Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

kyk da kalan ogrenci arkadaslar siz sifre alirken doldurdugunuz taahhutnameyi hice sayarak birincisi suc islemis oluyorsunuz.ikincisi bir diger arkadasinizin google a bile girmesine mani oluyorsunuz torrent kullanarak.ben bizzat hangi ip lerden baglaniliyorsa bunlarin kapatilmasini isteyecegim.siz ogrencilere iyilik yaramaz.neden boyle ucretsiz internet sunuldugunu da anlamis degilim.bu kadar maliyetli bir kurulumu torrent icin yaptilar.tamam mevcut duruma muhalif olabilirsiniz ama size saglanan imkanlari kotuye kullanamazsiniz.ozellestirme yapilmasi gereken bir kurum kredi yurtkar.

Saçma sapan yorumlarla her zaman ki gibi güzel bir paylaşımın içine etmeye yaklaşıyoru

Aslında arkadaş haklı hocam.Burada laf paylaşıma değil zaten boş yere tepki göstermişsiniz.

Arkadasin haklı ya da haksız olmasi önemli değil. Bu başlığın konusu Cyber ghost un kampanyasi ile ilgili.

Yurt ların internet vs. Sorunlarinin bu başlıkta görüşülmesi yanlış.

Sürekli bu tarz hareketler nedeniyle sıcak fırsatlardaki başlıklar kilitleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 25 Kasım 2013; 9:17:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim çalıştığım kurumda şu lanet aletlerden var. idare canını sıkan, kafasına yatmadığı tüm siteleri yasaklamış durumda. kurum ççalışanları arasında da istediklerinin netini açıyorlar istemediklerini kapatıyorlar. belki bu forumuda yasaklarlar yakında. hatta bazı devlet siteleri (xxx.org lar) bile yasaklı. kim ne mantıkla yasaklıyor bilmiyoruz. neyse bu tür bir vpn hizmeti alırsam kurumda kullanabilirmiyim. istediğim siteye girebilirmiyim. işe yararmı? konu hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
  • sayfayı açamıyorum programı indirmek için. Link verebilecek var mı?
  • ben de satın aldım. haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Sadece android telefonunuzda kullanacaksanız HideNinja tavsiye edebilirim. Ben 2.99$ a almıştım. Şu an 5.99 $ satılıyor. Ancak ömür boyu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hideninja.vpn

Ücretsiz sürümü de iş görüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 25 Kasım 2013; 10:01:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

almasına aldık ama ne iphone u neden macbooku bir türlü ayarlayamadım. neyse gece gece daha fazla sinirlerimi bozamayacağım. bir bilen varsa ve link paylaşırda memnun olurum.

cyberghost un sitesinde mac os için tunnelblick ve viscosity programları işaret edilmiş...
    ben ücretsiz olan tunnelblick ile bağlanırken hata mesajı aldım; ancak viscosity nin deneme sürümü ile sorunsuz bağlandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

kyk da kalan ogrenci arkadaslar siz sifre alirken doldurdugunuz taahhutnameyi hice sayarak birincisi suc islemis oluyorsunuz.ikincisi bir diger arkadasinizin google a bile girmesine mani oluyorsunuz torrent kullanarak.ben bizzat hangi ip lerden baglaniliyorsa bunlarin kapatilmasini isteyecegim.siz ogrencilere iyilik yaramaz.neden boyle ucretsiz internet sunuldugunu da anlamis degilim.bu kadar maliyetli bir kurulumu torrent icin yaptilar.tamam mevcut duruma muhalif olabilirsiniz ama size saglanan imkanlari kotuye kullanamazsiniz.ozellestirme yapilmasi gereken bir kurum kredi yurtkar.

Kykda kalan bir öğrenci olarak sen önce gel benim mağduriyetimi sor ondan sonra gelip benim interneti sömürmeme karış. Sene başında bizi kızlar kalıyor diye aldıkları 4 kişilik odaları olan mis gibi yurdumdan bu yarı kapalı cezaevi olan 8 kişilik ranzalı, demir dolaplı, aferdersiniz tuvalet kültürü oluşmamış bireylerin kaldığı sıkıntı dolu yere koyarsan bende burayı eğlenceli hale getirmek için elimden geleni yaparım kimsede bana bir şey diyemez Ayrıca kablosuz bağlantılar paylaşımlı ağdır. Bağlanan kişi sayısına oranla bağlantı hızı verilir.

quote:

Orijinalden alıntı: mcanozen

hatta iki key alın seneye uzatırsınıź

Aldığımız Keyi aktif etmeden üyelik süresi başlamıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem -- 25 Kasım 2013; 10:38:14 >

• Haber veren arkadaşa teşekkürler..Dün satın aldım anında kullanmaya başladım...
  • Selam,
    Cyberghost VPN ile yurtdışındayken TR IP'si alarak mümkün mü, TR ile kısıtlanan sitelere erişim için soruyorum. Eğer olmuyorsa, hız sorunu yaşamadan nasıl ve hangi uygulamayla yapabilirim?

