Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: milbas

DNS 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yapmama rağmenwww.cyberghostvpn.com erişemiyorum.

Sizler nasıl erişiyorsunuz?

8.8.8.8 8.8.4.4 ile eriştim ben olmadı bedava bir VPN kur erisirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de açılmıyor. aldık kullanamıyoruz.
  • 8.8.8.8
    8.8.4.4
    de kurtarmadı. Zenmatia mıydı neydi onu da deneyeyim dedim o da mail güvenlik kodu alırken sorun çıkarıyor

Yani hala erişemiyorum
  • quote:

8.8.8.8
    8.8.4.4
    de kurtarmadı. Zenmatia mıydı neydi onu da deneyeyim dedim o da mail güvenlik kodu alırken sorun çıkarıyor

Yani hala erişemiyorum

Sayfaya erişmek için chroma eklenti olarak kurulan ücretsiz vpni kurmuştum ben. Bu konuda Önceki sayfalarda bi arkadaş paylaşmıştı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: welie

quote:

8.8.8.8
    8.8.4.4

Yani hala erişemiyorum

Sayfaya erişmek için chroma eklenti olarak kurulan ücretsiz vpni kurmuştum ben. Bu konuda Önceki sayfalarda bi arkadaş paylaşmıştı...

onu da denedim. "Security is just one click away." denilen sayfaya da bir türlü gerekli olan onayı alamadım. :(

Farklı bir yol var mı?
    Yada vpn erişim için web adresi değil de IP adresi var mı?

• quote:

8.8.8.8
    8.8.4.4

Yani hala erişemiyorum

Sizin networkde bu adres zaten yazaklı olduğu için erişemiyor olabilirsiniz. Üyeliği başka bir bağlantı üzerinden alın ve bu bağlantuyı yasaklı networkünüzde kullanın. Şu an bu mesajı yazdığım yerde de ben bahsekonu siteyey bağlanamıyorum, akşam üyelik alıp deneyeceğim.
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin siteyi upd ve tcp ile denedim ve youtube benzeri hiçbir sitede videoları oynatmıyor ya atladıgım birşey var yada free vpn bu kadar.
  • ayni anda 2 kişi kullanabilir mi ?
  • Arkadaşlar VPN nasıl kullanılır diye guide arattım internette ama farklı şeyler çıkıyor, biraz yardımcı olabilen olursa ben de alayım 1 senelik :) film falan indirince bize ceza gelmeyecek mi yani şimdi ?
  • dostum public olmayan trackerlardan indirirsen dosyaları bir sıkıntı olmaz özellikle yerli trackerlar çok sakat olur gibime geliyor dikkatli olmak lazim onun disinda bir sıkıntı yok programı giriyorsun sana şifre:nick veriyor onları da giriyorsun baglaniyorsun ..Cyberghost 'u 3 yıl evvel free 1 yıl kullanmıstım gayet memnundum ancak 20 gb kotası vardi bu herhalde sınırsız ancak bunda da serverlara sınır getirmişler ki ciddi yığılma olur zamanla , yani 1-2 ay sonra bu cyber efendiyi görmek lazım
  • adamların kendi web siteleri dün akşamdan beri açılmıyor. bir sıkıntı olmasın?

http://cyberghostvpn.com/
  • VPN ve Proxy farkı için.

http://forum.donanimhaber.com/m_51156254/tm.htm

http://www.eksiduyuru.com/duyuru/371542/proxy-vs-vpn

proxy denilen kendi ip'si olan ve yönlendirme işlevi gören bir bilgisayar. senin ip numaran değişmiyor, ancak hedef site öncelikli olarak proxy'nin ip adresini görüyor. ondan sonra proxy'i bulduğunda proxy de diyor ki bu ben değilim, gerçek ip adresi budur. böylelikle zaman kazanılmış oluyor. arada ne kadar proxy olursa, sana ulaşana kadar o kadar fazla zaman geçmesi gerekiyor.

vpn'de (virtual private network) ise aslında var olmayan sözde bir ağ yaratılıyor ve bu ağdaki bilgisayarlara ip adresleri atanıyor. normal ev ağındaki gibi ağ içerisinde 192.168 tadında ip adresleri alınıyor, ancak ağ sunucusunun dış dünyaya olan ip adresi değişmiyor. bir sakatlık durumunda yine dış dünyaya olan ip adresinden ağ sunucusu bulunuyor ve ona soruluyor belirli saatte ip adresini bu şekilde kullananın kimliği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    Alan varsa 5 TL ye 1 hakkını alabilirim tek pc için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: Ardozs

Haber veren arkadaşa teşekkürler. Hem pc hem android hem ipadde kullanıyorum. Netflixe üye oldum takılmadan izliyorum.

ipad'de bir ayar yaptınız mı acaba?

ios7'de deniyorum,
    kullanıcı adı şifre girdikten sonra takılıyor,
    kaç kere denedim başaramadım.

Bende de aynı sorun var. Bir çözüm bulabildiniz mi ?
  • SeWD@Li kullanıcısına yanıt
    aynı ağ içinde 5 cihaz olmasın da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

dostum public olmayan trackerlardan indirirsen dosyaları bir sıkıntı olmaz özellikle yerli trackerlar çok sakat olur gibime geliyor dikkatli olmak lazim onun disinda bir sıkıntı yok programı giriyorsun sana şifre:nick veriyor onları da giriyorsun baglaniyorsun ..Cyberghost 'u 3 yıl evvel free 1 yıl kullanmıstım gayet memnundum ancak 20 gb kotası vardi bu herhalde sınırsız ancak bunda da serverlara sınır getirmişler ki ciddi yığılma olur zamanla , yani 1-2 ay sonra bu cyber efendiyi görmek lazım

public tracker dediğin türkiye'deki web siteleri mi ? bitturk sanırım almanyada :)
  • yok sıkıntı olmaz ama trackerlarin bazilari proxy, vpn ..vb baglantilara izin vermez haberiniz olsun ...to*rrentl**ech , bits00p ..vb sitelerde denemek tabi deneyecem derken de hesabiniz gitmesin de :D
  • milbas kullanıcısına yanıt
    cyberghostu kur. vpn ile baglan. o zaman erişebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

aynı ağ içinde 5 cihaz olmasın da :D

Aynı ağ içerisinde değil sanırım farklı 5 cihazı tanımlayabiliyoruz. Almış olan arkadaşlar bilgileri varsa belirtebilirler.
  • SeWD@Li kullanıcısına yanıt
    cep tel, tablet, pc, laptop, tv box ..vb derken 5 etti işte aynı ağdaki 5 cihaz dostum :D ..ben de alıyorum dener acımasız yorumlarımızdan birini en yoğun oldugu saat 19-23.00 arası icin yapariz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.