 2. öğretim arasındaki farklar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
önce kalksın o zaman düşünürüz.
2.öğretim daha iyi bence bütün gün sana kalıyor. -
Bildiğim kadarıyla eğitim açısından bir fark yok. Mezun olduktan sonra diplomanda da, normal öğretimden farklı bir şey yazmayacak. İkinci öğretimin puanlarının düşük olmasının 1. nedeni yüksek harç parasıydı ki o da kalkacak diyorlar. Bir diğeri ise çoğu kişinin dışarıda gezip dolaştığı belki konserlere filan gittiği saatlerde sen derste olacaksın. Tabii haftasonları için geçerli değil bir durum. Kafa edngi ikinci öğretim okuyan arkadaşlar da edindin mi hiçbir sorun teşkil etmez. Erciyes üniversitesi mkü'den çok daha iyidir. Erciyes'te ikinci öğretimi tavsiye ederim, ama sen yine de iyice düşün -
quote:
Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem
Bildiğim kadarıyla eğitim açısından bir fark yok. Mezun olduktan sonra diplomanda da, normal öğretimden farklı bir şey yazmayacak. İkinci öğretimin puanlarının düşük olmasının 1. nedeni yüksek harç parasıydı ki o da kalkacak diyorlar. Bir diğeri ise çoğu kişinin dışarıda gezip dolaştığı belki konserlere filan gittiği saatlerde sen derste olacaksın. Tabii haftasonları için geçerli değil bir durum. Kafa edngi ikinci öğretim okuyan arkadaşlar da edindin mi hiçbir sorun teşkil etmez. Erciyes üniversitesi mkü'den çok daha iyidir. Erciyes'te ikinci öğretimi tavsiye ederim, ama sen yine de iyice düşün
Peki ders saati farkı var mı?Yani 1. öğretimler 7 saat görüyosa 2. öğretim daha az mı görüyo?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X