Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: streamin

bankacılık işlemi ..vb yapacakken TAP-Windows Adapter V9 bu baglantıyı ağ baglantılarım kısmından devre dışı bırakmayı unutmayın arkadaşlar ..cok ilginc ki yazılım çalısmadıgında da ağ gecidine kendi kendine baglanıyor ben bu durumdan epey kıllandım !..

çalışmadığında da bağlandığını nasıl anladınız?
  • selmand kullanıcısına yanıt
    bağlanmaya çalışıyordu ağ baglantılarımda ..ama yazılımı açmamıştım yani ağ geçidinden devamlı bağlı oluyor bu tap - windows adapter v9 ..bu durumdan rahatsız oldum ama tabi güvenenler için paranoyak olmaya da gerek yok
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    yazılım güncellemesi için devamlı bağlanıyor ama bende sen dedikden sonra disable ettim :S

kart felan kullanıyorum netten bi sıkıntı çıkmaz umarım.
  • Beyler aldım kurdum vs. derken bağlandım ama sayfalar açılmıyor. Chrome'da Web Sayfası görüntülenemiyor diyor? Sebebi ne olabilir?
  • bu olayı tamamladım şimdi nasıl kullanacağım ortak ağdan bağlanıyorum ağda da güvenli internet var onu aşabiliyor muyum ikisi de çalışır durumda iken hala aynı kalıyor yardımcı olur musunuz
  • Ne Norton, Ne Comodo, Ne Bitdefender'de çalışıyor. Sadece Kaspersky ile uyumlu, diğerleri engelledi bende.
  • başlığı 1 yıllık sony cybershot diye okuyorum dedim burda 2. el satılıyo mu diye.

7 dolar çok iyiymiş bu arada teşekkürler.
  • Ülkeler sınırlanmış şuan Çek, İsviçre, Romanya, Amerika ve Almanya kalmış. En başta 6 tane olacağı taahhüt edilmişti güya.

Almamış arkadaşlara tavsiyem almamaları, şuan sadece Romanya ya bağlanabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 6 Aralık 2013; 17:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

Ülkeler sınırlanmış şuan Çek, İsviçre, Romanya, Amerika ve Almanya kalmış. En başta 6 tane olacağı taahhüt edilmişti güya.

Almamış arkadaşlara tavsiyem almamaları, şuan sadece Romanya ya bağlanabildim.

daha düne kadar auistria yı seçebiliyordum.bugün kabul etmedi.amerikayı deneyeyim dedim,internete girmedi.en son romanyayı seçip bağlanabildim
  • yoğun olan saatlerde baglanamama sorunları normaldir ...
  • Chrome kullananlar hem beleş vpn istiyorsanız hem de hızım hiç düşmesin hep aynı kalsın diyorsanız Zenmate eklentisini kurun.Yeni keşfettim bunca gündür niye haberim yok diye kafayı duvarlara vuruyorum.
  • Merhabalar ben işyerimde kullanmak için almayı düşünüyorum İşyerinde Sonicwall var security kiss ile gateway seçim bölümünden ancak udp 123 yazan bölümü tikleyince bağlanıyor. tdp de bağlanmıyor. Cyberghost u indirdim ve free bağlanmayı denedim bağlanmadı acaba bunda da bir udp protokolünü seçme var mı?
    [simage]
    [/simage]
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    TAP-Windows Adapter V9- Bunu bulamadım. Biraz daha detaylı açıklayabilir misin?
  • bu çakallar black friday ayağına eksiksiz, tüm serverların açık oldugu sürümü de 10 euro yapmışlar bir ara ..

Onu alsaydık böle saat ve bölge bazlı bağlantı sıkıntıları olmazdı herhalde

https://pbs.twimg.com/media/BaO8IEiCAAEvdhx.png

https://twitter.com/CyberGhost_EN/status/406375238230736896/photo/1

• arkadaşlar sakın almayın adamlar biz alırken açık olan serverların coğunu bir üst sınıfa cıkarmışlar 7$'a açık olan serverlar şimdi kapatılmış bu servisi kullanmayın.adamlara durumu anlattım bakalım gelen cevap ne şekilde olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 7 Aralık 2013; 15:07:24 >
  • turexx kullanıcısına yanıt
    adamlar 5 değişik ülke için söz vermişlerdi şu an da 5 ülke aktif durumda ..7 dolara 50 dolarlık hizmeti beklememek lazım ..

Tr saati ile 18.00-23.00 arası sistemi özellikle avrupa sunucularında, saat 22.00-04.00 arası da amerikan serverlarini kullanmak çok zekice olmaz .
  • şu sayfadaki videoyu açabiliyor musunuz bu vpn ile?
    http://www.amctv.com/the-walking-dead/videos/spoilers-hershel-greene-the-walking-dead

security kiss ile açamadım ben de. açıyorsa bunu alayım dedim.
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    abd serveri ile açtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 8 Aralık 2013; 0:48:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

adamlar 5 değişik ülke için söz vermişlerdi şu an da 5 ülke aktif durumda ..7 dolara 50 dolarlık hizmeti beklememek lazım ..

Tr saati ile 18.00-23.00 arası sistemi özellikle avrupa sunucularında, saat 22.00-04.00 arası da amerikan serverlarini kullanmak çok zekice olmaz .

evet haklısın o kısmı kaçırmışım polonya avusturya serverlarının performansları cok iyidi gidince uzulmedim değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 8 Aralık 2013; 14:49:24 >
  • Android'te kullanan var mı bunu ? Varsa nasıl yapılıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.