Steganos VPN Online Shield, açma/kapama anahtarına sahip bir VPN kullanmayı kolaylaştırır. Çevrimiçi güvenliği ve gizliliği geliştirmek için VPN olmayan birçok yararlı özelliği bir araya getirerek kalabalık bir pazarda sağlam bir rakip haline getiriyor. Ana Özellikler Bilgisayar korsanlarına karşı güvenli ve reklamsız Her WiFi ve kablosuz ağda dünya çapında koruma Bölgesel içerik bloklarından arındırılmış Maksimum anonimlik ve gözlemden uzak Desteklenen İşletim Sistemi: Windows 11/10/8.1/8/7/Vista (32/64 bit) 1. Adım. Giriş yapmak veya ücretsiz olarak yeni bir hesap oluşturmak için Steganos hesap sayfasına gidin: 2. Adım. Bu Steganos VPN Çevrimiçi Kalkan hediye sayfasını açın ve e-posta adresinizi girin, ardından ücretsiz lisans kodunu almak için düğmeye basın! 3. Adım. Etkinleştirme için Steganos VPN Online Shield seri numaranızı içeren ikinci bir e-posta gönderilecektir. Adım 4. “Seri Numarasını Girin” sayfasına gidin; seri numaranızı girin ve Kullan'a tıklayın: 5. Adım. Resmi yükleyiciyi buradan indirin: http://file.steganos.com/software/sosint.exe Kurulumdan sonra yazılımı başlatın ve mevcut hesabınızda oturum açın: Şimdi bu VPN yazılımının keyfini 1 yıl boyunca çıkarın! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunnn -- 25 Aralık 2023; 11:12:21 > |
Bildirim