Şimdi Ara

1 yıldır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Aresteki eski charımı istiyorum.. Ticket atacaqım premium yok Ama yinede bir sansımı deniyeceqim.. ßanlanmıstım..Sadece itemlerimi aLmak istiyorum.. Sizce nasıl bir ticket atayım.. Simdiden tskler..Char zaten 35-37 arası bisey Ama qb aLmıstım 1 sene once icinde item fln var

• help ama inqilizceciler buraya ! Come here bee
  • up ya birisi yoq mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daRkfuN3r4L -- 2 Ekim 2007; 21:11:54 >
  • 26 bakınma ama hic cevap.. Kustum ama hea
  • bosuna yardım isteme en kral ingilizce konusmayıda göndersen çardan zerre vermezler 1 bardak su iç çarın üstüne..

• quote:

Orjinalden alıntı: elweda

bosuna yardım isteme en kral ingilizce konusmayıda göndersen çardan zerre vermezler 1 bardak su iç çarın üstüne..

1 yıl once ictim ben onu bi cafede
  • quote:

bosuna yardım isteme en kral ingilizce konusmayıda göndersen çardan zerre vermezler 1 bardak su iç çarın üstüne..

bilmiyorsun bari konuşma !!

Arkadaş banın açılabılır.Ben Cypherda oynarken lvl 79 bır okcu vardı,hatta adınıda vereyım nacati,adam paramunda koxpla kasarken 79 lvl %90 mı neydi banlandı.Banlanmasaydı tüm serverlardaki ilk lvl 80 olacakdı.Neyse aradan 1-2 ay geçti ben bu adamı emc'de gördüm ve çıplaktı.Hemen tahmın ettım itemleri alması için banının bır sureliğine açtıklarını.Başka bır forumada yazdım hatta teyid ettıler sadece itemleri alınması için banın açıldıgını.Ama çok uğraşman lazım,ısrar etmen lazım,adamlar hayır dedıkçe ticked atman lazım,peşini bırakmazsan açılabılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 senelik ilişkim bitti
    3 yıl önce açıldı
    1,5 Yıllık Değişimim(SS'li)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnighTR

quote:

bilmiyorsun bari konuşma !!

Arkadaş banın açılabılır.Ben Cypherda oynarken lvl 79 bır okcu vardı,hatta adınıda vereyım nacati,adam paramunda koxpla kasarken 79 lvl %90 mı neydi banlandı.Banlanmasaydı tüm serverlardaki ilk lvl 80 olacakdı.Neyse aradan 1-2 ay geçti ben bu adamı emc'de gördüm ve çıplaktı.Hemen tahmın ettım itemleri alması için banının bır sureliğine açtıklarını.Başka bır forumada yazdım hatta teyid ettıler sadece itemleri alınması için banın açıldıgını.Ama çok uğraşman lazım,ısrar etmen lazım,adamlar hayır dedıkçe ticked atman lazım,peşini bırakmazsan açılabılır.

İnqilizce konusunda heLp

• bana göre imkansız... açmazlar hocam lvl olsa hadi neyse
  • acmazlar benim 3 ay once maneste charım banlandı hemde full itemli +8 shard +8 citin set rol pp elf belt re bide 21 gb para vardı charı banladılar.3 gun boyunca 60 tane ticket attım ama hep aynı cevap hemde ticket attıgım zaman yanımda ingilizceyi ana dili gibi konusan birisi vardı.Ama yapmadılar
  • İmpossible İs Nothing Denemeye devam et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.