Şimdi Ara

1 yaşındaki kuş alışırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadasım kendi evinde baktıgı 2 kustan birini bana verdi 1 yasındaymıs iki kuş çok kavga edıolarmıs o yuzden erkegi verdi her neyse şimdi bu kuş bize ve eve alısırmı evcillesirmi herkez yavruyken al demıs ama 1 yasında kuş ne yapmak gerekır gidip konusuyoruz ama işe yararmı ortalama kaç ay sonra alısır bize bide tırnagı falan baya uzundu kumlu tünek aldım işe yarar diyorlar siz ne diceksiniz bu konuda. bana verirken kuş aya hırçın dedi napalım önerileri bekliyorum

• Kuşun türü nedir ? Muhabbetse erkeğini vermesi iyi olmuş. Dişilere göre daha çok uysal ve daha çok konuşma yeteneğine sahiptirler. Ben 2.5 aylıkken almıştım 10-15 gün sonra sakallarımla oynuyodu :) Küçük olması alışması için iyi olur. Lakin 1 yaşındaki bir kuşu alıştırman küçüklere oranla biraz daha zordur. Arkadaşım 7 aylıkken almıştı nasıl eğittiyse kuşu kısa süre içerisinde benim kuştan daha çok uysal davranıyodu. Bu bi yönden kuşada bağlı. Onunla iyi bi şekilde ilgilenirsen kısa süre içerisinde küçük samimi bir dostun olur.
  • kuş sanırım yerli tabir edilen muhabbet cinsi ugrasıyoruz daha gelelı 4 gün falan oldu alısır heralde umit ediyorum 3-4 ay sonra yanına dişi almak istiyorum çünkü benım kuş baya kızışmış acaba dişiyi aldıktan sonra başıma daha büyük bir sorumlulukmu alırım ne dersiniz
  • Kafesin kapısını arada açık bırak gezsin kendi girer alışsın hemen çıkmayabilir. kafesteyken elini uzat kaçarsa zorlama hergün yap zamanla alışır.
  • birşey daha soracagım gecelerı gızlıce karanlıkta gidiyorum kuş arkasını dönmüş sabit bir şekilde duruo ve gözleri açık bunlar böylemı uyuyor ya
  • Gizlice değildir o anlamıştır :) sabit durması normalde gece uyar o merak etme sen gelince öyle yapmıstır. birde yenise tedirgin olabilir.
  • Alısır ama cok zor kardesım hıc ugrasma onu satıp gıt 2-3 aylık kus al erkek ama onu dal darıyla alıstır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş dogru söylüyor .D sakın kuşu zorlama yoksa kuşu dışarı çıkarmaya zor alıştırırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.