Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, guzel bir firsat. Bu VPN, Apple TV uzerinden Netflix kullanmak icin ise yarar mi? Apple TV Unblock-us benzeri sitelerin verdigi DNS numaralariyla sorunsuz calisiyor, Cyberghost ise kendi programi uzerinden configure ediliyor. Kablonet kullanicisiyim ve modemim NetMaster CBW-383Z4. Router ayariyla tum trafigi Cyberghost'un verecegi VPN hizmetine yonlendirmek mumkun olur mu dersiniz? Kullanma kılavuzu ve forumlarda bu konuda bilgi yok.

Yardimlariniz/gorusleriniz icin simdiden tesekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novicem

quote:

Orijinalden alıntı: chuck01

android için hangi programı kullandınız ??

Ben openVpn yöntemiyle kullanmaya başladım. Kullanığım program OpenVPN for Android. Kullanımı çok kolay. OPEN VPN için anlatayım
    Sadecehttps://account.cyberghostvpn.com dan Smart Phones Tablets And Other Devices bölümüne girin. Android i seçin. Alttan Select Protokol seçiminizi yapın. Ben burada Open VPN seçtim. Hemen altında android sürümünüzü seçin ve onun altında da ülkeyi (server) seçin. Bunu tüm ülkeler için yapın ki istediğiniz zaman istediğiniz ülke ipsi ile internete gezinin. Tüm seçimleri yaptıktan sonra en altta Download Configuration a tıklayarak yapılandırma dosyasını indirin. Yalnız indirdiğiniz tüm yapılandırma dosyalarının ismi CyberGhost.ovpn şeklinde olacaktır bu nedenle ülkeye göre yapılandırma dosyalarını yeniden isimlendirebilirsiniz. Örneğin ben isimlerini CyberGhostUSA.ovpn veya CyberGhostRUS.ovpn gibi yaptım. indirdiğiniz tüm yapılandırma dosyalarınızı bir klasör içinde telefona yada sd karta atın.

GooglePlay dan OpenVPN for Android programını yükleyin. Programı açın ve Profiller sekmesinden alta bulunan klasör simgesine tıklayarak önceden telefona ya da sd karta attığınız klasörden yapılandırma dosyalarınızı gösterin. Tüm ülkeler için profilleri yükledikten sonra artık bağlanmak için istediğiniz profile tıklayın. İlk bağlandığınızda parolayı kaydet derseniz sonraki bağlantılarda şifre girmek zorunda kalmassınız.

BURADA DA sitedeki anlatımı var.
    Umarım anlatım yardımcı olur.

Çok teşekkürler.Ancak ne yazıkki Android 4.03 te kullanılamıyor sanırım.OpenVpn hata veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birde ttnette 6.99 olan hızım 1.86 Mbps ye düştü neden acaba ? yapmamız gereken bir ayar mı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

birde ttnette 6.99 olan hızım 1.86 Mbps ye düştü neden acaba ? yapmamız gereken bir ayar mı var

benmde öyle oldu. en iyi romaniada 4mbit
  • Fiyat güzelmiş bir adet almış bulunmaktayım. Paypal ile 2 dakika bile sürmedi alışveriş süreci. Konu sahibine teşekkür ederim. Vpnbook ta bedava olmasına rağmen ikisinde de birbirine yakın hızlar alıyorum. Fiyat uygun olduğu için birde ücretli bulunsun kenarda lazım olur arada
  • iskandinavya diyarları, çin, rusya, güney amerika kökenli şirketler haricinde log tutmayan pek yer yok. log derdi olan btc ile alır zaten.
  • ben de aldım güzel hizmet, hız da iyi.
    konuyu acana tesekkurler.
  • Pek vpn ile işim olmadığı için soruyorum. Hız kaç mbitlerde olursa iyi diyorsunuz ? 8 mbit klasik ttnet var.

Bir de normal türk sitelerini kullanırken donanımhaberi kullanırken bundan girmek pek mantıklı değil sanırım değil mi ? Sonuçta hız düşüyor ve katkısı yok gibi bir şey.

Ekleme : Mesela youtube dan 1080p 100 dakikalık bir video açıyorum. Normal ttnet ile takılmadan izliyorum.

Amerikadan bağlanınca takılıyor. Sebebini anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerZ -- 24 Kasım 2013; 21:18:40 >
  • ben nasıl çalıştığını görmek için satın aldım.isteyene devredebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Pek vpn ile işim olmadığı için soruyorum. Hız kaç mbitlerde olursa iyi diyorsunuz ? 8 mbit klasik ttnet var.

Bir de normal türk sitelerini kullanırken donanımhaberi kullanırken bundan girmek pek mantıklı değil sanırım değil mi ? Sonuçta hız düşüyor ve katkısı yok gibi bir şey.

Ekleme : Mesela youtube dan 1080p 100 dakikalık bir video açıyorum. Normal ttnet ile takılmadan izliyorum.

Amerikadan bağlanınca takılıyor. Sebebini anlayamadım.

youtube için avrupadan server seçin serverlardaki online sayısıda performansı etkiler youtube için polonya çek cumhuriyeti isviçre uygundur
  • Vpn kullanma amacınıza uygun sitelerden özelden paylaşım yaparsanız sevinirim.

Hulu vb. gibi

Teşekkürler
  • Aldım kullanuyorum hızı oldukça iyi sayfalar çok hızlı açılıyor. Google dns den kurtuldum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

ben nasıl çalıştığını görmek için satın aldım.isteyene devredebilirim.

Aslinda sadece 1 hakki satan olursa alabilirim.
    cok bi isim olmuyor diye almadim. Arada security kiss ile is goruyordum.

• benim ayarlari open vpn begenmedi fragment kisminda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almasına aldık ama ne iphone u neden macbooku bir türlü ayarlayamadım. neyse gece gece daha fazla sinirlerimi bozamayacağım. bir bilen varsa ve link paylaşırda memnun olurum.
  • Ne zamandır alayımmı almayayımmı diye düşünüyordum. ama böyle ucuz olduğunu görünce hemen aldım. Teşekkürler haber için.. Yanlız iphone için ayarı elle yaptım bağlandı ama hız speedtest çekince hız düşük çıkıyor ve Hesabıma bakıncada hala tek cihaz olarak görünüyor, Telefon görünmüyor?
  • VPN bilen adam kesinlikle bunu kullanmaz.Eğer sadece yasaklı sitelere bakabileyim yeter diyorsanız almanızda bi sakınca yok.Onun dışında VPN olarak kesinlikle PrivateInternetAccess - VyprVPN - HideMyAss gibi kaliteli olanları kullanmanızı öneririm.
  • Torrent kullanan var mı acaba? Açılıyor mu? Hızlı mı

• Teşekkürler hocam, sayenizde aldım; ileride lazım olabilir Özellikle bazen youtube vb. video paylaşımlarını görüntülemede sorun yaşıyorum, umarım bu sorun bir nebze olsun aşılır
  • 1 kullanıcı hakkını bağışlamak isteyen olursa pm den yazarsanız sevinirim. Şimdi den Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.