Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vur kaç mı yaptılar nedir siteleri açılmıyor
  • amonRa kullanıcısına yanıt
    ana sayfası kaç gündür açılmıyor zaten. ama vpn ile baglanınca açılıyor. Vur-kaç yapamazlar Alman menşeğli firma. Yakarlar adamı orda.
  • eduroam'da torrent çalışmıyor. bunu alırsak eduroam'dan torrent çekebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaturk

cyberghostu kur. vpn ile baglan. o zaman erişebiliyorsun.

CyberGhost 5indirmeye çalışıyorum onu ds indirmiyor. bu dosyayı bunların siteleri dışında nerden indirebilirim.
  • ben de satın aldım haber veren arkadaşa teşekkürler
  • aldık gazınıza gitti 15 tl ..bir işe yaramasın
  • aldım 1 adet bende teşekkürler
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    anlaşılmıştır teşekkürler

za**da harici yabancı üyeliğim yok :)
  • Windows ayarlarını değiştirip, bütün internet aktivitesini mi bu vpn üzerinden geçirmek gerek? Ben sadece bir browser 'da veri akışı bu vpn üzerinden olsun istiyorum. Pandora, hulu için falan kullanacağım. Bütün interneti bağlantısı vpn üzerinden olsun istemiyorum. Bu mümkün mü?
  • Şu an itibariyle siteyi açabilen var mı? VPN kullanmadan
  • beyler bu vpn le kota sinirsiz mi oluyor ? sanki bazilari oyle yazmista
  • Almaya değmez 7$ verdik sadece 3 ülke acık diğerleri kapalı full sürüm almak gerekiyormuş acık olan ülkelerde zaten coğu programda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

Almaya değmez 7$ verdik sadece 3 ülke acık diğerleri kapalı full sürüm almak gerekiyormuş acık olan ülkelerde zaten coğu programda var.

8 ülke açık olması lazım torrent için alacaklar hiç almasınlar vpn torrente göre değil kota olayıda bazı vpn hizmeti satan web siteleri orn 50 gb la bu hizmeti sınırlarlar bunda öyle birşey yok sınırsız kullanabilirsiniz onu demek istemişlerdir yoksa AKN ile bir bağlantısı yok
  • arkadaşlar yukarda bir arkadaş da bahsetmiş kafama takıldı şimdi.

telefonda avea hattımda 4gb kotalı net var.vpn ile bağlanınca bu kotadan düşmüyor mu? yani vpn kullanınca hep sınırsız gibi mi oluyor?
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    kotandan düşer dostum ..düşmez deyip 10-15 gb kullanma da
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

kotandan düşer dostum ..düşmez deyip 10-15 gb kullanma da

yok hocam tedbirliyimsağolasın.

bu arada free kullanmak isteyenler bir de aşşağıya baksın.cepten giriyorum acayip hızlı giriyor.vpnbooktan daha iyi.

http://www.freehostedvpn.com/uk-free-vpn

• bu arada servise 2-3 ay sonra nazar değmez inşallah ..almanya kaymak gibi maşallah ..7 dolara iyi oldu ba..
  • sitesi açılmıyor sizde açılıyor mu
  • amonRa kullanıcısına yanıt
    ben de giremiyorum tr'ye özel bir kıllık yapıyorlar gibime geliyor

http://www.vpnbook.com/webproxy buradan bir dene istersen..
  • Arkadaslar site tr den engelli. Ktunnel vb benzeri sitelerden açılıyor site. Ben aldım gayet memnunum 2 pc de kullanıyorum. Forumdan birkaç arkadaşa denemeleri için verdim. Şimdi kullanmadığım 3 hakkı 10 tl ya da 2 hakkı 7 tl karşılığında satıyorum. Ilgilenenler PM atsın yardımcı olmaya çalışırım. Ödeme: isbank hesaba havale.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.