Teşekkürler
  • bankacılık işlemlerini nasıl güvenerek yapabiliyorsunuz free vpn'lerden. kaldı ki cyberghost'a bile ne kadar güvenebilir insan
  • Satın alamayanlar için 15tlye misli.com ya da işbank havalesi ile yardımcı olabilirim.
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardozs -- 19 Ocak 2017; 23:14:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

bankacılık işlemlerini nasıl güvenerek yapabiliyorsunuz free vpn'lerden. kaldı ki cyberghost'a bile ne kadar güvenebilir insan

Bankacılık işlemlerinde veriler zaten şifrelenerek gitmiyor mu?

SSL protokolü falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardozs

Haber veren arkadaşa teşekkürler. Hem pc hem android hem ipadde kullanıyorum. Netflixe üye oldum takılmadan izliyorum.

Merhaba,

Bende sizin mesajı gördükten sonra netflix e üye oldum ilk ay ücretsiz diye. Fakat CyberGhost ile bağlandığımda sitede hiç bir film açmıyor. Beni direk olarak gereken pc özellikleri sayfasına yönlendiriyor.

Fakat bir kaç mesaj önce arkadaşın bahsettiği google chrome eklentisi olan ZenMate ile bağlandığım zaman, netflix te siteler açılıyor.

Benim gözden kaçırdığım bir yer mi var acaba?

Sorunsuzca nasıl izliyorsunuz siz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dcorp

quote:

Haber veren arkadaşa teşekkürler. Hem pc hem android hem ipadde kullanıyorum. Netflixe üye oldum takılmadan izliyorum.

Merhaba,

Bende sizin mesajı gördükten sonra netflix e üye oldum ilk ay ücretsiz diye. Fakat CyberGhost ile bağlandığımda sitede hiç bir film açmıyor. Beni direk olarak gereken pc özellikleri sayfasına yönlendiriyor.

Fakat bir kaç mesaj önce arkadaşın bahsettiği google chrome eklentisi olan ZenMate ile bağlandığım zaman, netflix te siteler açılıyor.

Benim gözden kaçırdığım bir yer mi var acaba?

Sorunsuzca nasıl izliyorsunuz siz?

Alıntıları Göster
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardozs -- 19 Ocak 2017; 23:13:56 >

• quote:

ipad'de bir ayar yaptınız mı acaba?

ios7'de deniyorum,
    kullanıcı adı şifre girdikten sonra takılıyor,
    kaç kere denedim başaramadım.

• Ben çek cumhuriyeti üzerinden bağlanıyorum. En ufak yavaşlama yok. İsteyen olursa torrent resmi de koyabilirim.
  • Bu arada, ücretsiz bir şey arayan varsa ZenMate çok iyiymiş test ettim şu an. Google Chrome eklentisi.

Anında bağlanıyor ve kapalı olduğunu bildiğim 5 sitede denedim her site sorunsuz ve ttnetteki hızım ne ise, o hızda açılıyor, youtube amerika kilitli videolar vs sorunsuzca ve çok hızlı açılıyor. Netflix'te bile video izleyebildim.

Bilsem, 7$ lık program 1 senelik ve sudan ucuz olduğu halde almazdım.

Aranızda şu şu özelliklerinden dolayı ücretsiz chrome eklentisi yerine bu programı kullanmak daha mantıklıdır diyecek ve bunu açıklayabilecek olan var mı? (cep telefonunda ve ipadde vs kullanabilme özelliği dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcorp -- 25 Kasım 2013; 14:44:08 >
  • Windows XP kullanan bir dinazorum. Bu program XP altında çalışmıyor. XP için farklı bir program mı kullanmak gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

ipad'de bir ayar yaptınız mı acaba?

ios7'de deniyorum,
    kullanıcı adı şifre girdikten sonra takılıyor,
    kaç kere denedim başaramadım.

Alıntıları Göster
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardozs -- 19 Ocak 2017; 23:14:9 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.