Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ordakileri yapıp bağlandım hocam zaten ama internettte dolaşamıyorum veri gelmiyor nedense bad lzo compression diye bir hata çıkıyor hep loglarda
  • bir insan 1-2 eur için neden 5 hakkından birini satsın ki ? alan kişin ne halt yiyeceğini tahmin edemezki.. değil 1-2 eur bana 5000 eur versinler yine satmam.. daha sonra 5000 tl için kodesi boylamak an meselesi olabilir.

millet ne cimriymiş kardeşim yahu 14 tl nin hesabını yapıyor..
  • Arkadaşlar biri setup upload edebilir mi? Ulaşamıyorum artık ben. Rica etsem... bir kaç mb zaten.
  • Haber veren arkadaşa bol teşekkür, sudan ucuz neredeyse
  • Neyse Hotspot kullanıp bin bir türlü zahmete girip yükleyebildim. Paylaşıyorum isteyen 30 gün deneme kullanabilir.

https://skydrive.live.com/redir?resid=4E0EDACB4B51D325!1989&authkey=!APupcwwE6TSSwi8&ithint=file%2c.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Chrome kullananlar hem beleş vpn istiyorsanız hem de hızım hiç düşmesin hep aynı kalsın diyorsanız Zenmate eklentisini kurun.Yeni keşfettim bunca gündür niye haberim yok diye kafayı duvarlara vuruyorum.

tşkler.yeni olduğu için kota da yok.çok kullanışlıymış.başkasına gerek yok.
  • UDP53 portu var mı bunda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi bence tunnelbear

45 dolar ama değer...
  • Android cihaza eklerken us.cyberghostvpn.com diye ekliyorum bağlantı başarısız diyor
    Şunu yapan biri varsa anlatabilirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başlarda iyiydi ams yavaşladı. Rusya serverına bağlanmıyor paketinizde yok diyor. Bu paket full değimliydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

İlk başlarda iyiydi ams yavaşladı. Rusya serverına bağlanmıyor paketinizde yok diyor. Bu paket full değimliydi

7 dolara full paket satarlar mı hocam naptın? 5 ülke açık sadece. Onlar da akşam saatlerinde çok kasıyor. Ama yine de 7 dolara değer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judassem

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

İlk başlarda iyiydi ams yavaşladı. Rusya serverına bağlanmıyor paketinizde yok diyor. Bu paket full değimliydi

7 dolara full paket satarlar mı hocam naptın? 5 ülke açık sadece. Onlar da akşam saatlerinde çok kasıyor. Ama yine de 7 dolara değer bence.

hangi ülkeler açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

Android cihaza eklerken us.cyberghostvpn.com diye ekliyorum bağlantı başarısız diyor
    Şunu yapan biri varsa anlatabilirmi.

up
    android cihaza nasıl ekleyebilirim
  • Selam satin alirken bir suru bilgi soruyorlar. Urun kutuyla eve mi geliyor yoksa direk internet uzerinden yazilimini yukleyebiliyor muyuz? Yani adres isim falan onemli mi?

• Bir arkadaş yazmıştı pc için chrome zenmate eklentisi bunlardan çok daha kullanışlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurulum osyası yukseltildi ulaşamayanlar yeni programı dropbox ımdan indirebilirsiniz
    https://www.dropbox.com/s/67g15vh4k01hq4i/CGWebInstall.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: LasciateSperanza

Selam satin alirken bir suru bilgi soruyorlar. Urun kutuyla eve mi geliyor yoksa direk internet uzerinden yazilimini yukleyebiliyor muyuz? Yani adres isim falan onemli mi?

direk maile seri no geliyor. salla oraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

Bir arkadaş yazmıştı pc için chrome zenmate eklentisi bunlardan çok daha kullanışlı.

zenmate uzerınden amazon ınstant vıdeo, netflıx vs denedım, calısmıyor.

O yuzden buna para verdım.
    Fakat kendı programını begenmedım, her acılısta network drıverları eskı vs bır suru laf dıyor.

Kaldırıp OpenVpn e ayarlarını tanıttım, o zaman da baglanmadı. Sorun nedır anlamadım.

• alfaturk A kullanıcısına yanıt
    cok sagol

edit: siparisi verdim, bir gecikme oldu dedi, bakalim elden kontrol edip isleme alacaklarmis. Haber bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasciateSperanza -- 17 Aralık 2013; 20:16:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.