Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

Android telefonunuz bilgisayarınız dahil 5 cihazınızda kullanabilirsiniz.
    En çok kullanıla 5 tane ülkenin ipleri ile tüm yasaklı sitelere girebilir, internettegüvenli sörf yapabilirsiz.

https://store.cyberghostvpn.com/848/?scope=checkout&cart=136140&x-parameter=NewsletterENLaunchCG5_1013Inactive5&piwik_campaign=Newsletter&piwik_kwd=NewsletterENLaunchCG5_1013Inactive5¤cy=USD

Unlimited traffic volume included
    Unlimited bandwidth included
    Access to Free servers and 5 Premium servers
    Additional protection for mobile devices (PPTP, L2TP/IPSec)
    Guaranteed availability without any waiting times
    Incl. Premium support
    5 Devices

Here is the link, I dont know if it's unique but I forwarded it to a friend who managed to checkout so I guess it should work? If nobody else can checkout I'll just trash the thread but I figured it was worth posting :P

edit #2 : Small edit for people who have trouble reading :P
    As you can read in the pictures below (and also in your cart when checking out), this deal includes access to 5 premium servers, which are their "most wanted" ones; i.e. US, Switzerland,Germany, Romania, and Czech servers. You will not get access to all their other premium servers.

store'un linki çok güzel çalışırken ana sayfayı açamıyorsunuz. bu nasıl iştir ? aldığımıza pişman olduk

oha beee adamların dns kaydını geçtim ip kaydını bile blocklamışlar. normal dnsi değiştirseniz bile girilmiyor. dolayısıyla da telefondan da bağlanmıyor. çözüm önerisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonRa -- 28 Kasım 2013; 17:46:29 >

• programı satınaaldığın halde kullanamıyor musun. Ben de satın aldım tüm sitelere erişebiliyorum. Şöyle yapmayı deneyin. Programı kurun kullanıcı adı ve şifreni girmeden önce dns ayarını değiştir ve programa giriş Yap. Sonra ülke seçip acma-kapama butonuna tıkla. Olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işe yarar siteler neler(zorno siteler hariç)
  • Bu fiyata harika.
    Open VPN olarak kurdum
    http://openvpn.net/index.php/open-source/downloads.html
    böylece kendi arayüzünü de kullanmak mecburi değil.
    Yıllık 7$ bu hizmet için bedava.
    Aylık 5$ dan daha ucuza adam gibi hizmet bulamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

dostum public olmayan trackerlardan indirirsen dosyaları bir sıkıntı olmaz özellikle yerli trackerlar çok sakat olur gibime geliyor dikkatli olmak lazim onun disinda bir sıkıntı yok programı giriyorsun sana şifre:nick veriyor onları da giriyorsun baglaniyorsun ..Cyberghost 'u 3 yıl evvel free 1 yıl kullanmıstım gayet memnundum ancak 20 gb kotası vardi bu herhalde sınırsız ancak bunda da serverlara sınır getirmişler ki ciddi yığılma olur zamanla , yani 1-2 ay sonra bu cyber efendiyi görmek lazım

public tracker dediğin türkiye'deki web siteleri mi ? bitturk sanırım almanyada :)

Almanya için

speedtest yapıp koyarmısın.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli

Bu fiyata harika.
    Open VPN olarak kurdum

Open VPN olarak nasıl kurdunuz biraz daha detaylı açıklyabilir misiniz? Bu şekilde tarayıcı üzerinden mi bağlanıyorsunuz arayüz program olmadan
  • Valla güzel hız düşmüyor ne siteler ne siteler varmış yıllardır engellemeler yüzünden uzak kalmışız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Üniversitede kullanılan eduroam ile bu aynı anda kullanılır mı ? Yani internet erişimim eduroam. Onun üzerinden de VPN kullanıcam. Torrent vs. çalışır mı ? Ona göre satın alıcam ?
  • sceptic S kullanıcısına yanıt
    Selamlar "Vpn One Click" TR çıkışı sağlıyor. TR dahil 19 ülke var. Tabi siz hangi amaçla kullanacaksınız bilemiyorum. Sitesinden indirip deneyebilirsiniz 3 gün bedava hak veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaky

quote:

Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli

Bu fiyata harika.
    Open VPN olarak kurdum

Open VPN olarak nasıl kurdunuz biraz daha detaylı açıklyabilir misiniz? Bu şekilde tarayıcı üzerinden mi bağlanıyorsunuz arayüz program olmadan

Hocam akşama anlatırım detaylıca. Tarayıcı üzerinden değil de open vpn clint kullanıyorsunuz kullanıcı adı ve parola ile istediğiniz ülkeden ip alınabiliyor.

• kuranlar için soruyorum , torrent yasaklı ağda , torrent indirmesi yapılabilir mi ? zamanında httptunnel programı ile yapabiliyorduk
  • Teşekkürler bakacağım, TR'de de bir iki hosting firması gördüm, deniyorum. Stream izlemek için kullanacağım. Ancak ihtiyacım aynı IP almamak, buradan bağlanırsam her seferinde dış IP'im değişiyor mu? Havuzdan bir IP mi veriyor? Dış IP'im host IP'si ya da statik IP olsun istemiyorum çünkü.
  • almak isteyen varsa benimkini satabilirim ben kullanamıyorum...
  • Gizlilik konusunda privateinternetaccess çok iyidir
  • bu arada avusturya serverıda eklenmiş bugün gördüm.
  • günün belirli saatleri(saat 18-23.00 arası) felaket yavaşlık oluyor ancak saat 23.00-04.00 arası serverlar inanılmaz rahatlıyor ..
  • Bu openVpn sorunsuz çalışan, kurulan ,kaldırılan birşey mi? Windows un ayarlarını bozmayalım kurarken?
  • nereden musallat olduk şuna. ne 3g'den açabiliyoruz ne ttnet'ten.
  • bunu kurup yanlışlıkla USA üzerinden steam açtım,
    hemen kapattım.

sonra steam'den mail geldi,
    bir rus IP'si sizin steam'e girmeye çalışıyor diye.

huylandım açıkcası.

bir de her açılışta network driverları güncel değil diyor, her seferinde kendi birşeyler yüklüyor.

ipad uygulamasını da çalıştıramadım, el ile ayarlamak zorunda kaldım,
    o da zaman zaman kopuyor.
  • bankacılık işlemi ..vb yapacakken TAP-Windows Adapter V9 bu baglantıyı ağ baglantılarım kısmından devre dışı bırakmayı unutmayın arkadaşlar ..cok ilginc ki yazılım çalısmadıgında da ağ gecidine kendi kendine baglanıyor ben bu durumdan epey kıllandım !..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.