Şimdi Ara

1 yıldır karınla uğraşmama rağmen baklava oluşmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,yaklaşık 2.5 yıldır body building yapıyorum ve 1 yıldır karına çok önem veriyorum ama istediğim karna ulaşamadım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum,spor hoclarımın tavsiyelerine göre her şeyi yapıyorum ama baklava oluşmuyor.3 4 ay yapıp baklava çıkartanları görünce spor yapmaktan soğuyorum bu konuda bilgisi olan biri beni bilgilendirirse çok iyi olur ya teşekkürler.
    Boyum :1,87
    Kilo : 80

• abi bak karın kası salonda değil MUTFAKTA yapılır.sen aldığın yağ ve karbonhidratı düzene sokmazsan o karın kasları gözükmez.merak etme senin zaten şu an gayet iyi karın kasın var.yağı yakacaksın artık,bilinçli bir diyete gireceksin.
  • 2.5 yıl bu sporla uğraşıp karın kaslarının çalışmayla değil asıl yağ oranını düşürmekle gözüktüğünü öğrenemedin mi ? Yağ oranını %10 un altına çek çok rahat gözükür.
  • 167 ye 47 gibi bir kilom var ama buna rağmen göbek bölgem yağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mevesk

167 ye 47 gibi bir kilom var ama buna rağmen göbek bölgem yağlı

47 kilo Rüzgar estiğinde falan sıkıntı yaşıyor musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla dostum 68 kilodan düştüm şimdi böyle diyorsunda küçükken çok şişko diye dalga geçtiler bende 4 ayda 44 e kadar düştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

vurma birader öldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla dostum 68 kilodan düştüm şimdi böyle diyorsunda küçükken çok şişko diye dalga geçtiler bende 4 ayda 44 e kadar düştüm

Millet dalga geçiyor diye bu işlere girmeseymişsin keşke. Ben de benzer şekilde kilo kaybı yaşamıştım sonra çok pişman oldum, bir an önce kilo almaya bak dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

quote:

vurma birader öldü

Dostum gerçekten yaşadıklarımı bilsen böyle konuşurmuydun bilmiyorum.

• quote:

quote:

Valla dostum 68 kilodan düştüm şimdi böyle diyorsunda küçükken çok şişko diye dalga geçtiler bende 4 ayda 44 e kadar düştüm

Millet dalga geçiyor diye bu işlere girmeseymişsin keşke. Ben de benzer şekilde kilo kaybı yaşamıştım sonra çok pişman oldum, bir an önce kilo almaya bak dostum.

2 3 haftadır aşırı derecede yiyorum birden kilo alma çatlaklara yol açarmı mezoyum istediğim zaman kilo alabilirim

• Ben de 167 ye 65 falanım ama hafif bi göbek haricinde fazlam yok. Sen neyi, nasıl dert ettin de o kiloya düştün. Bana S bedenlerin bile bol geldiği oluyor. Sen ne giyiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Ben de 167 ye 65 falanım ama hafif bi göbek haricinde fazlam yok. Sen neyi, nasıl dert ettin de o kiloya düştün. Bana S bedenlerin bile bol geldiği oluyor. Sen ne giyiyorsun?

Bende s giyiyorum.Gerçekten çevremde ki insanlar o kadar dalga geçtiği artık gına geldi ve başladım hepsi Allahından bulsun

• Nemesis1905 N kullanıcısına yanıt
    2.5 yıl boşa gitmiş usta, kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

2.5 yıl boşa gitmiş usta, kusura bakma

Spor sadece kas içinmidir ? 2 .5 yıl sigara içen biri ile 2 .5 yıl spor yapan biri arasında fark vardır ondan boşa gittiğini sanmıyorum ben
  • Fernando Sucre kullanıcısına yanıt
    spor "sağlık" içindir, 2.5 yıl spor yapmış bir kişi baklavam çıkmıyor diyorsa bilgisi sıfırdır ve o kadar yıl boşa gitmiştir derim ben
    kas anlamında birşey söylemedim zaten hocam
  • baklava tabii ki mutfakta yapılır başka nerde yapılcak?
  • quote:

quote:

quote:

2 3 haftadır aşırı derecede yiyorum birden kilo alma çatlaklara yol açarmı mezoyum istediğim zaman kilo alabilirim

Bişey olmaz kardeş ye sen.

• Hocam senin bildiğin her şeyi bende biliyorum emin olabilirsin hocam yağı kes dedi,şeker kes dedi protein karbonhidrat yüklen dediki bunun için diyetisyendende program alıyorum yaklaşık 2.5 yıldır yapıyorum ve Türkiye'de çoğu gençten daha iyi bir omuz kanata sahip olduğum aşikar,amacım hava atmak değil ben yağ analizlerinede girdim vücüdun kas yapmaya uygun çıktı %12 yağ gözüktü ve bende göbek yok karnımı görseniz silindir gibi dümdüz ama kas çıkmıyor.
  • Nemesis1905 N kullanıcısına yanıt
    "yağı kes" denmez.vücudun günde 50-60 gram zeytinyağı, kuruyemiş yağı gibi yararlı yağlara ihtiyacı var ki bu yağlar gerek kas oluşumu gerek vücuttaki yağ dokusunun yakımında önemli roller oynar.

karın programın nasıl bilmiyorum ama ağırlık alıp çalışman gerek. göğüs için nasıl press uyguluyorsan o bölgeye mideye de press yapman lazım öyle düz mekikle hacimlenmez.

seni çok yanlış yönlendiriyor hocaların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

"yağı kes" denmez.vücudun günde 50-60 gram zeytinyağı, kuruyemiş yağı gibi yararlı yağlara ihtiyacı var ki bu yağlar gerek kas oluşumu gerek vücuttaki yağ dokusunun yakımında önemli roller oynar.

karın programın nasıl bilmiyorum ama ağırlık alıp çalışman gerek. göğüs için nasıl press uyguluyorsan o bölgeye mideye de press yapman lazım öyle düz mekikle hacimlenmez.

seni çok yanlış yönlendiriyor hocaların.

Sen istiyor karın kas ?Karın kas mı istiyorsun?:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.